Pénteken jelentette be Márki-Zay Péter, hogy Karácsony Gergellyel összefog az ellenzéki előválasztás második fordulójában.

"Nem lesz ez így jó, urak" – reagált a DK Karácsony és Márki-Zay Dobrev-ellenes összefogására

Fotó: Facebook/Molnár Csaba

Mint ismert, az első fordulót Dobrev Klára nyerte, de mivel ő az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek közül a leginkább elutasított is, Orbán ellen kevés esélye lenne áprilisban.

Jakab Péter fejcsóválva reagált a bejelentésre, ehhez viszont már Fekete-Győr Andrásnak is volt egy-két szava. Molnár Csaba, a DK alelnöke és kampányfőnöke pedig még keményebb szavakat intézett Karácsonyékhoz:

Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter bejelentették, hogy mindketten szakértői kormányt fognak felállítani, ha esetleg miniszterelnök lenne belőlük. Na, nézzünk az állítás mögé! Mert ugye ezzel ők nemcsak azt mondják, hogy nem kívánnak pártpolitikusokat látni a kormányukban, hanem azt is, hogy miniszterelnökként, koalíciós kormány vezetőjeként egymaguk szeretnének dönteni a miniszterek személyéről.

Facebook-posztjában ez is olvasható:

Ha most bármelyik miniszterelnök-jelölt kijelenti, hogy szakértői kormányt akar, akkor ezt a legalapvetőbb parlamenti demokratikus alapszabályt rúgja fel. Mert ha a jövendő koalíciós kormányban pl. az LMP-nek jut a környezetvédelmi tárca, akkor az LMP fogja eldönteni, hogy oda külső szakértőt, szakpolitikust, vagy akár vezető pártpolitikust delegál. Ezt a miniszterelnöknek el kell fogadnia, mert ha nem teszi, akkor nem a parlamentáris demokráciát állítja helyre, hanem az orbáni rendszert folytatja tovább.

Molnár Csaba azt ígéri, Dobrev Klára miniszterelnökként be fogja tartani a koalíciós kormányzás demokratikus alapelvét.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez az egész elválasztási színház úgy szar ahogy van, és minél jobban telik az idő annál inkább nő a szarhalom. Már eleve úgy indultak, hogy nem az ország kormányzása érdekelte őket, hanem Orbán leváltása, és majd lesz ahogy lesz.
Ilyen semmihez nem értő és csak váltani vágyó akarnokok nemhogy nem tudnának semmit , értve ezt az ország jövőjéért tenni hanem eleve úgy indulnak, hogy majd a zunió biztos megmondja mit kell tenniük...hát ilyen nem kell.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Akkor inkább Orbán Viktor legyen az ellenzék miniszterelnöke :) ehhez mit szóltok pupákok :) ???
csak úgy....
dobrevnek, ferivel a púpján semmi esélye..
justhpeter
Szakértői kormány politikusok nélkül - Azt gondolom itt lenne az ideje.
jesz
..."Molnár Csaba azt ígéri, Dobrev Klára miniszterelnökként be fogja tartani a koalíciós kormányzás demokratikus alapelvét."...

Hát kérem, ez a mondat mindent visz...kijaz a Molnár Csaba? ...mire föl ígér más nevében?...főleg olyanéban, aki nem is lesz miniszterelnök...
aszongya: "be fogja tartani"...mit? mert azt nem lehet...
Csizmás Kond
Ez az egész elválasztási színház úgy szar ahogy van, és minél jobban telik az idő annál inkább nő a szarhalom. Már eleve úgy indultak, hogy nem az ország kormányzása érdekelte őket, hanem Orbán leváltása, és majd lesz ahogy lesz.
Ilyen semmihez nem értő és csak váltani vágyó akarnokok nemhogy nem tudnának semmit , értve ezt az ország jövőjéért tenni hanem eleve úgy indulnak, hogy majd a zunió biztos megmondja mit kell tenniük...hát ilyen nem kell.
Clavigo
@Csizmás Kond: Te mit aggódsz ?? Neked Orbán elvtárs mutatja a fényes jövőt...Csak nyugi.
tudode
Remélhetőleg ezt a valamelyik orgánum vizionálta, vagy valaki lehallgató kütyüt rakott a két miniszterelnökjelölt azon helységébe, ahol mérlegelte ez a két tisztatekintű politikus, mert már azt írja az újság, hogy
.
.--- Nem arról volt szó, hogy majd a választók döntenek?
nepszava.us/nem-arrol-volt-szo-hogy-majd-a-valasztok-dontenek/
.
"""Az ellenzéki összefogás az előválasztásra épül, ami a NER létrejötte óta az első és egyetlen épkézláb és tisztességes megnyilvánulása a rendszer hivatalos ellenzékének. Feltéve, ha betartják azokat az alapelveket, amelyekre az előválasztás gondolata épül. Ez pedig az, hogy az ellenzéki választók döntsenek a képviselőjelöltek és a miniszterelnök-jelölt személyéről. Az lehet, hogy a szabályok nem tiltják az egymás javára való visszalépést, de az biztos, hogy ez az eljárás sérti az előválasztás alapelvét.""
----------------------------
.
A közösen megírt szabályok betartásával lehetne bemutatni ország, világ előtt, hogy az összefogás a regnáló kormány legyőzéséhezésének reménye a tét!
.
A sportban is a győztek viszi el az aranyérmet!
Béla333
A DK-sok megérezték a vérszagot! Úgy gondolják, csak egy kis lépés választja el fanatizált pártjukat és annak örökös vezetőit a hatalomtól. Ezért aztán szerintük most minden megengedett, hogy célba érjenek.
Csak azt felejtik el, hogy ez nem róluk szól, hanem az országról.
Hiába lenne Dobrev az előválasztás győztese, ha a Fideszt nem tudná legyőzni.
Márpedig az igen széles "bizonytalan" szavazói réteget ő a férje miatt kimondottan taszítja. A "bizonytalanok" nélkül nincs kormányváltás és őket Márky-Zay tudja elérni.
De ezt képtelenek reálisan átgondolni és így az lesz a vége, hogy újabb 4 évre marad a nyakunkon a maffia!
Nem a DK-ról szól ez az egész, hanem rólunk!!!
Clavigo
@KisTehen: Nekem biztos ,hogy nem...mivel Németországban erre nem sok esélye van ennek a putris kipcsak Muzsiknak..:) kac- kac...
Sziszifusz
@Béla333: 17:13
Azt azért be láthatod, hogy a DK. nélkül sincs kormányváltás.
Ezt sokan képtelenek "reálisan átgondolni és így az lesz a vége, hogy újabb 4 évre marad a nyakunkon a maffia.
Nem a DK-ról szól ez az egész, hanem rólunk !!! "
Béla333
@Sziszifusz: 17.19
Igen, kell a DK a kormány és a rendszerváltáshoz.
Most meg tudják mutatni, hogy nekik csak a hatalom kell, vagy valóban az ország sorsát akarják jobbá tenni.
kotos
@csak úgy...: Pontosan ez az, amit a Fidesz marketing manipulátorai el akarnak hitetni. Aki ezt állítja, az a Fidesznek dől be, - avagy ezzel saját pecsenyét sütöget.
kotos
@Béla333: Bélám, csak álmodozol, vagy belenéztél az üveggömbbe? Akkor láthattad azt is, hogy megint Orbán lesz egyelőre 4 évre, aztán lehet, hogy örökre. De érdemel mást ez a nép?
Nem. Az utóbbi pár nap világosan megmutatta.
Emmersson71
@Béla333: Egyelőre most Karácsony és MZP támad, ők "mutyizgatnak", a DK pedig csupán reagál! A vérszagot inkább a 2. és 3 érzi, ők nem Orbánt akarják buktatni, hanem Dobrevet...lesz, ami lesz.
Emmersson71
@KisTehen: Az igazi kibiceknek - külhoni sokkalmagyarabbak! - O1G adott szavazati jogot állampolgársággal!
Clavigo
@KisTehen: Még félig sem vagyok kibic... A kibicek a magyarigazolvánnyal felszerelt,,állampolgársággal megkínált ,agyonsegélyezett románok,ukránok,szerbek,,stb.- k. Egyébként ,,ez ügyben,,a friss betonba kössél bele..:)
csak úgy....
@KisTehen: a külhoni szavazók nem kibicek? eszem a fideszes logikád..
Csizmás Kond
@Clavigo: ...te kérdezel és válaszolsz...ennek mi értelme ?
Emmersson71
@Béla333: Ugye nem gondolod, hogy Dobrevnek kéne visszalépnie?
Sziszifusz
@Béla333: 17:22
Attól tartok, hogy ha továbbra is így folynak a dolgok, akkor a "két kicsi kecske és a vízbe esés" esetét fogjuk látni és elszenvedni.
Orbán pedig röhög a markába.
Béla333
@Emmersson71: 17.29
Miért is támadás az, ha meg akarják nyerni a választókat az ő elképzeléseiknek?
Annyit mondtak csak, hogy szerintük Dorevnek nincs esélye leváltani Orbánékat, pláne nem fogja tudni elszámoltatni az elmúlt 30 év politikusi bűnözőit.
Tényleges változás csak Márki-Zay Péterrel képzelhető el, szerintem!
Béla333
@Emmersson71: 17.34
Dobrev nem fog visszalépni, őt nem úgy nevelték...
Neki a hatalom a fontos, nem az ország!
Emmersson71
@Béla333: 19 megyében nyert, miért kéne visszalépnie?

Te írtad: "A DK-sok megérezték a vérszagot! Úgy gondolják, csak egy kis lépés választja el fanatizált pártjukat és annak örökös vezetőit a hatalomtól. Ezért aztán szerintük most minden megengedett, hogy célba érjenek."

Te mondod ezzel, hogy a DK támad, csak a hatalom kell nekik! Miközben Dobrev ellen szövetkezik a 2. és 3. helyezett...
csak úgy....
@kotos: a végén csattan az ostor,ha nekem volt igazam akkor ismét rajtatok!
az egy utópia,hogy dobrev kiüsse orbánt és nem azért mert nö! ferkó lesz a kerékkötöje,
ezt a fidesz símán lerendezi.
Clavigo
@KisTehen: Egyébként haza szoktam mászkálni,,ha le tudom győzni az undoromat,,, főleg a határon,,vagy a Liszt Ferencen válik ez nagyon " akuttá "...
Emmersson71
@csak úgy...: Nem csak csalódott Fidesz szavazók vannak, hanem csalódott MSZP szavazók is! Ők nem valószínű, hogy a keresztény-konzervatív értékek mellett politizáló MZP-re szavaznak majd.
A DK 10 év alatt erősebbé vált, mint az MSZP, ahonnan kibaszták Gyurcsányt.
Béla333
@Emmersson71: 17.40
Miért? Szerinted birka módra nézzék a dolgokat?
Miért is bűn az, ha valamit másként gondolnak, mint a DK?
Emmersson71
@Béla333: Nem bűn, de amikor ketten szövetkeznek a 3. ellen, akkor ne a 3.-ra fogd rá, hogy "megérezte a vérszagot" és hogy a pártjuk a hatalomba kapaszkodik!
Ez kb olyan, mint a másik cikknél, ahol Karácsony beszólt, GYF REagált és ő a feketeseggű, mert merészelt VISSZAszólni!
Clavigo
@Emmersson71: Az egész úgy kezdődött,,hogy Gyurcsi " visszaütött "..
Havanagi
Ha ezt a cirkuszt csinálták volna a hátrasorolt képviselőjelöltek,még előválasztás sem lett volna.Ők alávetették magukat a megállapodásnak.Két simlis alak -Kari Geri+Márki Z -be akarja darálni a győztest.Miért is nem tudna elbánni Orbánnal Dobrev?Hagyjuk már a történelmet.Orbán a KISZ-es múltjával ,párttitkár apjával erősebb?Ezt az elméletet a két simlis találta ki Debrevvel kapcsolatban,mégis lekörözte mindegyiket.Hajrá Klára !
Béla333
@Emmersson71: 17.49
Ez miért is "beszólás" Karácsony részéről?:
"Karácsony miniszterelnök-jelölt szerint megosztott az ellenzék. Szerinte a 2010 előtti időszakhoz való viszony oszt meg bennünket. "

Azért elképesztő, hogy mindegy, hogy ki mit mond, a DK-soknak bármilyen ürügy elég azért, hogy nekiessenek a másiknak.
csak úgy....
@Emmersson71: itt mindenkinek igaza van és éppen ezért gyöz ismét orbán!
magyarországon az emberek sokkal nagyobb kötödést érezhetnek pártokhoz,politikusokhoz mint itt nálunk és ez a legnagyobb probléma!
Béla333
@Havanagi: 18.01
Ugye cca 700 ezren szavaztak az előválasztáson? Ennek a cca 40 %-át kapta Dobrev, ami ugye 280 ezer szavazat.
A közvélemény kutatások szerint a "bizonytalanok" száma cca 30%, ami úgy 2 és fél millió szavazó!
Ezek a "bizonytalanok" fogják eldönteni a választásokat, és nem látom, hogy Márki-Zay Péteren kívül velük bárki is törődne az ellenzéki politikusok közül!
Emmersson71
@Béla333: Egy ilyen (fél)mondat, hogy "...a 2010 előtti időszakhoz való viszony oszt meg bennünket.", nehezen értelmezhető máskép, mint anno a Fidesz "elmúlt nyolc éve" szlogenje!
Ezért támadás!

De visszakérdezek: Miért is GyF REakciója* "nyílt támadás - propeller.hu/itthon/3717215-gyurcsany-ferenc-nyilt-tamadast-intezett-karacsony-gergely-fele -, miközben Karácsony mutogat vissza 12+ évekre?!

* "Tényleg? Akkor kérdezem: Ki szakított az MSZP-vel és alapított új pártot 2010 után? Ki szövetkezett az MSZP-vel és fogadja el annak támogatását 2010 után különböző posztokra jelentkezve? Szóval?"

Ki az, aki destruktív? Ki támadja a másikat?
Béla333
@Emmersson71: 18.14
Azért, mert mondjuk te nem akarod észrevenni, hogy " a 2010 előtti időszakhoz való viszony oszt meg bennünket", azért az még igaz lehet. Itt van mindjárt a te és az én elképzelésem közötti különbség! Ami közös (gondolom), hogy el kell takarítani az orbáni maffiát, de a hogyanban már jelentős különbségek vannak.
Az, hogy egy riporter milyen szenzációhajhász címet ad a cikkének az erősen kétséges beállítottságú propellernél, azért még nem kellene egymás torkának esni!
Peller Anikó
@Béla333: Béla, a választásokat az fogja eldönteni, hogy sikerül-e kontrollt szerezni, állítani a szavazatok összesítéséhez és a lebonyolításhoz. Bármilyen civakodás, nyavajgás eredménye pedig szintén csak a gecivakodás lesz. Márkiék épp most szarnak bele az összefogásba, mert őszerintük Dobrev nem győzhet. Hát összefogás nélkül egyik sem győzhet, marad a geci. Ne felejtsd el, egy hatalmas falat kell megmászni, de a fal előtt elaknásított a terület.
Eladott Ország
@Béla333: Nagyon jó lenne , ha Karácsony és MZ/X mögött választópolgárok is állnának, és pont MZ/X mondta, ne egy füstös szobában döntsenek a pártok. Az ügy pikantériája, hogy a két úriembernek csak füstös szobáik vannak kiépített szavazóbázis nélkül, halovány pártbázissal! Ki a lóf@sszal akarják leváltani a rohadt tróger maffiaállamot?! Így a fidesz nem váltható le! 2022 után és majd megint lehet csodálkozni, ( fidesz győzelem esetén) hogy egy milliárd forint pénzbüntetést szab ki, az ÁSZ a pártálam ökle , arra a pártra amelyik neki éppen nem tetszik vagy reá nézve a legveszélyesebb! Ezzel a lépéssel csak a fidesz malmára dolgoznak! Nem volt még elég ebből a tróger, tolvaj, kurva bandából?!
Emmersson71
@Béla333: Én nem estem senki torkának.
Egyszerűen nem értem, hogy az összefogás tekintetében miért hasznos egy ellenzéki előválasztás közepén visszamutogatni 15-20 évre? Mert ebből csak egyéni hasznot remélhet Karácsony. A "Gyurcsánytól elhatárolódom" taktika nem sokban marad el a Gyurcsányt ócsároló retorikától..lásd még a Fidesz "kampányát"!
Ha pedig mindenképpen begyében van valakinek a múlt, akkor nem kell álszent módon szövetkezni! Akkor ne keressen a "rossz múltúban" szövetségest! Induljon egyedül vagy más támogatókkal!
Emmersson71
@Béla333: Ez a fajta számolgatás az ellenzéknek sem jött be már többször sem. Amíg a töredék szavazatok a "winner takes is all"* alapon elvesznek, addig bizony akár 50% alatti eredménnyel is lehet 2/3-os parlamenti többséget szerezni!

A másik, hogy a bizonytalanok java nem megy el szavazni. Ez tény. Nehéz velük számolni.
A szavazáson érvényes voksot leadókkal kell kalkulálni - aki nem szavazott, annak QSS!

* www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8Z5c
Emmersson71
@Horizont: Nekem pedig abból van elegem, hogy politikusokról beszélve a nemek jönnek szóba! Pont teszek rá, hogy mi van a lába közt egyiknek vagy másiknak...és qrva szánalmas, ha egyikre vagy másikra emiatt fújnak.

És ezt bár általánosságban írom, nyugodtan vedd magadra!
Béla333
@Eladott Ország: 18.28
Tőled is megkérdezem: mi a fene bajod van azzal, hogy Márki-Zay szerint Dobrevtől nem várható Orbán leváltása nem a tehetsége miatt, hanem mert a Fidesz fel fogja tüzelni a sajátjai mellett a "bizonytalan" milliókat is azzal, hogy Gyurcsány...
Vagy az a baj, hogy összeálltak Karácsonnyal? Azon kívül miért gond ez, hogy ezzel Dobrev esélyei csökkennek?
Nem kellene cirkuszolni, hiszen higgyük már el, hogy mind egyet akarnak.
El kellene viselni, hogy van élet a DK-n kívül is...
Emmersson71
@Horizont: Jó miniszterelnök kell, mindegy, nő vagy férfi!
Egy komoly politikussá váló nő majdhogynem elveszíti nőiségét, annak előnyeit ritkán tudja kamatoztatni.
A politikus politikus.
Emmersson71
@Horizont: Én nem külsőségekre gondolok. Dobrev is kemény politikus, amikor dolgozik. Hogy otthon ettől még nő/anya/feleség, azt nem vitatom.
De egy Széll vagy Kunhalmi sem nőként, hanem politikusként viselkedik, amikor nyilatkozik, bírál.

Csak azért nem fogok Dobrevre szavazni, mert nő!
Amellett vagy annak ellenére is rá voksolok :)
csak úgy....
kedves volt honfitársaim,ti a saját seggetek alatt vágjátok az ágat! kiröhögitek shikarit az orbánhoz kötödö hüsége miatt és ti ugyan azt csináljátok! biztosak vagytok benne,hogy eléggé elegetek van orbánból ? azt kizártnak tartom, hogy márki-zay orbán beépített embere lenne, csak a felesége meghurcolására és a lázár elleni peres dolgaira gondoljatok.
jogomban állna magyarországon is szavazni ,- nem úgy lettem nevelve! :)
Béla333
@csak úgy...: 19.09
Miben különbözik a Fideszes maffia fanatikusa és mondjuk a DK fanatikusa?
Meg lehet valamelyikükkel bármit is beszélni, ha az nem fér bele az ő elképzeléseibe? Nem lehet!
Egy vélemény létezik: az övék!
31 éve szavazunk valami ellen és nem valami mellett!
Szeretném a változást '22-ben, el is megyek ezért szavazni, de nem vagyok optimista.
Sámannus
@Sziszifusz: Ezt nem csak a DK nélkül nem lehet elérni, hanem a most még meg nem szólított rétegek nélkül sem. Hiába a hatalmas gépezet Dobrev mögött az elutasítottsága miatt védekezésre kényszerül, mert tizenkét év kevés volt a fideszes retorika kioltásához. A mérkőzést ezért a fidesz számára nehezebb területre kell áthelyezni, ezeket a felvetéseket pedig MZP tudja hitelesen kezelni.
Béla333
@Horizont: 19.20
Nem változott a véleményem: mindketten olyan politikusok, akiknek a személye garancia lett volna egy Szél kormány normális működéséhez. Csakhogy a választóknak akkor nem kellettek. Ők nem változtak!
Akkor is írtam: nem velük szúrtunk ki, hogy nem adtunk nekik lehetőséget, hanem saját magunkkal!
csak úgy....
@Béla333: ha ferkóra és viktorra gondolsz akkor azt kell mondanom,hogy semmiben,-egyik törtetöbb mint a másik,náluk csak a tehetséggel vannak problémák!
európában,magyarországon kívül talán polgármesterségig is vihették volna...
Béla333
@csak úgy...: 19.45
Nálunk amíg valamelyik meg nem hal, addig az ő ál ellenségeskedésüket fogjuk élvezni és cumizni...
Nem hittem el vagy 20-25 éve, amikor azt mondták/írták, hogy egy-két generációnak ki kell halni ahhoz, hogy képesek legyünk demokratikusan gondolkodni/élni.
Most már azon gondolkodom, elég lesz-e két generáció?!
Emmersson71
@Béla333: "...mi a fene bajod van azzal, hogy Márki-Zay szerint Dobrevtől nem várható Orbán leváltása nem a tehetsége miatt, hanem mert a Fidesz fel fogja tüzelni a sajátjai mellett a "bizonytalan" milliókat is azzal, hogy Gyurcsány... Vagy az a baj, hogy összeálltak Karácsonnyal?"

Egy csepp probléma sincsen ezzel. Simán gondolhatja ezt MZP, joga van hozzá. Csak azt ne mondd, hogy most világosodott meg! Mert én meg azt nem értem, ha valakitől "nem várható el Orbán leváltása" , azzal miért szövetkezik? Ha csupán érdekből, aztán pedig fúj rá, akkor ki is az, aki nem Orbán leváltására hajt, hanem a hatalomra?!
Indulhatna egyedül is, az ellenzéki összefogáson kívül. Csak azt nem meri bevállalni, mert a szavazók azt akarják már 2018. óta, hogy egy jelölt induljon a Fidesz jelöltjével (és a nyilván felbukkanó kamupártok Fidesz embereivel) szemben. Ezt a DK igen régóta hangoztatja.

Azt pedig majd meglátjuk, mennyire jön be a Dobrev elleni szövetkezés, a szavazók majd értékelik ezt a húzást.
rokker33
Már a győzelem szinte biztos. Kétségtelen hogy a 2/3 ad is meglesz és a szavazók is tudják hogy NEM KELL AZ ILYEN JELLEGŰ VÁLTOZAS,hisz már 2002=2010 között ezt megtapasztaltuk és majdnem tönkre ment az ország. Mocskos Fidesz mocsok Orbán ja hogy akkor a csótány Ferenc uralkodott önkényesen nem Orbán???!Patkányok a csatornába való a kampósorrú csótány mellé!
Béla333
@Emmersson71: 20.10
Márki-Zay ugyanezt mondta az előválasztási kampány alatt is!
A DK nem akart előválasztást, már 2018-ban is Karácsony felvetette ezt, de elszabotálták az MSZP-sek és a DK-sok az egészet!
A szavazók meg valóban eldönthetik, hogy kiben látják az igazi rendszerváltást és a politikusi korrupció elszámoltatását a teljes politikusi "elit" körében!
Emmersson71
@Béla333: Akkor miért szállt be az összefogásba? Netán azért, amit láthattunk az eredményekből - 14%-kal elmarad a DK jelöltjétől? Egyedül a fasorban sem lenne...
Peller Anikó
@Béla333: Eldöntötték. Aki akart elment szavazni a megmérettetésre. Még a fideszesek is elmentek, de Dobrevet így sem sikerült legyűrni, gondolom ez lett volna a cél.

Jakabot sikerült letolni a tábláról, a fidesz ott lesz a második fordulóban is, nekik minden pénzünket megér, hogy Dobrev lemaradjon. Meg persze neked is.
Béla333
Dobrev miniszterelnök-jelöltsége a leginkább megfelelő a Fidesznek.
Gondoljunk csak bele: pl. a 2006-os dúlás Fideszes szálainak az elsunnyogása, az érintettek szabadlábon hagyása miért történhetett meg? Gyurcsány miért nem lépett?
Akkor a felesége - bárki szerint is - fog valamit ténylegesen tenni a maffia ellen?
Ne legyünk már ennyire hülyék, hogy elhisszük a politikusok színészkedését!
Emmersson71
@Béla333: Semmi gond azzal, hogy te és MZP így gondolkodtok erről. Csak akkor miért tolakodott be az összefogásba MZP (és Pálinkás)? Eleve alkalmatlannak tartották az egyik indulót, mi több az összefogásra károsnak. Akkor miért nem méreti meg magát egyedül MZP (vagy Karácsony)?!
Béla333
@Emmersson71: 20.51
MZP nem hallgatta el a véleményét korábban sem! Meg is fordíthatjuk a kérdést: ha neki ez volt a véleménye, miért vették be az együttműködésbe?
Talán csak nem azért, mert elkötelezetten szeretné a Fideszes maffiát leváltani és elszámoltatni?!
Emmersson71
@Béla333: Azért a két kérdés nem ugyanolyan :) Aki az elveit felrúgta, az MZP volt! Azt hazudta, hogy a CÉL érdekében félreteszi nézetkülönbségeit.
Béla333
@Emmersson71: 20.57
Nem igaz amit írsz! MZP az elveihez tartotta mindig is magát!

2021.09.06. 08:44
"Márki-Zay Péter: Rettegek Dobrev Klára győzelmétől"
index.hu/belfold/2021/09/06/marki-zay-peter-interju-dobrev-klara-elovalasztas-alairasok/

Össze-vissza beszéltek, hazudoztok, mocskolódtok.
Jó lenne leállni, bár erre egy DK-snál kevés esélyt látok!
Emmersson71
@Béla333: Ha tartja magát az elveihez, nem áll össze Dobrevvel!
Béla333
@Emmersson71: 21.03
Nem akarsz tájékozódni, igaz?
Nos akkor:
"Márki-Zay Péter a Jelennek adott interjújában azt mondta: bár „rendkívül tehetségesnek és szorgalmasnak tartja”, retteg attól, hogy mi lesz, ha Dobrev Klára nyeri az előválasztást.
Bevallom, őszintén rettegek attól, hogy az egyébként tényleg rendkívül tehetséges és szorgalmas Dobrev Klára megnyeri az előválasztást, s akkor mindannyian itt maradunk Orbánnal"
index.hu/belfold/2021/09/06/marki-zay-peter-interju-dobrev-klara-elovalasztas-alairasok/

Ezt a választások ELŐTT nyilatkozta, így le lehet állni azzal, hogy ő befúrta magát az ellenzékiek közé úgy, hogy eltitkolta a véleményét, mert ez HAZUGSÁG!
ómió
Bizony! Ne húzzatok ujjat Böszme "főrendező" efftárssal!
fergeteg
Dehogy nem !
Szétlopnátok az országot öt felé.
A dk mint 1919-ben.
Szamuely Tibor program.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.