A szóban forgó terület közterületnek minősül, mégis hétfő reggelre lezárta a Velence Korzó teljes területét a várossal harcban álló üzemeltető, a Gomi Kft. 

A szolgáltató önkényesen lezárta a teljes Velencei Korzót, még a büféket sem lehet megközelíteni

Fotó: Velence Korzó/Facebook 

A velencei önkormányzat közleményt adott ki a lezárással kapcsolatban, ebben jogszerűtlen lépésről írnak:

A büfék lezárása nemcsak az üzemeltetési szerződés szerint minősül jogszerűtlen lépésnek, de a büfétulajdonosok tulajdonhoz való jogát is csorbítja – valamint ellehetetleníti egy velencei közterület használatát. Az önkormányzat eddig is, ezután is minden törvényes lépést megtesz a méltatlan állapot megszüntetésére, és a közvagyon visszaszerzésére. A szerződést felmondtuk, alperesként az üzemeltető megtámadta a döntést. Bízunk abban, hogy a hatóságok, a rendvédelmi szervek és az igazságszolgáltatás is mihamarabb hozzájárulnak a jogszerű állapotok helyreállításához.

A feol.hu információi szerint a lezárás indoka, hogy a korzó jelenleg munkaterület, felújítások, nyár utáni karbantartások zajlanak. Viszont erről senki nem szólt a büféseknek. A portál egyébként úgy tudja, az üzemeltető és a büfések többsége között egy szeptember 30-án lejárt szerződés is volt.

Az önkormányzat már régóta harcban áll a GOMI Kft.-vel, mellyel nyár elején szerződést is bontottak.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A fidesznek mindent szabad, minden az övék. Már az ország nagy része az Orbán-híveké, mindegyik meggazdagodott a köz vagyonából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.