Iványi a közleményben leírta, hogy a történtek után szeretnék megnyugtatni kollégáikat, hogy az erőteljes fellépés ellenére kitartanak, azonban tudják, hogy a folyamatban lévő ügyeik kapcsán számítaniuk kell hasonló intézkedésre.

Eldurvult a helyzet – fegyveresek vonultak ki Iványi Gáborékhoz
Kép: YouTube

Tegnap egyik iskolánk ellenőrzése ügyében a NAV előre bejelentett helyszíni szemlét tartott nálunk. Annak ellenére, hogy az ellenőrzés kezdete óta a hatóságokkal együttműködve járunk el, az iratokat rendelkezésre bocsátottuk, a NAV indokolatlanul nagy erőkkel szállt ki hozzánk. Erejét demonstrálva, összesen nyolc embert, köztük négy fegyverest küldtek intézményünkbe

– közölte Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke szerda este a 24.hu-hoz eljuttatott közleményében. 

Iványi egyúttal megköszönte kollégái korrekt helyállását, és azt kérte, hogy esetleges helyi bejelentkezések alkalmával a jövőben is irányítsák a hivatalok képviselőit központjukba.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: YouTube

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Egèszen döbbenetes,hogy mit művelnek szegèny Iványi lelkèsz úrral!!! A mèlykeresztèny fideszesek,az ország szîne- java,virága. Igazi szardarab mindenki ,aki ehhez asszisztál!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Orbán érzi a vesztét és kezd megveszni. A csicskák pedig túlkompenzálnak, eluralkodott rajtuk a szervilizmus és az aljasság.
human
@Shikari: Mi? Hogy a fegyver a magyarok oldalán áll? Ekkora sületlenséget!
human
A többi egyházi vezető ne higgye, hogy nem sül rájuk bélyegként, hogy hallgattak és elfogadták a hatalom pénzét.
propeller.hu/images/cikk/2021_10/semjen-avat-komka.jpg
Nessy
Amikor Orbán gyerekét keresztelte nem volt szekta vezér? A többi egyházi vezető meg szégyellje magát! Krisztus követői?? Egy frászt! Ugyanúgy kirekesztenek, pénzért mindenre kaphatók, mint a politikusok! Már rég nem Istent, hanem Orbánt szolgálják, sok Júdáspénzért!
karma1
Es meg ezektol a fegyveresektol remeli az ellenzek, hogy majd kello idoben leteszik a fegyvert az ellenzek ellen, es hajlandoak lesznek reszt venni az ellenzek oldalan egy tuntetesen?
Hat, azt varhatjuk
(Jo, tudom, hogy a NAV rendorsege nem egyenlo a "rendes" rendorseggel. De mindket tipusu rendorsegnek a BUNELKOVETOKKEL SZEMBEN kell fellepni, es nem ilyen koncepcios cirkuszban reszt venni! Hol is van most a Helsinki Bizottsag? A Transparency International? A TASZSZ? )
Ja, hogy most meg nem hozzajuk mentek ki fegyveresen a NAZ-osok...
csipetke
Ez a bosszúhadjárat mindennek a legalja,amit orbán művel Iványival. Ez már tényleg elképesztő.Azért én remélem,hogy a sors igazságos,és az,aki más ellen bármilyen rossz dolgot elkövet,kamatostól kapja vissza

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.