A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint a választók akaratától nem félni kell, hanem elfogadni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ha az a melegellenes bukfenc nem lenne, most azt mondanám, Jakab viselkedik tiszteletreméltó politikusként.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Ha az a melegellenes bukfenc nem lenne, most azt mondanám, Jakab viselkedik tiszteletreméltó politikusként.
verőce21
Az Apró villában...rettentően idegesítőek lehetnek nekik..., jó nagy terhet vettek a vállukra ezzel a két idiótával... :)
penege
2022-től ígérem jakab nevezetű pizzafutártól fogok rendelni.. :D
emerencia
@Nyírfa: Amilyen nagyban, olyan kicsiben. A városunkban is megszavazta a jobbikos képviselő azt az önkormányzati határozatot, melynek egy fontos részével nem értett(ünk) egyet. (Pedig még fel is szólalt miatta!) Az illetővel egyébként nincs baj, él hal a városunkért, jól csinálta a kampányt és győzött az előválasztáson. A másik is nagyon jó (Momentumos) csak neki nem sikerült olyan sokszor megmutatkoznia a városlakók előtt mint a jobbikosnak pedig ő és pártja nagyon jól rávilágít a zűrös ügyekre. A jobbiknak nemcsak a múlttal kell leszámolnia, hanem azzal a beidegződéssel is, hogy megszavazzák azt s fontos részletet is amivel valójában nem értenek egyet. Szerintem az lenne az ideális, ha a városunkban a Momentumos és a Jobbikos jelölt összefogna és békés egyetértésben intéznék az ügyeket értünk, városlakókért, szavazókért.
Nyírfa
@sgl: Miért tartod hülyének az indoklását?
Nyírfa
@emerencia: " Szerintem az lenne az ideális, ha a városunkban a Momentumos és a Jobbikos jelölt összefogna és békés egyetértésben intéznék az ügyeket értünk, városlakókért, szavazókért. " Jogos kívánság.
Én is ezt szeretném az egész ország viszonylatában: összefogni, és békés egyetértésben intézni a közös ügyeinket.
Ha az örökkévalóság távlatában szemlélem a magyar habitust, akkor bátran kijelenthetem, hogy egyszer biztosan sikerül. :)
Aki Én
@verőce21: @penege: ...igen, tuti, hogy ti rokonok.
Nyírfa
@sgl: Oké. :) Nem jött át, hogy a melegellenes törvény megszavazására utalsz. Jakabot akkor engedtem el.
Eddig Klára az egyetlen, aki nem bicsaklott meg , nem mondott, nem csinált semmi elfogadhatatlant.
Azt ugyan többen is a szemére vetik, hogy kétharmad nélkül is hozzányúlna az alaptörvényhez, de, úgy gondolom, semmi olyat nem fog tenni, amit jogilag ne tudna alátámasztani.
kereső
@Nyírfa: Ebben az ügyben Vörös Imre professzor a tanácsadója-alkotmányjogász, és volt alkotmánybiró.Rá hivatkozott, amikor KG "humbug"-nak mondta Klára állitását.
Nyírfa
@kereső: @sgl: Mélyreható jogi ismeretek nélkül is úgy gondolom, hogy kell lennie törvényes megoldásnak egy, a társadalmi és az egyetemes igazságosságot figyelmen kívül hagyó alaptörvény eltörlésekor.
Az nonszensz, hogy Brüsszel felé félúton a tableten összedobok egy, az ország sorsát a továbbiakban meghatározó alaptörvényt, úgy, hogy eredetileg szó sem volt róla. És még millió tényt lehet felhozni arra, hogy miért kell, és miért jogos az orbáni múltat eltörölni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.