Csak ígérik a béremelést, elege lett két szakszervezetnek.

Azonnali béremelést és az oktatásban dolgozók munkaterheinek csökkentését követelve közös sztrájkbizottságot alakít a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) – jelentették be a két szervezet közös sajtótájékoztatóján kedden, a pedagógusok világnapján Budapesten. – írja a 24.hu.

Ezért jöhet pedagógus sztrájk

Illusztráció: 123rf.com

A PSZ és a PDSZ közös, négy pontból álló követelést fogalmazott meg – írja az MTI. Ezeket Szabó Zsuzsa, a PSZ elnöke és Nagy Erzsébet, a PDSZ országos választmányának tagja ismertette. Követeléseikről még kedden Orbán Viktor miniszterelnököt is tájékoztatják, ezt a levelet a sajtótájékoztatón írták alá a PSZ és a PDSZ képviselői.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Ez a két szakszervezet, de a többi is különben a balliberális banda egyik fészke! ne feledjük a szakszervezetek a PÁRTÁLLAMBAN a PÁRT előszobája volt! Az itt funkciba lépett személyek mind valamilyen pártvezetői feladatot is elláttak! Gondoljunk csak arra, hogy a szakszervezeti aktivisták járták az országot (mint instruktorok adott esetben; felügyelők) Agitáltak azt hazudták amiit kellett, megfigyeltek és jelentettek!
NOS TESSENEK A PEDAGÓGUSOK érdekében fellépni, most és előrehozottan mert éhen halnak! Amikor a bérfejlesztések folyamatosan történnek, akkor amikor az egyik járványból a másikba jutunk, akkor amikor a nyugdíjasok és a családok maximális támogatása biztosított akkor a nyári szünet után most éppen dolgozni kel! A szakszervezetek nagyon moslék, aljas taktikát választottak moslék liberális szaros segg-nyalóként - mikor nem kellene béremelés szar szemétládák! A gyurcsány-fattyaknak semmi nem elég ezért akarnak hatalomra kerülni!>> hogy elvegyenek hogy lenyúljanak!! Akkor majd kérhettek béremeléseket szar tetű mocskok! Lázítotok?? hát a büdös kurva anyátokat lázítsátok, szervezkedjetek!
jesz
a pedagógusok semmit nem fognak tenni az oktatáson kívül...megfenyegetik őket,(főleg vidéken) oszt megroggyan valamennyi..

Sajnos egyik sem tud másik munkát keresni...ez a hatalom zacskószorító ereje..
ómió
Bizony! Ők a böszmei fizulenyuláshoz vannak szokva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.