A Fidesz kommunikációs igazgatója kitért a az Európai Parlament állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottságának látogatására is.

Sokan nem akarják, hogy Gyurcsány Ferenc visszatérjen a hatalomba, ezt mutatja a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióhoz csatlakozó több mint egymillió magyar ember is – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában, melyben az Európai Parlament állampolgári jogi, bel- és igazságügyi (LIBE) bizottságának Magyarországra küldött tényfeltáró delegációjáról is beszélt az MTI híre szerint.

Hollik szerint több mint egymillióan akarják Gyurcsányt megállítani, aki "házibajnokságot" szervezett magának

Fotó: Facebook/Hollik István

Hollik István az előválasztásról úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc mivel régóta nem tud már országgyűlési választásokat nyerni, ezért szervezett magának egy "kis házibajnokságot". A számok mind azt mutatják, hogy Gyurcsány Ferenc újra leuralta a baloldalt és tanulságosnak nevezte azt, hogy a Momentum utolsó helyezésével a baloldal megújítására tett kísérlet is megbukott.

Közölte: mindenki számára nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője és az is, hogy az előválasztásnak innentől már nincs tétje. Csak az a kérdés, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje Gyurcsány Ferenc felesége vagy Karácsony Gergely főpolgármester lesz, aki már több mint 17 éve dolgozik neki – mondta.

A 2022-es országgyűlési választás tétje azonban annál nagyobb lesz: bő fél év múlva két politika, a 2010 óta folytatott országépítés és Gyurcsány Ferenc politikája között kell választani – hangsúlyozta Hollik István.

A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióval szeretnének minden olyan embert elérni, aki egyetért abban, hogy nem szabad visszatérni a múlt politikájához. Elmondta: mindenkihez bekopogtatnak és nemsokára elindul az online kitöltési lehetőség is.

Kiemelte, míg a Fidesz-KDNP kormány adót csökkent a vállalkozásoknak, a baloldal emelte azokat. A baloldal elvette a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, ezzel szemben a jobboldali kormány jövőre visszaadja a gyermeket nevelő szülőknek az általuk befizetett adót. A baloldal egyhavi nyugdíjat is elvett az idősektől és megemelték a rezsit, ezzel szemben a Fidesz-KDNP kormány visszaadja a nyugdíjasoknak a 13. havi nyugdíjat és olcsón tartja a rezsit. Ezzel az időseknek járó biztonságot garantálják – emelte ki.

Hollik István arra is kitért: Brüsszel nem fogja kifizetni a magyar vállalkozásoknak az európai színvonalú bért. Azt a magyar gazdaság tudja kitermelni és ezt csak munkaalapú társadalom építésével lehet megtenni akkor, ha egyre többen dolgoznak, van gazdasági növekedés, fogyasztás és ezáltal a vállalkozások tudnak fejleszteni, kapacitásokat bővíteni, új munkahelyeket létrehozni és radikálisan, dinamikusan béreket emelni – mondta.

Hollik István szerint az is világos, hogy Gyurcsány Ferencék Európai Egyesült Államokat akarnak, ezzel megszüntetve Magyarország szuverenitását. Emlékeztetett: 2010-ben Magyarország bár jogilag független volt, de ki volt szolgáltatva, mert az államadósság, az energiaszektor, a bankszektor nagy része külföldi kézben volt. Vissza kellett szereznünk a szabadságunkat és a kiküzdött szabadsággal Magyarország "képes jól élni" – tette hozzá.

"Nekünk az EU csak egy eszköz ahhoz, hogy a saját nemzeti céljainkat el tudjuk érni" – fogalmazott Hollik István, hozzátéve: ehhez erős Európára, nemzetek Európájára van szükség, nem pedig egy újabb birodalomra. Gyurcsány Ferencék viszont a "kritikátlan igazodás" és a "merjünk kicsik lenni politikája alapján" megint be akarnak hódolni, most éppen Brüsszelnek. De láttuk, hogy ez a politika 2010 előtt kudarchoz vezetett – jelentette ki.

A műsorban Hollik István kitért arra is: a LIBE-delegáció összetételét tekintve könnyű arra a megállapodásra jutni, hogy "a tények és a valóság nem zavarja meg a tisztánlátásukat". Megjegyezte: a delegáció tagja volt egy LMBTQ-aktivista mellett csupa olyan liberális politikus, akik folyamatosan támadják Magyarországot. Rámutatott arra: az eljárási szabályok szerint egy ilyen delegációnak az érintett tagállam európai parlamenti képviselője nem lehet a tagja, Donáth Anna liberális baloldali képviselőnek mégis megengedték ezt. Először a saját maguk által állított szabályokat kellene betartani és utána lehet elkezdeni vizsgálgatni más országok berendezkedését és jogállami helyzetét – vélekedett Hollik István. Arról is beszélt: Deutsch Tamás meghívta a delegációt a CÖF kamionjához, amely a 2006-os október 23-i eseményeket mutatta be, mert ha volt Magyarországon jogsérelem, amikor durván sérült a jogállam, az 2006. október 23-án volt. Érdekes módon a bizottság erre a kiállításra nem volt kíváncsi – tette hozzá.

Forrás: mti.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Hétmillióan pedig változást akarnak. Orbán demokráciájában az egymillió több, mint a hétmillió.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Becarás..Érti valaki,hogy mire van ez az értelmetlen petíció?Az állam gyűjti,és beadja saját magának?Mert a petíciót beadják valahova,hogy elbírálják,de ennek semmi értelme. Valószínűleg rákai kálmán számolta össze,mert neki van egy különleges képessége, 100 helyett 1000-t lát
solidedge
Még mindig jobbak, mint Putyin pincsije.
solidedge
Hétmillióan pedig változást akarnak. Orbán demokráciájában az egymillió több, mint a hétmillió.
lusta
@solidedge: Igen. Senki nem látta azt az egymillió aláírást, de el kell hinnünk, mert maga Hol lik mondta.
Tehát. Egy millióna nem akarják sem Kkarácsonyt, sem Gyurcsányt. Ha jól számolom, akkor 7,2 millióan meg nem emelnek kifogást.
Ha megnézzük az előválasztást, akkor még anna az egy milliónak sincs kifogása MZP ellen. Ám legyen akkor MZP. Remélem Hol lik ezek után megnyugszik.
tudode
Az a tragédia, hogy nem csak a papagáj Hollik, kényszerűségből, félelemben tartás következtében a politikai szélhámos alárendeltségébe tartozóktól nincs aki megvonja a bizalmat, akik nem tartják tiszteletben őfélesége alaptörvénye alapján 2020-ban aláírt, felesküdött ETIKAI KÓDEX-et minden kormánytisztviselőre kötelezően
.
---- HIVATÁSETIKAI KÓDEX
mkk.org.hu/node/485
.
""""Mi, a Magyar Kormánytisztviselői Kar Országos Közgyűlésének tagjai, minden kormánytisztviselőre (a továbbiakban: kormánytisztviselő) – tisztségének jellegéből és társadalmi szerepéből eredően – kötelező etikai követelmények kinyilvánítása és rendszerezett írásba fektetése céljából, tekintettel arra, hogy a közigazgatással szembeni közbizalom megőrzése és erősítése, a közigazgatás jó rendje, valamint eredményes és hatékony működése érdekében szükségesnek tartjuk, hogy az etikai vétségek elkövetése etikai büntetést vonjon maga után, lelkiismeretünk és legjobb meggyőződésünk szerint, valamint megválasztásunk és törvényes felhatalmazásunk – a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 77. § (3) bekezdés b) pontja és a Magyar Kormánytisztviselői Kar Alapszabályának II.2. c) és IV.4. c), pontjai – alapján magunkra és a Magyar Kormánytisztviselői Kar valamennyi tagjára kiterjedő hatállyal elfogadjuk az alábbi Hivatásetikai Kódexet."""
---------------------------------
.
Arról nem is szolva, hogy ez a Hollik is a politikai szélhámos helyett végzi el a piszkos melót, azzal szemben is, aki még mindig követi örök ellenfelét, mint a saját árnyéka, aki százszor nyilatkozta azt, hogy nem akar ezután a katyvasz után miniszterelnök lenni, pl.
.
--- Gyurcsány nem akar miniszterelnök lenni
hvg.hu/itthon/20171129_gyurcsany_nem_akar_miniszterelnok_lenni
.
„”””Ha pártja kormányra kerülne a jövő évi választások után, Gyurcsány Ferenc akkor is egyszerű frakciótag lenne, ellenzékben pedig frakcióvezető.”””
----------------------------------
.
Ponyemáj??
.
!!!
namihami
""A Fidesz kommunikációs igazgatója""
Íme, még egy ""hivatás"", aminél az ész teljes hiánya nem kizáró feltétel. Legalábbis Fidesz-szinten.
Macskaszem
Majd ha meg meritek mutatni Likaspista, akkor elhisszük. Ki kell borítani, hogy megnézhessük, különben csak ótvar hazugság. De nem ám 10 méterről az üres dobozokat segglik.
lusta
@Macskaszem: Az előválasztáson 630 ezren vettek részt. Az egybites 300 forintos budiforradalmárok kkárörvendően írtak jobbra, balra, hogy az on-line szavazással gondok voltak, majd itt röhögtek, hogy milyen sokáig tart a leadott szavazatok megszámlálása. A lovat természetesen a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk adta alájuk. Közben kiderültek NER-robot dolgok, meg az üres standok, de még véletlenül sem merül fel a narancsködösökben, hogy az ellenzékkel szemben, itt minden bemondásra megy. Bizottság, hitelesítés nuku. Ha véletlenül valaki mégis meg akarja nézni, akkor adják a hülyét, persze ez nem nehéz nekik.
ESCOBAR
@solidedge: Akkor tessék lépni! 7 millió ember, gyerünk!
evacica
A papír türelmes! Sok mindent elbír! Hazudni meg mindig tudtak! Hollik a nagy farizeus! Pénzért mindent eladna!
Nyírfa
" Az EU csak eszköz.." Köszönöm, nincs több kérdésem.
ómió
Akkor, azért vannak még nem amnéziásak bőven!
csipetke
Tegnap valaki azt mondta egy ATV-s műsorban,hogy Gyurcsány olyan,mint a Rubik-kocka:-nem lehet kirakni..
...és ettől érzi magát sz@rul orbán,hogy nem sikerül neki
Aki Én
@ómió: Konkrétan az összes többi ember.
Ők azok, akik annyira rühellik a hazaáruló cigányodat és csicskáit, hogy akár Gyurcsány.
ómió
@Aki Én: A nem amnéziások, akik még emlékeznek Böszme efftársad (tudod: ő az, akit most is védesz!) népzsebelésére, elkúrására, hazudozásaira (itt hasonlít rád nagyon!) szemkilövetésére és államcsődjére! Még, ha te, tetüfi, ezt onnét az elmeosztályról a "Zorbánra" hazudnád is!
Aki Én
@ómió: Mert szerinted a vajdád nem lop???
Mondom, hogy segg buta vagy, baszki. Gyurcsány biztos sokat lopott, de ami megmaradt, az a gazdád lopta el, te hazudós elmebeteg.
Aki tolvajt komcsit véd, az te vagy.
bence
Ennél a Holliknál nagyobb barom nincs a földön !
Nyírfa
@CsipkeRózsa: A dal jó. Ami történik, az nem.
Egyébként ez az egymillió aláírás a hiszi-piszi kategóriába tartozik.
ómió
@Aki Én: A "gond" itt az, hogy ti bolsik nemcsak önmagatokat, de még Böszme gazdátokat is másra hazudnátok! Összelopta a vagyonát, meglopta az államot, a kisembert, nyugdíjast, alkalmazottat, gázfogyasztót - mindenkit, akit csak el lehet képzelni, amire, védelmében, azzal jössz, hogy "mert szerinted a vajdád nem lop"?! Kétségbeesett próbálkozás, hogy szétkend a lényét, másra hazudd! Ez, a tolvajkomcsi védelme, még akkor is siralmas próbálkozás részedről, bolsiék fajkreténje, ha történetesen az elmeosztályról böfögöd mindezeket! Annak is a nagybolsi munkásőr tagozatáról!
Aki Én
@ómió: Mert szerinted a vajdád nem lop???
kereső
Komolyan nagyon szeretném, ha a kormány azzal foglalkozna, hogy ne 360 Ft legyen euro, ne 5% fölötti a bevallott infláció( a valósat meg mindenki érzékeli a boltban, a piacon),hogy ne 470 Ft legyen az üzemanyag, és azzal, hogy egyre több beteg kerül kórházba-és hal meg, és azzal, hogy folytatólagos a nem covid betegek ellátatlansága, hogy egyre több osztály kényszerül digitális átállásra-ennek kapcsán azzal, hogy mindenkinek rendelkezésre álljanak az ehhez szükséges eszközök , amelyek nem a szülők pénztárcáját kéne, hogy terheljék...

Mert egyébként Gyurcsány áll, mint a cövek- sehova nem kiván futni.
ómió
@Aki Én: Nekem olyanom nincs! Ergo kizárt!
evacica
Látszik, hogy elfáradt a fidesz kommunikáció! Unalmas elavult! Változást akarunk! Elég volt a lopásból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.