A kormánynak köszönhetően hamarosan jön a nagy adócsökkentés. Januártól havi több tízezer forinttal nő a 25 év alatti fiatalok keresete – mondta Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videójában.

A kormány már nem csak a nyugdíjasok szavazatát akarja megvásárolni: ezzel a 25 év alattiakat célozzákFotó: Orbán Viktor/Facebook

A gyurcsányozó-vízöntögető TikTok-videó után most újra a fiatalabb korosztályhoz szólt Szentkirályi. A kormányszóvivő a videóban arról beszél, hogy a 25 év alatti fiataloknak jövőre már egyáltalán nem kell személyi jövedelemadót fizetniük.

Ilyen Magyarország történetében még soha nem volt

– jelentette ki.

Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott, „már lehet tervezgetni, hogy ki mire költi” a pluszpénzt, ami „egy átlagfizetés esetén a havi plusz 40 ezer forintot is eléri”, vagyis „ennyivel több marad majd a fizetésből”. Hozzátette: az adómentesség a diákmunkára és a gyakornoki állásokra is vonatkozik – írja az MTI.

A fiatalok adómentessége, az egyre több munkalehetőség, a növekvő bérek, a széleskörű otthonteremtési- és családtámogatások olyan bőkezű támogatási rendszert és jövőképet nyújtanak a magyar fiataloknak, amely sok, előttük járó generációnak nem adatott meg

– jegyezte meg a kormányszóvivő.

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta: a kormány számít a fiatalokra és a fiatalok is számíthatnak a magyar kormányra.

Forrás: MTI

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Túl sok a feltételes mód, mire mégis valamit adnak, a kizáró tényező!
.
Mint pl. esetemben, egyesül segítettem sérült gyermeket abban, hogy a szülési sérülésnél elszenvedett funkcióit visszakapja, szakemberek segítségével, hajnal 4-től éjfélig dolgozva, közben teljes munkaidőben dolgoztam.
,
Jött a 2010 előtti mézesmadzag a sorstársaim kevesek számára elérhető, tartós ápolási díj, amely a saját jogú nyuggereket illette meg.
.
Kétszer utasította el a hatóság kérelmemet a 70 Ft-tal járó támogatás, mert először 8 órát vállaltam munkát, majd az alkotmánybíróság döntése értelmében azok lettek jgosúltak, akik négy órát dolgoztak, azzal együtt, hogy abban az időben nem részesülhettek a sérült gyermekek szülője ápolási díjban, mert nem volt.
.
---- Ki jogosult a tartós ápolást végzők időskori támogatására?
.
nyugdijbiztositas.tcs.allamkincstar.gov.hu/hu/%C3%BCgyint%C3%A9z%C3%A9s/%C3%BCgyint%C3%A9z%C3%A9si-t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3k/447-tart%C3%B3s-%C3%A1pol%C3%A1st-v%C3%A9gz%C5%91k-t%C3%A1mogat%C3%A1sa/2329-tart%C3%B3s-%C3%A1pol%C3%A1st-v%C3%A9gz%C5%91k-id%C5%91skori-t%C3%A1mogat%C3%A1sa.html

"""Tartós ápolást végzők időskori támogatására jogosult az a Magyarországon élő magyar állampolgárságú (valamint a bevándorolt, letelepedett, menekült, oltalmazott vagy hontalan) személy, akinek az öregségi nyugdíjra való jogosultságát megállapították, és a nyugdíj megállapításáig, összeszámítva legalább 20 éven át saját háztartásában súlyosan fogyatékos, illetve tartósan beteg gyermekét ápolta, gondozta, és ezalatt legfeljebb napi 4 órában végzett otthonán kívül keresőtevékenységet, vagy a keresőtevékenységet az otthonában végezte.""
-------------------------
.
Legalább most, hogy hatalmuk, közpénzből való megvásárlása idején a választási évben 80.00 Ft-ot odacsapnak, talán hozzám is, egy havi, alanyi jogon járna a "tartós ápolást végzők időskori díja" kárpótol a mindenreható, mert a hatalom mindent megér számára!
..
Így működinek a menny ország hatalombirtokosai!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: hogy a mükönny felétek? -azért maradjon pár csöpp viktorra is jövöre...
gina
Megpróbálhatja ez a hataloméhes muzsikus, de a fiatalok nem hülyék és nem tudja alamizsnákkal megvenni öket, szemét egy pojáca
ómió
Mert még, ugye, ha duplájára emelné az szja-jukat! Ahogy az efftársak tennék! Na, de így!?
telegdilaci
@tudode: Na éppen ezért kell elzavarni őket a szemétdombra ahova valók,ezeket a gazembereket kizárólag az Ország kifosztása és a saját meggazdagodása érdekli!
tudode
@telegdilaci: .
Megköszönöm azt, hogy általában hosszúra nyúlt hsz-emből leszűrte azt, hogy soha nem minősítem ezt a galerit, hanem mondja el azt, olyan politikai szélhámos.
.
Arról bezzeg nem szól a fáma, narancsködbe veszett, hogy 2015-ben
.
---- Rendkívüli: Előkerült egy újabb ügynökakta Orbán Viktor III/III-as múltjából!
olkt.net/rendkivuli-elokerult-egy-ujabb-ugynokakta-orban-viktor-iii-iii-as-multjabol/
.
"""Avagy miért nem nyitja meg a Fidesz az ügynökaktákat."""
Közzétéve 2020 jún 25.
-----------------------
.
Számomra új hír, de rémületes, hogy fiatalkorában sem volt különb a mai politikai szélhámosnál!
.
Az ereje valójában a patás ördögöt is meghazudtoló félelemkeltésben, karaktergyilkosságban van, amivel képes még a saját köreihez tartozók kiiktatása, a fékek és ellensúlyokat ellátó szevezeti egységek kordában tartása.
,
Az az ország tragédiája, hogy még több millióan nem látnak át a cinkelt kártyáin, talán örök ellenfelén kívül, aki volt miniszterelnökként belelát az állam minden szegletébe, emiatt is reszket a hatalom elvesztéséért!
.
Nem tudja senki, hogy a jövő évi választás megakadályozására milyen szándéka van, de hogy lesz bazi nagy meglepi az bizonyos, egyszerű pár honapot végzett
.
---- Orbán Viktor: Erős hadsereg, erős ország!
www.youtube.com/watch?v=xNhcMD9FkQY
---------------------

Arról nem is szólva, hogy okkal akadályozták/ják meg a fidess alapítók feidomatott csapata az ügynökmúlt feltárást, mert a két főkolompos
.
---- Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
""""Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök.
Ők ketten amellett, hogy kommunista proli ivadékok. Valóban nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek"""
-----------------------------------
.
Rémes. krimibe illő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.