A DK miniszterelnök-jelöltje reagált arra, hogy Karácsony Gergely a vasárnapi nagyrendezvényén arról beszélt, miért ne lehetne Dobrev Klára a leendő Karácsony-kormány külügyminisztere.

Dobrev Klrára: erő és türelem kell a Fidesszel szemben

Ezt írta Dobrev a Facebook-oldalán:

"Most a munkának van itt az ideje, pozíciók osztogatásával még ráérünk.

Én fél éve járom az országot és ezt fogom tenni a következő fél évben is, hogy minél több emberhez vihessem el személyesen a hitet, a reményt, a változás üzenetét.

Ennek nagy szerepe volt az első forduló eredményében is, és meggyőződésem, hogy ez kell majd a kormányváltáshoz is. Ha elvégeztük a munkát, akkor lehet majd arról beszélni, hogy ki hol lesz a legjobb helyen a következő kormányban, erről azonban nem dönthet egyszemélyben a miniszterelnök.

Erő és alázat együtt kell a sikeres koalíciós kormányzáshoz. Erő a Fidesszel szemben és türelem, megértés a koalíciós partnerekkel."

Forrás: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@kereső:
.
Képtelenség, de egybe kellene gyúrni a rendszerváltásra vállalkozó tisztatekintetű politikusokat, mert Dobrev Klára életútja nem csak amiatt, mert négy nyelven beszél felsőfokú szinten, hanem amiatt is, mert rendelkezik mindenféle szakmai gyakorlattal, amely a wikipédián olvasható
.
---- Dobrev Klára
hu.wikipedia.org/wiki/Dobrev_Kl%C3%A1ra#Tanulm%C3%A1nyai
------------------------------
.
Reménykedjünk abban, hogy sikerül félreállítani az országló egyeduralkodót, ha Gyurcsány Ferenc hozzátartozójaként, akit a 2006-os öszödi beszédét szajkózza a mai napig hivatalból őfélesége birkanyáha, külügyminiszterként klasszisokkal briliánsabb lenne, mint a regnáló külügyér, akinek gyermekkori álma volt a politikai szélhámost szolgálni, aki olyan már, hogy egyre kisebb az árnyéka!
.
Több mint valószínű, hogy lesz olyan fideszhívő aki 22-ben parlamenti képviselő lesz, és előről kezdődhet a karaktergyilkolás, ahogy a Gyurcsány kormányt is nap, mint nap macerálták!
.
---- Pedig a szocialisták megépítettek 800 km autópályát, ezt hagyva maguk után örökségül
---- A diktatúrát kiépítő után, amint leáldozik a csillaga betonszarkofágok erdejét, és térkönyvekkel eltakarva az egész mocskot hagy maga után, a rendszerváltás felét SS módon bitorolva, saját hazájához hasonlóan arra is fordított időt, hogy az EP soros elnökeként az európai parlament tisztségviselőit is megosztani!
.
Fel sem képesek a magyar állampolgárok fogni, hogy mekkora kárt okozott szinte minden szinten egy sunyi félművelt, kaparjkurta paraszt, aki feljött Pestre szerencsét próbálni, és nyavajgott azon, hogy miért is járhatott egyetemre, olvasva:
.
----- Orbán Viktor a TANDÍJRÓL
www.youtube.com/watch?v=bGjX-ihnA4E&t=2s
-------------------
.
Azzal együtt, hogy rengeteg pénzt koldult Sors György nyilt társadalom c. alapítványától. az egász galerinak, aztán Stop Sorossal hálálta meg az akkoriban aranyakat érő milliókat!
Nyírfa
Én Dobrev Klárát egyértelműen miniszterelnökként látom. Az első fordulóban is rá szavaztam, a másodikban is rá fogok. Az elemzők szerint valójában nem tarolt Klára, "csak" jól mozgósított a DK, és egytől egyig elment voksolni minden szimpatizánsuk, szavazójuk.
Én nem vagyok DK-szavazó, de Klára volt az egyetlen, aki felvette velem a kapcsolatot, nem volt hét, hogy ne számolt volna be a fejleményekről, merre jár, mit csinál, milyen szándékkal vágott bele a kampányba - az indulásba. De nem ezért döntöttem mellette, hanem azért, mert őt tartom a legalkalmasabb jelöltnek. Pedig - ismétlem, és egyben üzenem az elemzőknek - nem vagyok DK-szavazó.
Az az össztűz, ami éppen az ellenzék felől éri, rendkívül kiábrándító, nem is minősítem.
kereső
@Nyírfa: "elment voksolni minden !szimpatizásuk, szavazójuk. A dk-nak ezek szerint 200+ezer szavazója van, hogy mérnek akkor neki biztos választót 17%-ot? Az akárhogy is számolom: 850-900 ezer szavazó.Na, majd ha az elmegy. szavazni - vagy éppen csak a fele márki és karácsony elllen!
Nyírfa
@kereső: A legkülönbözőbb nézőpontok szerint számolnak, százalékolnak. Éppen ma olvastam, hogy vidéken ugyan agyon nyerte magát Klára, de az elhozott körzetek jelentéktelenebbek a jövő évi választás szempontjából, ráadásul java részt az ő szavazóik jelentek meg a szavazáson. Ugyanakkor a Jobbik lényegesen kevesebb helyen tudott nyerni, azok viszont olyan területek, ahol nagyon fontos a jó pozíció, mert erős a fidesz. Így a Jobbik sikeresebb mint a DK.
Nagyon kell figyelni, hogy az ember értse valamennyire a társadalom politika szerinti megoszlását.
Nils Holgersson
Egyre inkább csak elijesztik a választóikat! Jó lesz ez?!
ómió
Márpedig nálatok egyik sincs! Marad a bolsiságotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.