A közép-európaiaknak nagyobb befolyást kell kapniuk a politikai döntésekben is, csak a német-francia tengellyel nem lehet többé működtetni az Európai Uniót – jelentette ki Orbán Viktor a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilapban szombaton megjelent interjújában. Orbán Viktor kijelentette: Magyarországnak az Európai Unióban kell maradnia, az ország érdeke az egységes piac.. Hangsúlyozta: az uniós pénzek járnak, azokat előbb-utóbb oda kell adni, de Brüsszelben képesek lassítani a döntést. Ezért vett fel a magyar állam a pénzpiacról annyi pénzt – négy és fél milliárd eurónyi hitelt, egy százalék alatti kamattal, „jó üzletként" –, hogy az összes, koronavírus utáni kilábaláshoz szükséges fejlesztést meg tudják indítani. Brüsszelből egy fillér sem érkezett, de a magyar programok már futnak – emelte ki.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Így vannak ezzel az újkori méltóságos urak, mint pl.
.
----Ami jár az jár: Így halmozza cimekkel járó forintokat Schmidt Pál
vs.hu/kozelet/osszes/ami-jar-az-jar-igy-halmozza-a-cimekkel-jaro-forintokat-schmitt-pal-1121#!s6
------------------
.
Ja kérem ahhoz be kellene tartani a klubban a jogállamiságtól kezdve, mindazokat, amelyeket 2004-ben bevállalt ez a megszállottal megáldott ország, amelyet már Soros elnöksége óta lenyel, mint kígyó a békát, ATM-nek tekintve még az EU-s adófizetők pénzét is!
------------------------
,
----- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0&t=8s
-------------------------
..
Rengeteg munka lenne, pl. a Norvég alappal, amivel kapcsolatban az a téveszme, hogy jár?
.
---- ldőlt: Az Orbán kormány inkább lemondott a Norvég Alap 77 milliárdjáról
thenews.hu/thenews.php?id=24858
.
A magyar kormány nem tudott megegyezni Norvégiával, ezért inkább lemondott 77 milliárd forintnyi támogatásról, mert olyan civil szervezetek lettek volna a kisebb, civil támogatások magyar lebonyolítói, akiket nem akartak elfogadni. Ez azt jelenti, hogy hiába tartottak hosszú hónapok óta az előkészületek, a kormány ugyanúgy nem kéri a támogatásokat, mint 2014 után.
----------------------------
.
Ezek a források nem Soros pénze, akitől kikunyerálta levéllel a milliókat
.
----- Ennyit kapott Sorostól Orbán és a Fidesz, mikor igazán kellett
magyarnarancs.hu/belpol/ennyit-kapott-sorostol-orban-es-a-fidesz-mikor-igazan-kellett-103546
-------------------------
.
Hogy is van ez Kleptokráciában!
RonaGyuri
a mocskos komcsi-káderkölök pofád az jár szaros tolvaj! =))
csipetke
Már elmondták orbánnak sokszor,hogy az eu nem bankautomata,és a dőlő delláért cserébe jogállamiságot,demokráciát,miegymást kéne villantani.Épp most vizsgálta egy eu-s csapat a dolgot,ahogy írják,a legutóbbi vizsgálat óta romlott a helyzet. Ráadásul orbán nem is volt hajlandó fogadni őket,elfoglaltságra hivatkozva. Nanemá...
tudode
Mág hozzátartartozik a tarcsa markát játszó fideSS alapítók selejtnek, ami jár az még mindig jár, mint a naií SAoros György, aki abban a hiszemben támogatta a lánglelkű ifjakat, hogy a tanultakat jó célra használják fel:
.
----- Külföldi pénzből fölépítve
magyarnarancs.hu/belpol/kulfoldi-penzbol-folepitve-103487
.
Alighanem egyszerűbb volna fölsorolni azokat a fideszes vezetőket, akiket soha nem támogatott a Soros Alapítvány.
.
Mások mellett Orbán Viktor, Kövér László, Áder János, Deutsch Tamás, Habony Árpád, Mikola István, Schmidt Mária, Szájer József és Lázár János személyesen is sokat profitáltak egykoron Soros alapítványaiból. Nézzük, pontosan mennyit is kaptak!
---------------------------
.
Nem történik egyéb, az hogy ,az ismert okok/összetétel miatt nincs aki megvonja a bizalmat, legalább az EU sarkára állt, ugyan megszívja az ország is a felvett kb. 2,700 milliárd külpiacról felvett devizakölcsönt, és a kötvénykibocsájátás terhét, de legalább megtanulja az ország azt, hogy többé ne kapjanak bizalmat azok akik visszaélnek -- szinte minden szinten -- a hatalmukkal!
.,
Ilyen az, amikor a birodalom visszavág, nincs más eszköze az EU-nak, legalább a legfájóbb pontján figyelmeztetik őféleségeket, hogy eddig és ne tofább!
.
Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.