Félre fogja rántani a kormányt, ha Karácsony Gergely ezt nem teszi meg. 

Márki-Zay: "félre fogom rántani a kormányt, ha Karácsony Gergely ezt nem teszi meg"

Fotó: Telex/Facebook

A legtöbb embert még mindig én tudnám megszólítani, de az igazi államférfiúi felelősség az, hogy az utolsó pillanatban félre fogok állni, félre fogom rántani a kormányt, ha Karácsony Gergely ezt nem teszi meg – fogalmazott az MMM kormányfőjelöltje több ezer híve előtt. Együtt vezetjük ki Magyarországot a gödörből Karácsony Gergellyel – hangoztatta.

"Az elmúlt 30 évben mindenki hozzájárult ahhoz, hogy ide jutottunk. Olyan kormányváltásban vagyunk érdekeltek, amely valós rendszerváltást jelent. Nem a Kelethez, hanem a Nyugathoz akarunk tartozni, és ebben óriási szerepe van az elszámoltatásnak, hogy Magyarország ne legyen következmények nélküli ország"

– tette hozzá.

Márki-Zayék követői megtöltötték a Fővám teret vasárnap délután. A politikus meg is jegyezte a monogramját skandáló követőinek, hogy jóval többen vannak, mint ahányan Karácsony délelőtti rendezvényén jelentek meg.

Elmondta, hogy abban már megállapodtak Karácsony Gergellyel, hogy együtt mennek tovább a második fordulóra, csak abban nincs még egyetértés, hogy melyiküknek van nagyobb esélye arra, hogy a másik csapatát is maga mögé állítva, közös győzelmet arasson a választáson is. Szerinte neki van nagyobb esélye, hogy 2022-ben meggyőzze a bizonytalanokat.

Forrás: hvg.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A kormányt nem félrerántani kell mókus hanem leváltani. Neked az agyadra ment a félsiker, most kellene a legjobban összefogni de úgy látom téged megvásárolt a viktor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Peller Anikó: Szerintem ezt a chicken-game autos halaljatekra ertette. Amikor ket auto szaguld szembe egymassal, es a chicken az utolso pillanatban elrantja a kormanyt, mig a masik tovabb szaguld.
verőce21
Igazi bolsevik tempó az "előválasztás"... Az elvtársak egymást akasztják. Csak egy maradhat...

Új politikai tragikomédia. Bevették a szavazók nélküli pártelnököket a listára! Mi lett a hasznuk? Semmi. :)
Toller Béla
Hejh, te államférfi, min osztozkodsz máris ? Még semmid sincsen !
Emmersson71
@Nyírfa: Semjén pedig FeHoVa tanúja ;)
ómió
Jobb, ha kormányközelbe egyikőtök se jut!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.