Egy menetrend szerinti autóbusz és egy személyautó ütközött össze Csepelen szombat éjjel, a balesetben az autót vezető sofőr és utasa is életét vesztette.

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó Csepelen szombat éjjel, a balesetben a gépkocsi sofőrje és utasa is életét vesztette – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Busszal ütközött egy autós Csepelen, ketten haltak meg

Fotó: police.hu

A tájékoztatás szerint a főváros XXI. kerületében, a Szent István úton eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a személyautó és a busz.

A balesetben a gépkocsiban utazó mindkét férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges információk alapján a busz utasai közül ketten könnyebben megsérültek.

A baleset-info.hu információi szerint egy Mazda MX5 cabrio típusú személyautó volt érintett a balesetben, vélhetően túl nagy sebességgel érkezett meg a kanyarba, és nem bírta bevenni azt, így ütközött neki a 148-as busznak.

A cikk szerint – amelyben több fotó is látható a tragikus balesetről – a busz két könnyebb sérültje közül az egyikőjüket kórházba vitték, mert fejsérülést szenvedett.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárták.

Forrás: mti.hu, police.hu, baleset-info.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.