A Publicus Intézet legfrissebb felmérése szerint.

A tanulmány szerint Karácsony Gergely jobb eséllyel indulhat Dobrev Klára ellen mint Márki-Zay Péter.

Publicus: Karácsony Gergelynek jobbak az esélyei Dobrev Klára ellen, mint Márki-Zaynak

Fotó: MTI/Kovács Attila

Az Intézet október 1-én és 2-án felmérést végzett az előválasztáson részt vett szavazók körében. 3500 embert kérdeztek meg, a megkérdezettek pedig már tudták az első forduló eredményeit.

További részletek a Telex cikkében!

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Emmersson71: Van itt egy hozzászólás a cikkhez- amely helyre teszi a cikkirót egy kicsit.
"E témában írodott előző cikkek tartalmához képest kicsit furcsa ez a cikk. Mert kiegészűlt azzal, hogy olyan agresszíven védekezik a DK. Olyan ez mint mikor a játszótéren két gyerek elkezd ütni egy harmadikat mert a harmadik igazságtalannak találja a másik kettő viselkedését, a felnőtt meg odalépve azt mondja ne verekedjetek már gyerekek.
Ez után a mocskos fasiszta, magát konzervatívnak nevező, nemzetikeresztény kurzus után demokrata számára tényleg hányinger mindegyik jelző külön külön meg egyben is. Márky kimondottan ezzel házal. És erre az emberre bízná az alkotmányozást az a szervilis tutyimityi Karácsony aki Márky kamu zsarolási potenciáljának a hatására is már a tenyeréből eszik, elfogadva az előzőleg humbugnaj nevezett Dobrevtől ellopott programot is. Mit fog ezzel csinálni a feketeöves stílusalapító csuti? Márky gát nélkűl tesz egyenlőségjelet a NER meg az közé a társaság közé akik 2006 után megpróbálták így úgy fékentartani az épülő és a hatalam megragadásával kisérletező orbáni fasizmust. Ezeknek a kimondottan is lenézett szavazóknak a hátán próbálnak mindketten a hatalom csúcsaira kapaszkodni. Tényleg agreszió az ez elln való tiltakozás? Mit várnak ezek az emberek?. Csakhogy a tekintélyelvű fidesz világnézetű Márky el van tévedve. Ez nem az az oldal ám, ez a másik...itt nem megy hogy a fönök kitalál valamit oszt mindenki fejlesunyva csinálja az utasítást. Szerencsére itt van tévesen agressziónak nézett civil kurázsi. Amit persze el lehet megint tiporni a választók feje fölötti egyezkedéssel osztogatással fosztogatással."
Emmersson71
@kereső: "Mert kiegészült azzal, hogy olyan agresszíven védekezik a DK."

Még ha ezt írná, de NEM!
Nem azt írja, hogy VÉDEKEZIK, ezt meg sem említi!!!

Ezt írja, már idéztem: "Ami még ennél is kiábrándítóbb, hogy alig leplezett gyűlölködés zajlik. A DK agresszivitása és gyűlölete azt is megijeszti, aki tiszteletben tartaná a népakaratot és Dobrev Klára elég nagy arányú győzelmét. Ijesztő a hatalom akarásának ez a vehemenciája, a rideg számítás, a Karácsony elleni gyűlölet és uszítás."
Béla333
A tegnapi Sváby műsorban éppen ellenkező jött le: Karácsony harmad annyi szavazatot kapott, mint Márki-Zay.
A Publicus egy a sok semmit sem kutató közül, hazudnak ahogy bírnak...
bence
Karácsony nem csak gyenge de jellemtelen is ! Most őszintén ! Szükségünk van nekünk egy ilyenre ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.