Ezt mondta Márki-Zay Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kedd este.

Ha Márki-Zay nem tudja meggyőzni Karácsonyt, hogy lépjen vissza, akkor ő fog visszalépni

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje hozzátette, hogy nem hiúsági kérdést akarnak ebből csinálni, hanem kutatási adatokat mérlegelnek, és azok alapján akarnak felelős döntést hozni.

Arra a kérdésre, hogy miért gondolja, hogy meg tudja győzni Karácsonyt, ha eddig nem sikerült, Márki-Zay kitérő választ adott. Elismerte ugyanakkor, hogy Karácsonynak abban igaza van, amennyiben ő lép vissza Márki-Zay javára, akkor szavazóinak nagyobb része voksol majd Dobrev Klárára, mint ha Márki-Zay lép vissza Karácsony javára. Elmondta, hogy a legfontosabb az egyetértés, ami megszületett kettejük között.

„Az, hogy én kijelentettem, hogy erre is hajlandó vagyok, az még nem azt jelenti, hogy ebben is megállapodtunk volna”

- mondta Márki-Zay a műsorban.

Forrás: atv.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Azzal álíthatja ki bizonítványát tisztességből ha állja a szavát!
.
Hasonlóan a Jobbik korábbi, és a Jakab Péter, aki a pártjának a döntése értelmében az ellenzéki miniszterelnök-jelöltet fogja támogatni, nem latolgatva, hogy kivel nem kivel nem hajlandó együttműködni!
,
Az egész ország sorsa,, sőt az EU tagság is a tét ha már az ellenzéki pártok rászánták magukat a ennek a tingli-tangli, semmihez nem hasonlítható diktaTŰRÁTÓL, rendszerbe szervezett korrupciótól!
.
Nagy a tét!
Béla333
"A Demokratikus Koalíció jelöltje, Dobrev Klára 37 százalékkal a legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök-jelölt a szavazni szándékozók körében, de őt nem az első fordulóban másodikként végző Karácsony Gergely budapesti főpolgármester (MSZP-Párbeszéd), hanem a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője, Márki-Zay Péter követi – ismertette az ATV-ben a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet felmérését Hann Endre ügyvezető igazgató.
E szerint Márki-Zay Péterre a szavazók 33, Karácsony Gergelyre a 24 százaléka adná a voksát."
index.hu/belfold/2021/10/05/median-felmeres-dobrev-marki-zay-karacsony/

4% nem a világ! Csak akkor van esély az Orbán maffiát eltávolítani és legfőképpen a politikusi korrupciót megszüntetni, ha az ellenzéket Márki-Zay vezeti!
Béla333
Márki-Zay nem csak a Fideszes maffiát szeretné elszámoltatni, hanem ahogy meghirdette, mindkét oldal politikusi korrupcióját ki szeretné vizsgálni. Na ez az, ami Gyurcsányéknak nem tetszik, ezért próbálják elgáncsolni.
Pedig csak egy teljes tabula rasa az, ami megmentheti az országot és ránthatja ki ebből a gödörből, amiben most vagyunk.
Ne baltázzuk el most is!
Toller Béla
Nem tehetek róla, erről nekem az Öngyilkos Palesztin Kommandó jut az eszembe ...és röhögök !
ómió
Akkor, már nem "duettben pályáznak" az efftársak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.