Nyolc és fél év börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy férfit, aki éveken át szexuális kapcsolatra kényszerítette élettársa akkor még tinédzser lányát – közölte a Budapest Környéki Törvényszék kedden az MTI-vel. A férfit mellékbüntetésként kilenc évre a közügyektől is eltiltották.

A bírósági döntéssel szemben az ügyész súlyosításért, a védő felmentésért, míg a vádlott szintén felmentésért és enyhítésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Az ügyészség 18. életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt a férfi ellen vádat.

A törvényszék közlése szerint a vádlott 2009-ben létesített élettársi kapcsolatot és költözött össze a sértett édesanyjával. 2013 elejétől kezdve a férfi rendszeresen szexuálisan közeledett az akkor 14 éves lányhoz, akivel 2013 szeptembere és 2014 májusa között – élettársa terhessége idején – heti rendszerességgel közösült. A sértett vonakodva tett eleget a vádlott kérésének, tartva az ellenkezés miatti büntetéstől, inkább eltűrte a férfi cselekményét. Volt olyan alkalom, hogy a férfi kocsival egy erdős területre vitte a lányt és ott kényszerítette szexuális aktusra.

A sértett 2017 végén felkeresett egy pszichológust, akivel beszélt nevelőapja tetteiről. Erről a pszichológusnő – a vonatkozó előírások alapján – tájékoztatta a páciense édesanyját, majd közölte, hogy a történteket a gyermekvédelmi szolgálatnak is jelzi.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Milyen évet is írunk most? 2021-et? Mikor jelentették a hivatalos szerveknek mindezt? 2017-ben?
Hát bizony, ismét igazolódott:. Isten malmai...
És ez olyan esetekben szokott lenni (általában), ha egy fideszfunkci is érintett az ügyben.
tudode
A regnálók LBTQ kampánya helyett ezek szerint legnagyobb veszély identitás zavart a saját családtagok követik el gyermekükkel szemben is!
.
www.google.com/search?q=Csal%C3%A1dban+elk%C3%B6vetett+nemi+er%C5%91szak&oq=Csal%C3%A1dban+elk%C3%B6vetett+nemi+er%C5%91szak&aqs=chrome..69i57.10164j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Akik gyermekeket használják ki abuzussal is, sőt állami szinten is LBTQ-val osztva meg az identitás zavarral küzdő embereket, az egyéb aljasságra is képess, és képes, egyéb "hadicselük"-ről való elterelés céljából!!
.
Amelyet a mindenreható a Parlamenti TV-n elhallgattatott, de még a net-en megtekinthető, és a plenáris üléseket követően a youtube-on az, hogy a napirend előtti ellenzéki parlamenti képviselők mindarról interpellálnak, amiről mindenféle jelentéktelen ellenségképpel, Gyurcsányozással, Karácsonyozáshoz fúzött, hivatalból kötelezően visszhangoznak a párttitKÁRUK -- többek között -- az egyik jobbik parlamenti képviselő, tsztaniol papírban csomagolva őfélesége kiváncsiságát kielégítő un Pegazus botrányról hallatja a hangját:
.
----dr. Brenner Koloman: Lehallgatnak vagy meghallgatnak? (2021.09.21)
www.youtube.com/watch?v=S03Dmt_kaf0&t=15s
--------------------------
.
Azok akik kormánytisztviselőként az államigazgatás kenyerét ették, tartották fel az életüket, családjukat, azok számára hihetetlen, hogy a mundért védő, a napirend előtti felszólalási lehetőséget kihasználva minden hadicsellel kapcsolatos kérdést feltevők bizonyára tudatában vannak azzal, hogy egy diktátort szolgálnak, de annak érdekében, hogy ha nem éri el őket a karaktergyilkolászás arra a fenyegetésre őfélesége alattvalóit, hogy
.
"Aki tisztességesen viselkedik, és megsérül a "csatatéren" azt kihozzuk, aki nem arra lőni fogunk",
.
Példaképül lebeg előttük Simicska kiiktatása, aki azzal díjazta a passzraverést, mint ahogy a szerenád szól
.
---- Simicska és a régi csibészek
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4
-----------------------
.
Rémes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.