Aki nem látja a különbséget Dobrev és ő közötte (azon túlmenően persze hogy egyik nő, a másik férfi, Alaptörvény szerint), az nem lát semmit. Gyurcsány nem Dobrev. Semmilyen szempontból nem az. Írtam már, Hillaryt sem lehet összekeverni Clinton elnökkel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@kereső: Ennél nagyobb probléma, hogy akik anno a 300 forintos vizitdíj, a 6000 forintos egyetemi tandíj ellen szavaztak, ma lelkesen fizetik a több százezres tandíjat, ha kell hitelből, és ha nem akarnak hónapokat várni egy vizsgálatra, akkor a 100 ezer forint feletti MRI-t vagy CT-t. Persze, ha van miből! De ha egy lelkes fideszesnek ezt mondód, akkor a demagóg libsitől kezdve minden vagy. Most ez a hirtelen támadt nyugdíjas "szeretete" a kormánynak olyan álságos, de sokan elalélnak a gyönyörtől. A fiataloknak tényleg jól jön az adófizetés, mert arra egyik sem gondol, hogy ez a költségvetésből fog hiányozni, tehát valami rosszabbul fog működni. És hogy valakik ezt a pénzt befizetik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: És még bűnrosszabb " szövetségesekkel"!
Nyírfa
@Horizont: 9.18

Ha az alkalmatlanságuk miatt marad Orbán, akkor annak minden negatív következményét megérdemli az ország. Ez a nép ezer év alatt sem tudott európaivá válni, felesleges erőltetni. Az értelmes, kulturált magyarok bárhol megállják a helyüket, boldogulnak, sikereket élnek meg. Akinek nincsenek érzelmi kötődései, most még szabadon elmehet.

Nagyon sajnálom azokat az embereket, akik rengeteg munkát fektettek az előválasztásba, és most végig kell nézniük, mit művelnek az ellenzéki politikusok. Mindenképpen Dobrevre fogok szavazni, és, ha nem nyer , vagy bárki nyer, de marad Orbán, akkor engem többet nem érdekel ez az ország.
tudode
Már a kérdés feltevése is hibádzik amiatt, mert valójában a mindenreható képtelen kiiktatni Gyurcsány Ferencet a politika színpadáról!
.
Azt a kérdést kellene feltenni, hogyan fordulhatott elő az, hogy karaktergyilkolással
--- milyen módon vágta ki a koalíciós partnerét a kisgazdákat, akik közül Turi-Kovács a mai napig a fideSS frakcióban tolja a szekerét a senkivel össze nem hasonlítható politikai szélhámost,
--- az SzDSZ is hamvába hullt, a karaktergyilkos aknamunkájával, mosva kezeit, elvégeztetve a piszkos melót az arra vállalkozókkal
-- az MDF srem maradt ki annak az étlapjáról, aki állami szintre emelte a Costra Nostrát
.
---- UD-ügy – Jogerősen is bűnös Dávid Ibolya és Herényi Károly
24.hu/belfold/2016/03/18/ud-ugy-jogerosen-is-bunos-david-ibolya-es-herenyi-karoly/
---------------------------
.
Emlékszünk még talán Tocsik Márta sikerdíjára, Simicska Lajos passzraverésére, a 2006-os rendőr vezérkar, Gergényire a 2006-os számonkérésére, a felcsúti juhász tragédiájára, és a többiekre, akik útjában voltak annak, aki egyetemi tanulmányait ellenség képeinek felhasználásával, hadicsellel kiépíthette a diktaTÚRÁJÁT, patás ördögként végig trappolva még az Európai Unión is!
.
Persze, hogy pikkel Gyurcsány Ferencre, mert nem az a férfi aki adja, hanem az aki állja! Micsoda dolog az, hogy a DK szárnnyal örök ellensége pártjaként!
.
Ott ragadt le gondolkozásmódban, hogy nem tudta legyőzni a nála erősebb Édesapját, kiengesztelve a székházmutyival lecsippentett lóvéból, aki jól kiszúrt a saját sarjával, mert ezzel a hadicsellel indult el a leejtőn, többek között az ütLEGELÉSTŐL az óta is GYŐZELMI KÉNYSZERBEN szenved, nem ismerve se embert sem Istent, a hatalom, és a lóvé oltárán bárkit útjába kerül, és nem ért vele egyet, oldalbordájához hasonlóan, akit nem szeretne reggel hajcsavarókkal látni reggelente!
.
Hozzá hasonló politikai szélhámost még nem hordott a föld a hátán!
Dr. Proktor
@KisTehen: Húzd ki a nyelved mert bebarnul...
Istenakinincsen
@Németh István: Te egy idióta vagy...ez már biztos.Írjál még valami okosat onnan a "rózsaszín ködből"amiben élsz.Rád fogunk szavazni és elnyerheted a nagy valagrendet,ami többféle titulussal (már)jár neked.
Ebben az országban egymillió cigány,egymillió nyugdíjas,és nem tudom mennyi a fidióta él.
A többiekre még ne is gondolj!Pl:Hajléktalanok,kölcsönkárosultak,mélyszegénységben élők,vagy az "ellenzékiek" akiknek még maradt egy csepp esze?
Aki Én
@KisTehen: Egész elképesztő, hogy mennyire nem látod az orbán-rendszert, hogy mennyire csak a propagandájukat nyomod. Mint minden elbutított, tájékozatlan fideszes. -aki látja, az nem fideszes, de ettől még nem is DK-s, de ez mindegy is-
Gyakorlatilag fogalmatok nincs mi történik ma, Gyurcsányt sem értettétek sem akkor, sem ma. Annyit mondtok róla folyton, amennyit a fidesz a szátokba ad.
Ez ezért óriási probléma, mert a fidesznek régen sem volt sok, de mára egy igaz szava nem maradt. Kár, de főleg rendkívül káros, hogy nem értitek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.