Próbáljuk ezt az egész miniszterelnök-jelölti és majdani kormányzási castingot a tények felől megközelíteni, lehántva az ügyről az elfogultságokat, a személyes szimpátiákat. Mit is látunk? Az nagyon fontos megállapítás az elmúlt napokban megszólaló elemzők részéről, hogy Márki-Zay Péter mögött valójában nincs szervezet, nincs párt. Ugyanez elmondható Karácsonyról is, ha a Párbeszéd nevű, önállóan életképtelen formációt nézzük. (Ha nem lenne MSZP-s háttértámogatás, nem lenne P, ugyanakkor az is igaz, hogy Karácsony előretolása - a tábor szemében hitelessége - az MSZP túlélésének a záloga, vagyis egymásra vannak utalva.) És megint azok a fránya tények: Péter mozgalma mindösszesen 2 (!) tisztán MMM jelöltet tudott győztesként kihozni az előválasztáson, míg a Párbeszéd 6-ot. Ezzel szemben a DK 32, a Jobbik pedig 29 győztes jelölttel büszkélkedhet. Na és akkor itt jön a legtisztább paradoxon: A TELJESEN EGYÉRTELMŰ ERŐVISZONYOKHOZ KÉPEST MZP és KARÁCSONY ELKEZD ALKUDOZNI A...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
Ha MZP szakmai segítője, az MMM aktivistája, így látja, akkor vajon mi mit gondoljunk!?
simmering73
"A második és a harmadik helyezett fairplayjátékos azonnal felrúgta az eredeti megállapodást. Azon melegében taktikai tárgyalásba fogtak, megindult a csiki-csuki, a ki lép vissza kinek a javára, a ki mit kap miért cserébe, alkut követte alku, s úgy elkezdtek pozíciókat osztogatni egymásnak a majdani kormányban, mintha már megnyerték volna a jövő évi parlamenti álválasztást is. S ezzel nem csupán áthágták az eredeti megállapodást, nem csupán megszegték a választóiknak tett ígéretüket, de egyben kivették a döntés lehetőségét is a szavazóik kezéből.
Külső megfigyelő csak pislogva néz és sajnálja a 633 ezer lóvá tett választót, akiknek a zöme még azt sem fogja fel, hogy becsapták őket, ehelyett heves és szenvedélyes vitákat folytatnak egymással arról, hogy ki legyen az álellenzéki miniszterelnök-jelölt a 2022-es áldemokratikus parlamenti választáson, kinek van nagyobb győzelmi esélye, ki miért lenne megfelelőbb, ki lenne elfogadottabb.
Akármire jutnak, egy biztos nyertes már most van: a regnáló diktátor."
nepszava.us/marko-beata-a-lova-tett-valasztok/
relatív
Józan ésszel csak ámul-bámul a szavazó, akit korábban felhívtak, hogy szavazással döntsön a képviselőiről. Majd két - korábban fogadalmat tevő - elkezdi latolgatni ( és győzködni --- egymást -, hogy majd ők, és csak ők mondják meg hogy áll fel a lehetséges következő kormány. ( a legokosabbak természetes ők, így minden más ténnyel szemben - nem ők nyerték meg, és képviseletük IS gyér - ők az egyedüli nyerők ?!?!?!

A korábbi fogadalmak ( írásos ) felrúgása mellett alaptalan eszmefuttatással próbálnak az ellenzék élére kerülni, mely a tények alapján veszni látszik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.