A DK miniszterelnök-jelöltje reagált arra, hogy Karácsony Gergely a vasárnapi nagyrendezvényén arról beszélt, miért ne lehetne Dobrev Klára a leendő Karácsony-kormány külügyminisztere.

Dobrev Klrára: erő és türelem kell a Fidesszel szemben

Ezt írta Dobrev a Facebook-oldalán:

"Most a munkának van itt az ideje, pozíciók osztogatásával még ráérünk.

Én fél éve járom az országot és ezt fogom tenni a következő fél évben is, hogy minél több emberhez vihessem el személyesen a hitet, a reményt, a változás üzenetét.

Ennek nagy szerepe volt az első forduló eredményében is, és meggyőződésem, hogy ez kell majd a kormányváltáshoz is. Ha elvégeztük a munkát, akkor lehet majd arról beszélni, hogy ki hol lesz a legjobb helyen a következő kormányban, erről azonban nem dönthet egyszemélyben a miniszterelnök.

Erő és alázat együtt kell a sikeres koalíciós kormányzáshoz. Erő a Fidesszel szemben és türelem, megértés a koalíciós partnerekkel."

Forrás: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@KisTehen: hát csak reménykedj...karácsony addigra eltűnik..
Eladott Ország
@KisTehen: Annyira túltolta a fidesz a Karácsonyt lejárató kampányt, hogy végül Dobrev Klára nyerte az előválasztást.
Dobrev Klára letarolta az országot. A 106 egyéni körzetből

78 vidéki
és 7 budapesti körzetet nyert meg (a Bp 9, 11, 12, 14, 15, 16, 17-es választókerületeket).
Karácsony Gergely 11 fővárosi és 4 vidéki (az ózdi, a budakeszi, szentendrei, nyírbátori) körzetben lett első.

Dobrev Klára 34,7,
Karácsony Gergely 27,3,
Márki-Zay Péter 20,4,
Jakab Péter 14,1,
Fekete-Győr András 3,4
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 16:39 ♦ A választók idáig nem Karácsonyt tolták. A szavazatszámlálás meg nem Mészáros érdekeltségű szoftver végzi.
tudode
Több esélyes az az összefogás, amely 2014-ben a válságkezelő miniszterelnökkel nem sikerült, mert valami libák miatt karaktergyilkolással nyüvesztettette ki a piti győzelmi kényszerrel is küzdő, a fideSS selejtjeinek a vezére. hasonló módon ahogy elbánt az EU bacilusa a kisagazdákkal, az SZDSZ-el, az MDF-el, se Gyurcsány Ferencet képtelen vezetőszáron vezetve látni
.
---- Bajnai Gordon mégsem tér vissza a politikába , de szívesen segíti a „maffiakormány” leváltását
nepszava.hu/3093465_bajnai-gordon-megsem-ter-vissza-a-politikaba-de-szivesen-segiti-a-maffiakormany-levaltasat
-------------------------
.
Bajnai Gordon fiatalabb a galeri minden tagjának, de bizonyítéka azzal is, hogy az egyetemen nem lehet tisztességet, felelősségtudatot elsajátítani!
.
Felmérhetetlen esélyt szalasztott el az egész ország azzal, hogy 2014-ben nemkapott bizalmat, a karaktergyilkolás hatására az ország, mivel a tudásával, felkészültségével már közelítenénénk a rohadó nyugat, Ausztria életszinvonalát!
.
Tiszteletet érdemel mindaz, aki az országló diktaturáját bevállalták helyére billenteni, minden parlamenti párt, köztük a tisztatekintetű Márki-Zaj polgármesterként ezt a pártházzá, egyszemélyi valamilyen soha nem volt felcsútias diktatűrát.
.
Reménykeltő az a sokaság, akik résztvettek Márki-Zaj Péter nagygyűlésén, amelybe a rendőrség sem avatkozott berle:
.
----Kormányváltás Márki-Zay Péterrel a Fővám téren a Corvinus Egyetem előtt
www.facebook.com/mindenkimagyar/videos/235906098589303
-------------------------
.
Előrevetíti az országló magamutogatása, hogy nem lesz a rendszerváltóknak passzraverni a győzelmi kényszerrel rendelkező, a SS módon megszerzett 4+12 éve tartó országbítorlásával bebizonyította/ja azt, hogy pofakaratével is lehet egy egéxsz országot mentálisan tönkretenni, kleptomániával megáldva, karaktergyilkolással, néphülyítésben van az erőssége!
.
Nem az egyetemen tanítják a tisztességet!
tudode
Még annyit!
.
Dobrev Klára, a tisztatekintetű női politikus is brilliáns lenne kormányfőnek, azzal a háttérrel, hogy a kedves vezető még talán KISZ titkárként a legtárgyalóképesebbnek tartotta Gyurcsány Ferencet
.
---- Orban Viktor Gyurcsany Ferencrol 1989-ben
www.youtube.com/watch?v=1fVIWQNlavI
------------------------
.
Minden szülőnek intőpélda a győzelmi kényszertől mivé lehet tenni egy gyermeket
.
---- Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo
-----------------------------
.
Pedig azok a női politikusok, akik országlásra szándék el magukat, többek között Mahatma Gandhi, Margaret Thatcher, és Angela Merkel lepipálták a legtöbb, mindenféle hobival babráló teremtéskoronáit!
.
Több esélyes lehet az összefogás abban is, hogy a rendszerváltás óta valójában nem voltak demokratikusan megválasztva a regnáló vezetők egyike sem, csak a párttitkárok, ráhibázva egy hatalom, és pénzéhes, többnyire a pártjával, és a lóvéval bibelődő politikai szélhámossal, aki még a fatotrnyos falújának, se székesfehérváron születettként a kutyának sem kellett!
-----------------------
.
Forró választási év elé néz az ország apraja, nagyja!
kereső
@tudode: Csak ezen legyünk már túl- sok csavar lesz még itt 2022-ig.
Főlökött
Vicc az egész...
Osztogatnak egymás között úgy különböző beosztásokat és hatalmi pozíciókat, hogy közök sincs hozzá ! Mi erre az értelmiség reakciója ? Viccesnek minősíti, nem kicsit, nagyon annak.
Dobrev Klrára - rokonság révén úgy gondolja dominálhat 2/3-os törvények semmibe vételével, illetve férje volt beosztásával dominálhat ?!?!
Lehúzhatja magát a WC-n., mivel a férje is egy olyan eszement volt, mely hazavágta az országot és úgy tűnik a rokonsága is az lenne.
Higgye azt, hogy miniszter elnök jelölt, de mint ahogy a többi is, közelébe sem kerül, ezen pozíciónak. Az is szomorú, hogy ezen általunk eltartott személyek képviselik az országunkat, az eu.-ban !!!
Ilyen néni engem ne képviseljen és a nevembe, ne is kívánjon eljárni ! Tegye magáévá a balcsi, avagy jobcsi :) azon részét, melyet szeretné, majd államosítják 6-7 év múlva és néz mint a szűzleány a vibrátorra.
Férje elcseszte, nem kicsit, hanem nagyon és ez nem az öszöd ide, vagy oda miatt, hanem a gazdaság teljes kiárusítása fillérekért a haveroknak + magának is, közben a gazdaság kiszolgáltatottan leállt, így nem keletkezett bevétel. -> Csőd állapotba vitte az országot Gyurcsányunk, de a helyett, hogy lemondott volna és választást írtak volna ki, egy 'libásra' bízta az országot, mely sok - sok ember halálát - öngyilkosságát okozta.

Ilyen fix és kézzelfogható áttekintés alapján, tsokolom -> Dobrev Klrára, remélhetőleg az utcaseprésig el fog jutni, a vágyálma - álmai miniszterelnökségről, egy évtizedes vicc lenne.
Férje is felébredhetne végre és abbahagyhatná a táncolgatást, illetve rájöhetne arra, hogy nem kívánatos ezen érában !, Nem kicsit nem az, nagyon nem az...!!!

De térjünk vissza a valósághoz, tényekhez.

Egy filozófiai megjegyzés mondja el az igazat -> két rossz közüli választás, nem döntés, hanem kényszer.
De tetszik tudni addig, míg valaki felrúgva a törvényességet kíván pozícióba kerülni - önhatalmúlag, addig a fidesz beásta magát annyira, hogy Ön számára sérthetlenek lennének.
Eladott Ország
@Főlökött: ma, 18:46 ♦ Írod: "Dobrev Klrára - rokonság révén úgy gondolja dominálhat 2/3-os törvények semmibe vételével, illetve férje volt beosztásával dominálhat ?!?!"
Vörös Imre korábbi alkotmánybíró: "Ha azt mondjuk, hogy 2010 után önkényuralom épült ki, akkor fel kell tennünk a kérdést, hogy be kell -e tartanunk a nem jogállam törvényeit." ÉS A 2014-BEN és 2018-BAN RENDSZERSZINTŰ CSALÁSSAL ÚJRAVÁLASZTOTT KORMÁNY TÖRVÉNYEIT?!
www.facebook.com/543043382842240/photos/a.543099426169969/1110182326128340/?type=3&theater
tudode
@kereső:
.
Képtelenség, de egybe kellene gyúrni a rendszerváltásra vállalkozó tisztatekintetű politikusokat, mert Dobrev Klára életútja nem csak amiatt, mert négy nyelven beszél felsőfokú szinten, hanem amiatt is, mert rendelkezik mindenféle szakmai gyakorlattal, amely a wikipédián olvasható
.
---- Dobrev Klára
hu.wikipedia.org/wiki/Dobrev_Kl%C3%A1ra#Tanulm%C3%A1nyai
------------------------------
.
Reménykedjünk abban, hogy sikerül félreállítani az országló egyeduralkodót, ha Gyurcsány Ferenc hozzátartozójaként, akit a 2006-os öszödi beszédét szajkózza a mai napig hivatalból őfélesége birkanyáha, külügyminiszterként klasszisokkal briliánsabb lenne, mint a regnáló külügyér, akinek gyermekkori álma volt a politikai szélhámost szolgálni, aki olyan már, hogy egyre kisebb az árnyéka!
.
Több mint valószínű, hogy lesz olyan fideszhívő aki 22-ben parlamenti képviselő lesz, és előről kezdődhet a karaktergyilkolás, ahogy a Gyurcsány kormányt is nap, mint nap macerálták!
.
---- Pedig a szocialisták megépítettek 800 km autópályát, ezt hagyva maguk után örökségül
---- A diktatúrát kiépítő után, amint leáldozik a csillaga betonszarkofágok erdejét, és térkönyvekkel eltakarva az egész mocskot hagy maga után, a rendszerváltás felét SS módon bitorolva, saját hazájához hasonlóan arra is fordított időt, hogy az EP soros elnökeként az európai parlament tisztségviselőit is megosztani!
.
Fel sem képesek a magyar állampolgárok fogni, hogy mekkora kárt okozott szinte minden szinten egy sunyi félművelt, kaparjkurta paraszt, aki feljött Pestre szerencsét próbálni, és nyavajgott azon, hogy miért is járhatott egyetemre, olvasva:
.
----- Orbán Viktor a TANDÍJRÓL
www.youtube.com/watch?v=bGjX-ihnA4E&t=2s
-------------------
.
Azzal együtt, hogy rengeteg pénzt koldult Sors György nyilt társadalom c. alapítványától. az egász galerinak, aztán Stop Sorossal hálálta meg az akkoriban aranyakat érő milliókat!
Nyírfa
Én Dobrev Klárát egyértelműen miniszterelnökként látom. Az első fordulóban is rá szavaztam, a másodikban is rá fogok. Az elemzők szerint valójában nem tarolt Klára, "csak" jól mozgósított a DK, és egytől egyig elment voksolni minden szimpatizánsuk, szavazójuk.
Én nem vagyok DK-szavazó, de Klára volt az egyetlen, aki felvette velem a kapcsolatot, nem volt hét, hogy ne számolt volna be a fejleményekről, merre jár, mit csinál, milyen szándékkal vágott bele a kampányba - az indulásba. De nem ezért döntöttem mellette, hanem azért, mert őt tartom a legalkalmasabb jelöltnek. Pedig - ismétlem, és egyben üzenem az elemzőknek - nem vagyok DK-szavazó.
Az az össztűz, ami éppen az ellenzék felől éri, rendkívül kiábrándító, nem is minősítem.
kereső
@Nyírfa: "elment voksolni minden !szimpatizásuk, szavazójuk. A dk-nak ezek szerint 200+ezer szavazója van, hogy mérnek akkor neki biztos választót 17%-ot? Az akárhogy is számolom: 850-900 ezer szavazó.Na, majd ha az elmegy. szavazni - vagy éppen csak a fele márki és karácsony elllen!
Nyírfa
@kereső: A legkülönbözőbb nézőpontok szerint számolnak, százalékolnak. Éppen ma olvastam, hogy vidéken ugyan agyon nyerte magát Klára, de az elhozott körzetek jelentéktelenebbek a jövő évi választás szempontjából, ráadásul java részt az ő szavazóik jelentek meg a szavazáson. Ugyanakkor a Jobbik lényegesen kevesebb helyen tudott nyerni, azok viszont olyan területek, ahol nagyon fontos a jó pozíció, mert erős a fidesz. Így a Jobbik sikeresebb mint a DK.
Nagyon kell figyelni, hogy az ember értse valamennyire a társadalom politika szerinti megoszlását.
Nils Holgersson
Egyre inkább csak elijesztik a választóikat! Jó lesz ez?!
ómió
Márpedig nálatok egyik sincs! Marad a bolsiságotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.