Erős nap áll Orbán mögött, több képet is posztolt. Legyen szó akár az EU-csúcsról vagy arról, hogy szerinte ők vetettek véget a gátlástalan nyerészkedés korszakának.

Harcolni ment Orbán – Így zajlott a "Rezsiharc" az EU-csúcson
Kép: Facebook/Orbán Viktor

Megvédjük a rezsicsökkentést – ez volt a videó címe, amelyben az energiahordozók áráról beszélt, ám ahogy erről már tegnap beszámoltunk, meglehetősen kevés az, hogy harcolni akarnak, hiszen a gáz és az áram drágulása egy olyan folyamat amely egyszerre gyűrűzik végig a teljes gazdaságon. A magyar lakossági fogyasztók hatósági áron kapják a gázt, így őket a piaci változások közvetlenül nem érintik. A rezsicsökkentésnek azonban nagyon rosszul jönnek a magas árak. 

Gyurcsányék a multik oldalára álltak, az egekbe emelték a rezsiárakat. A rezsicsökkentéssel véget vetettünk a gátlástalan nyerészkedés korszakának

– írta Facebook-oldalán Orbán Viktor, amelyhez egy képet is csatolt. 

Köszönöm mini szterelnök úr az alacsony rezsi árakat.....így marad pénzem kifizetni a qrva drága üzemanyagot

- írták neki kommentben. 

Ám most pár órája, egy egész albumnyi képet osztott meg arról, hogy hogyan harcoltak a rezsiért az EU-csúcson.

Az eredményeket jelenleg nem láthatjuk, ám ahogy a szakemberek jósolják, az egekbe szálló energiaárak könnyen növelhetik az inflációt. 

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puszt
Hatalmas kárt okozott a rezsicsökkentés... Abból a pénzből már majd az összes kádárkockát, és egy rakás panelt lehetett volna hőszigetelni. Az lett volna a valódi rezsicsökkentés h úgy a fűtési energia vagy 60%-al lett volna kevesebb...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
HHHL = Harc + Hazudozás + Háttérben Lopkodás. Ez a NER egyetlen tudománya.
csipetke
A papír-Rambó meg a harc...Ennek ez a mániája,hogy folyton harcol valami/valaki ellen.
csipetke
@csipetke: Ja,meg ez a beteges Gyurcsányozás már nagyon-nagyon gáz.Kár,hogy egyik fidesznyák se érzi. Ez a visszájára fog fordulni,mert a fiatalok,akik most már szavazhatnak,és rohadtul nem érdekli őket,hogy mi,és hogy volt Gyurcsánnyal,(nem mellesleg akkor nem volt ilyen sz@r a helyzet,mint most) és nagy valószínűséggel azt fogják gondolni,hogyha orbán ennyire fosik Gyurcsánytól,akkor nem lehet gyenge ellenfél,és majd Dobrevre szavaznak
RonaGyuri
@RonaGyuri: Apja lánya

Nem, nem a bájos filmre, hanem a Mekk-mesterségre gondolok

Mondjuk a súlya sem semmi, de a „mindenhez értben” már tényleg apja nyomdokaiba lépett: „Orbán Ráhelt kreatív vezetőként alkalmazza a BDPST Group.”!!
Ez csak a hab/cserkó a tortán abban a cikkben „Magyar tempó a Costa del Solon: Orbán Ráhelék a spanyol adófizetőkből is hasznot húznak”. amit a fizetős HVG közölt.
Nos a felettébb gyanús, de a szereplőket ismervén egyáltalán nem meglepő nyalánkságok valóban a manapság sajnos „matyarosch tempó”-ról árulkodnak.
A cikknek, pontosabban az ügynek, van egy még a többinél is árulkodóbb momentuma: a helyi szakértők szerint erősen kétséges a rentábilitás, mert túl kicsi hozzá! Persze nem számolva a magyaros találékonysággal. Nem csak egyféle pénz-tisztázás/kimentés lehetősége, de nem zárható ki, hogy sokan szükségét fogják érezni, hogy ezt a lábat támogassák, főleg ha állami pénzekből is megoldható! =))
ómió
Pedig az efftársak mit nem adnának egy valamirevaló gázáremelésért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.