A Jobbik elnöksége összeült, hogy megvitassák, kit támogatnak az előválasztás második fordulójában, az eredmény pedig sokak számára meglepő lehet.

Jakab Péter: a Jobbik egyik jelölt mögé sem áll be az előválasztás második fordulójábanFotó: Jakab Péter/Facebook

A döntés megszületett: benneteket, választókat!

– írja Jakab Péter hétfői Facebook-posztjában. Azaz: a párt egyik induló jelölt – Dobrev Klára, Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter – mögé sem áll be. A Jobbik azonban még mindig az egység mellett áll, a döntést egész egyszerűen azzal indokolták, hogy senkit nem szeretnének befolyásolni.

Továbbra is tartjuk magunkat az előválasztás és az összefogás szellemiségéhez: akit Ti megneveztek közös miniszterelnök-jelöltnek, azt fogjuk teljes mellszélességgel támogatni, a döntésetekben pedig nem kívánunk benneteket befolyásolni. Ne azért szavazzatok valakire, mert én azt mondom, hanem azért, mert őt tartjátok a legjobb, legfelkészültebb, legalázatosabb jelöltnek

– írja Jakab. Ezután az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekhez szólt: 

Egyben arra kérjük a miniszterelnök-jelölteket: ne egymással szemben határozzák meg magukat, ne a másikat támadják, mert azzal a másik szavazótáborát is támadják. Ne széthúzzanak, hanem őrizzék meg azt az összefogást, amit oly sokan építettünk az elmúlt években. A győzelemhez mindenkire szükség van, vigyázzunk hát egymásra. Ez a Jobbik elvárása, ez a választók elvárása

– zárja a posztot.

Fotó: Jakab Péter/Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@KisTehen: te nem kis tehén, hanem egy nagy marha vagy, ráadásul alfél lefetyelő! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Kedves Human! Egyelőre jobb ha meg sem szólal - mármint a jakab! A hülye fröcsögésevel tökéletesen lejáratta magát, komolytalanná vált! Röhögtünk a megnyilvánulásain?? igen de ezzel együtt felmértük, hogy egy szemtelenkedő hülye fasz! Nem politikus, hanem egy agyament megnyilatkozni sem képes fráter!
Határozottan jobb ha végleg eltűnik a palettáról! Megtette a jobbik hülye és megvezetett oldala amit a gyurcsányék, pontosabban az mszp-szdsz paktum akart! Vége! Nincs többé! A normálisabb és konstruktívabb fele levált. Mint tudjátok menten háromfelé húznak! majd elválik melyik lesz megfelelő nemzetérdekű MAGYARUL -MAGYARNAK akaró partner maradni!ÁMEN!
ESCOBAR
@Németh István: Barátom! Ha valakit megszólítasz, kattints a neve alatt található "válasz" feliratra! Mellékelek egy kis segédletet:

kepfeltoltes.zapto.org/public/20211005084106ni.png
Németh István
@ESCOBAR: A helyzet az a kiírt név részemről a tiszteletem jele, azon túl hogy általánossá kívánom tenni az írásomat! De semmi gond, és köszönöm a jó szándékú észrevételt!
ómió
Hát, akkor, meg miféle "koalíciós társ" ez a bolsevista-nyilas egylet?
ESCOBAR
@Németh István: ... mert így akkor ő is kap értesítést...
Németh István
De azért elmondom, hogy a "jakab" időszak ezzel leírva! Na most ha az mszp-szdsz háttérpártok támogatottja volt valójában a gyurcsányék is égtek! Ami persze nem baj!
De ha ellene egy jobbik amelyik nem a gyurcsányista ballib-diktatúra pártoló tagja akkor el lehetne gondolkozni a levált és uj alakulású pártok befogadásáról az ellenzékbe, de kellene egy "paraszt" párt is, és vagy valamiféle munkáspárt, amely azért egy nem szakszervezeti kommunista szerveződést hanem valóban az alkalmazotti érdekeket a vidék érdekét védené, azért kardozna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.