Több másik járgányt is felnyomott, de azokkal sem boldogult. Jogsija persze sosem volt a tettesnek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint több szolnoki lakostól kaptak bejelentést arról, hogy október elsejéről másodikára virradó éjjel valaki feltörte a kocsijukat. 

Feltörte a kocsit, hogy ellopja, de bealudt az autóban a botcsinálta tolvaj Szolnokon – a rendőrök ébresztették

Fotó: police.hu

Az egyik autónál a műszerfalat kibontotta az illető, a kesztyűtartót kitörte, onnan két elektromos szerszámgépet lopott el. Egy másik bejelentő elmondta, a közterületen álló kocsijának ablakát betörte valaki, de a megszólaló riasztó miatt elmenekült. Egy harmadik bejelentő szerint egy telephelyen álló két gépjárműve ablakait is betörte valaki, a kormánykerék alatti burkolatokat letörte és a vezetékeket kihúzta és elvágta. A bejelentő hozzátette, az egyik autó hátsó ülésén fekszik valaki vékony pólóban és szundikál.

A rendőrök az ébredező 44 éves férfit bevitték a kapitányságra, ahol kikérdezés közben kiderült, nem az volt az első alvásra használt autója, amiben elkapták. 

"(...) A terhelt elmondta, hogy bár vezetői engedéllyel sosem rendelkezett, azonban aznap éjszaka kocsikázni támadt kedve, ezért törte be a járművek ablakait, de beindítani egyik autót sem tudta. Az első alkalommal kinyitott gépkocsiban aludt egy keveset, akkor a kabátját hagyta ott az utastérben, a másodjára megrongált autóban pedig a pulóverjét felejtette a helyszínen, a harmadik esetnél pedig ismét elaludt az egyik járműben. Elmondta továbbá, hogy az eltulajdonított tárgyakat az egyik felüljárónál helyezte el, azonban kutatás során a szerszámgépeket már nem találták ott a rendőrök."

A rendőrök őrizetbe vették a férfit és kezdeményezték letartóztatását is, a Szolnoki Rendőrkapitányság többrendbeli lopás elkövetése miatt folytat eljárást.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Szar cigány! Tele van velük a megye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.