Nagy nap volt a magyar energiagazdálkodás történetében 2021. szeptember 30., csütörtök. Egyfelől az Országos Atomenergia Hivatal hiánypótlásra szólította fel a Paks II. Zrt.-t, mert hiányosnak találta az atomerőmű dokumentációját. Másfelől Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Aleksandar Vulin szerb belügyminiszterrel nyomás alá helyezte Kiskundorozsmán a szerb–magyar összekötő földgázvezetéket, ezzel lehetővé vált Magyarország csatlakozása „a délkelet-európai szállítási útvonalhoz" - írta véleménycikkében Széky János a parameter.sk-n.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
NA aki hülye haljon meg! Ez vonatkozik a szemét székely jános nem úrra! Sugallja a helytelennek ítélt intézkedést azzal, hogy "a legészakibb balkáni állam Moszkva függő lett" Hát kérem az ilyen nyomorékagyú állatkert menjen a kurva anyjába! Egy 15 éves valójában felújított szerződés amely ráadásul kedvező feltételeket tartalmaz hátránya lenne az országnak?? Eszeden vagy te primitív barom!??? A másik nem az eu. diktatúra világában élünk, mint a németek, akik megszólalni nem mernek a saját érdekükben, hagyják magukat asszimilálódnia migránsoknak! Ez kellene neked is, te állatfajzat! A merkel, leyer, meg az ukrán hőbörgés > az irigységből fakadó szemétségeik téged baromka nem háborítanak fel! te is inkább fagyoskodsz, hagyod leállni az üzemeket, szarrá menni a gazdaságot > mert te egy barom sült fasz vagy!?
Nessy
A főelzáró csap igy is, az oroszoknál van!
tudode
A világháló szerint a politikai szélhámos 2007-ben még azzal ámította a "jövő ifjúságát", hogy a szabadság nyugatról jött, képes beszéddel "ajtót mutattunk bizonyos dolgoknak" annak, akivel mindenféle politikai, szakmai egyeztetés nélkül megkötötte a Paks2 szerződést, megsértve az 2004-ben az Európai Unióban, klubtagként aláírt alapokmányt? Majd megjött az étvágya, és a kinai "Egy övezet egy az út" programjából is kiveszi a sápot!!!
.
Ahol már a gázszerelő tevékenykedik, valószínű a Paks2 orosz lóvé terhére
.
---Mészáros Lőrinc cége portát épít 3,4 milliárdért egy másik vállalkozással közösen... mondjuk, nem akárhová
.
www.blikk.hu/aktualis/belfold/meszaros-lorinc-paar-attila-paks-2-porta/0kvr6xg
---------------------------
.
----Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
www.youtube.com/watch?v=v5W74MTn5qs
---------------------------
.
Majd 2009-ben is üzent a fiataloknak
.
---- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak
www.youtube.com/watch?v=E6FfbAU6XtE
---------------------------------
.
Aztán összeszűrte a levet az oroszokkal
.
----- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8&t=90s
------------------------
.
---- Orbán: Ha az EU nem ad pénzt, majd kérünk Kínától
444.hu/2018/01/10/orban-ha-az-eu-nem-ad-penzt-majd-kerunk-kinatol
------------------------------------
.
Bizonyára olyan zavarosnak tűnik a hsz-em, mint ahogy a politikai szélhámos Soros Gyögytől kezdve , azzal a tisztességtelenséggel csak a nyerészkedésen, félelemkeltéssel, karaktergyilkolással, politikai köpönyegbe bújva Sorostól kezdve a kinaiak pénzére apellál, és magáévá teszi egy részét!
--------------------------
.
Eben guba, a templom egerének a gázszerelő gondozásában

------ Mészáros Lőrinc vagyona kétszer akkora, mint az angol királynőé
hvg.hu/kkv/20190512_Meszaros_Lorinc_vagyona_ketszer_akkora_mint_az_angol_kiralynoe
...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.