A Fülke vendége Kuncze Gábor volt, akivel az előválasztás első fordulójának az eredményeiről beszélgettünk. Szóba került még a síkfutás és az SZDSZ nyomai a szavazólapokon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Igaztalan vádak,

de úgy az alapjaiban lehet valami

Az az igazság, hogy már magában az is egy móka, hogy a hvg.hu beszámolója szerint „A Fülke vendége Kuncze Gábor volt”! Ennél csak az volt mókásabb, hogy „az előválasztás első fordulójának az eredményeiről” kérdezték. Bár még erre is rá tudtak tenni egy lapáttal: ebben a vonatkozásban az „SzDSz” szerpéről kérdezték. A cikk kiemelt gondolat az volt, hogy Kuncze szerint: „A Fidesz szerint minden sikeres nő mögött áll egy hülye férfi”!
A hozzászólok többsége a cikk alapbaromságait nem értékelve erre a félmondatra reagált. Ezej egyike írta: „Gyurcsány nélkül egy kis jogvégzett, szakvizsga nélküli, a képességeit a súlyával kompenzáló, csak a politikai szeleket befogni akaró hőzöngő lehetne”.
Az igazat megvallva nekem hiányzik az „ő is”. A szöveg többi részéből kiderül, hogy a hozzászóló nem egy el- és át-kenő fityesznyik.
Bár ami azt illeti az, hogy Gyurcsány –nak sok köze lenne ahhoz, hogy ebből a műveletlen paraszt-suttyó komcsi káderkölökből valaki lett, nagy marhaság. Sőt ha nagyon akarunk keresni a vendégnek és főleg pártjának ebben eminens bűnei vannak. Azonban, hogy azzá lett/lehetett ami ma, nos abban neki is vannak bűnei, ha nem is annyi mint amennyit az azokat kihasználók igyekeznek rávarrni!
RonaGyuri
@sgl: majdnem igazad van, de az igazi eredendő bűn: az Pozsgay-éké és az alakuló SzDSZ-é!!! =))
Sámannus
Most is az szdsz irányít a háttérből. A fidesz gyurcsányozása csak smafu. Ők számlálják a szavazatokat, irnyítják a vitákat.
Hornék sok választást szétziláltak már Kunce megmondóként is eltereli a lényeges dolgokról a figyelmet. Csak a nekik tetsző mondatokat hagyják kritika nélkül.. Ha nem így lenne, akkor több nyilvánosságot kapnának a DK (Dobrev Klára) ellenfelei micsoda véletlenek vannak ugye?.Most is ott van Kálmán Olga aki annak idején Falus ellen kampányolt. Lehet, hogy a sok moderátor miatt nincs sikeres ellenzéki kommunikáció.
Németh István
Amikor a gyurcsány volt a miniszterelnök, akkor a hülye férfi mögött egy hatalomvággyal teleaggatott hülye nő állt! Aztán most meg a hatalomvágytól, a felelősségre vonás elmaradása okán elszemtelenedett,bosszúéhes hülye luvnya mögött egy még hülyébb teljesen becsavarodott agyú barom áll! IGAZ- IGAZ!
RonaGyuri
@sgl: szó sincs ideológiáról, ezek történelmi tények! =))
kereső
@Németh István: Te emberből vagy egyáltalán? Néha azért öblögethetnéd a mocskos szádat.
kereső
@Eladott Ország: Igazad van, ezt humor nélkül már igen nehéz elviselni.
Németh István
kereső, und eladott ország, und a többi nemzetellenség! Amikor a Kunczének néha igaza van azt csak helyeselni lehet! Aztán az Orbán Viktor Urat a NEMZET MEGMENTŐJÉT, hogyan veszitek a szátokra mocskos brigantik!??? nem gondoljátok >> ha az Orbán Úrék azt csinálták, folytatták volna amit a moslék meggyesi, gyurcsány, bajnai elkövetett MA MAGYARORSZÁG NEM LENNE a te-ti felségeitek nigrókat, meg tálib-arabusokat szülne, benneteket meg fej nélkül küldenének sétálni eszetlen barmok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.