A 444.hu szúrta ki a Magyar Közlönyben megjelent fejleményt. 

Mennie kellett: Orbán megbízásából elbocsátották a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárátFotó: MTI/Máthé Zoltán

Orbán Viktor megbízásából menesztették Juhász Editet, a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárát, derül ki a köztársasági elnök határozatából, ami a Magyar Közlönyben jelent meg – írja a 444.hu. Az oka nem derül ki a határozatból. 

Az államtitkár 2018-ban lett a Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkára. Korábban, 2016 és 2018 között Juhász a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára volt a postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztosságon.

Forrás: 444.hu
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a menesztett államtitkárnak sehol nem találom az idegen-nyelvi tudásáról szóló felsorlást..még a wikipédiát sem találni...sőt a jogi diplomán kívül még hány kimagasló végzettséget szerzett, az sincs feltüntetve(ahol kerestem)
...az életút-ismertető alapján nagyon sok helyen hűtötte a levet kiemelkedő fizetésért...

Az is lemaradt, hogy érdemei elismerése mellett felmentette...akkor csak felfelé bukhat...de hová?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy alapvetően hétköznapi történet,

pontosabban mindennapos és jellemző, azonban a cikk felvet egy igencsak releváns kérdést is

A fizetős HVG „Felfelé alkalmazkodó, lefelé keménykezű, átállt Mészároshoz, ma már milliárdos” című írása arról mesél hogyan lett a pénzügyi felügyelet engedélyezési és jogérvényesítési főosztálya ügyintézőjéből néhány év alatt milliárdos vállalkozó. Mondom hétköznapi történet. Azonban feltesz egy kérdést: „Hogyan teljesítenek Orbán csókosai, a helyzetbe hozott vállalkozók tisztán piaci környezetben?”!
Nos a dolog úgy áll, hogy a legnagyobb példa erre is választ ad ismerjük Lolo sikereit 2010 előttről. S azt csak remélhetjük, hogy hamarosan az utólagról/utánáról is lesz benyomásunk! =))
jesz
a menesztett államtitkárnak sehol nem találom az idegen-nyelvi tudásáról szóló felsorlást..még a wikipédiát sem találni...sőt a jogi diplomán kívül még hány kimagasló végzettséget szerzett, az sincs feltüntetve(ahol kerestem)
...az életút-ismertető alapján nagyon sok helyen hűtötte a levet kiemelkedő fizetésért...

Az is lemaradt, hogy érdemei elismerése mellett felmentette...akkor csak felfelé bukhat...de hová?
tudode
Gyomorforgató lehet egy politikai szélhámos mellé-, alárendeltségében szolgálni mint egy kutya, ahogy Vass Évát, az első titkárnőját rugta ki mint egy rühes kuyát:
.
--- Orbán Viktor első titkárnője nyilatkozott
----Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot!
civilhetes.net/velemeny/orban-viktor-elso-titkarnoje-nyilatkozott
.
A családszerető politikai szélhámos a kora előrehaladtával még elviselhetetlenebb lehet az alattvalói embertelenségével,
.
Részlet Vas Éva leveléből
.
"""A kényszerszabadság után Orbán behívott a ’Fehér Ház’-beli szobájába. Hanyagul, hátradőlve fogadott, mindkét lábát – amint azt a filmekben is láthatjuk – az asztalra téve.Úgy, ott, rám sem nézve közölte: ők az ország szempontjából kiemelkedően fontos munkát végeznek, így nem engedheti meg egyetlen munkatársának sem azt, hogy mindenféle gyermekápolási ügyek miatt hiányozzak. Annyi időt sem hagyott, hogy megszólaljak s már közölte is: a továbbiakban nem tart igényt a munkámra. – Mire felocsúdtam a kábultságból, már a folyosó végéről kiabálta, hogy ne siránkozzak, ne panaszkodjak, az e havi béremet azért még kifizeti."""
.
Az alárendeltségébe tartozó kormánytagok előneve is kusti, bárkin átrappol patás ördögként ismétlem, valahogy azzal, hogy
.
"" Aki tisztességesen viselkedik, megsérül a csatatéren, azt kihozzuk, aki nem arra lőni fogunk"""
.
Ángyán Józsefnek szólt ez a félelemkeltő üzenet, aki szerint
.
---- Ángyán József: Maffiaszerűen működő oligarchacsaládok irányítják az országot
444.hu/2014/12/15/angyan-jozsef-maffiaszeruen-mukodo-oligarchacsaladok-iranyitjak-az-orszagot
----------------------------
.
Szerte e világon nem hordott még a Föld hozzá hasonló sunyi, kaparjkurta félművelt parasztot, aki nem ismer se Istent, se embert, ömlik belőle a bosszűvágya, számítva a nyugger bazi nagy X-ére, a szégyenletes, emberileg 00 pacák., a közszolgák alja!!!
Toller Béla
Se pénzügyi szolgáltatások, se közműbéke ...még mindig nem minden mészárosé, és itt a tél ! Megkapja a rogán, és megy minden két hét alatt !
Néro
Majd kinevez helyette másik két seggnyalót. Fussa a közkasszából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.