Négy jármű – két kisbusz, egy kamion és egy személyautó – ütközött össze az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, egy ember megsérült.

Frissítés: megindulhatott a forgalom

A rendőrség közlése szerint a baleset helyszínén a korábbi teljes útzárat feloldották, a belső sávban megindulhatott a forgalom Ausztria irányába.

Korábban írtuk:

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 157. kilométerszelvényében, 2021. október 3-án 8 óra 40 perckor. (A baleset a közleményben csatolt térképrészlet szerint a Lajta pihenőhely és a 86-os főút csomópontja között történt.)

Baleset történt az M1-es autópályán Mosonmagyaróvárnál: félpályán halad a forgalom

Fotó: Illusztráció/police.hu

A jelenlegi adatok szerint két Ausztria irányába haladó kisbusz, egy kamion és egy személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan okokból. A balesetben a rendőrségi közlemény szerint egy ember megsérült, az ő ellátást a mentőszolgálat mentősei megkezdték. 

A műszaki mentés idejére a járőrök az autópályát teljes szélességében lezárták.

A rendőrség közlése szerint terelés nem várható a szakaszon, ezért mindenkit arra kérnek, hogy várakozzanak türelemmel, amíg egy sávot járhatóvá nem tesznek.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.