Erős nap áll Orbán mögött, több képet is posztolt. Legyen szó akár az EU-csúcsról vagy arról, hogy szerinte ők vetettek véget a gátlástalan nyerészkedés korszakának.

Harcolni ment Orbán – Így zajlott a "Rezsiharc" az EU-csúcson
Kép: Facebook/Orbán Viktor

Megvédjük a rezsicsökkentést – ez volt a videó címe, amelyben az energiahordozók áráról beszélt, ám ahogy erről már tegnap beszámoltunk, meglehetősen kevés az, hogy harcolni akarnak, hiszen a gáz és az áram drágulása egy olyan folyamat amely egyszerre gyűrűzik végig a teljes gazdaságon. A magyar lakossági fogyasztók hatósági áron kapják a gázt, így őket a piaci változások közvetlenül nem érintik. A rezsicsökkentésnek azonban nagyon rosszul jönnek a magas árak. 

Gyurcsányék a multik oldalára álltak, az egekbe emelték a rezsiárakat. A rezsicsökkentéssel véget vetettünk a gátlástalan nyerészkedés korszakának

– írta Facebook-oldalán Orbán Viktor, amelyhez egy képet is csatolt. 

Köszönöm mini szterelnök úr az alacsony rezsi árakat.....így marad pénzem kifizetni a qrva drága üzemanyagot

- írták neki kommentben. 

Ám most pár órája, egy egész albumnyi képet osztott meg arról, hogy hogyan harcoltak a rezsiért az EU-csúcson.

Az eredményeket jelenleg nem láthatjuk, ám ahogy a szakemberek jósolják, az egekbe szálló energiaárak könnyen növelhetik az inflációt. 

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puszt
Hatalmas kárt okozott a rezsicsökkentés... Abból a pénzből már majd az összes kádárkockát, és egy rakás panelt lehetett volna hőszigetelni. Az lett volna a valódi rezsicsökkentés h úgy a fűtési energia vagy 60%-al lett volna kevesebb...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
puszt
Hatalmas kárt okozott a rezsicsökkentés... Abból a pénzből már majd az összes kádárkockát, és egy rakás panelt lehetett volna hőszigetelni. Az lett volna a valódi rezsicsökkentés h úgy a fűtési energia vagy 60%-al lett volna kevesebb...
tudode
Látszatra a templom egere csak nem maga ellen forDÚLT!
.
Tudatában azzal, büszke amiatt, kihüzva magát, hogy nem fáradozott hiába, mert
.
----- Magyarország adóparadicsom lett, és ezt nem mindenki nézi jó szemmel
index.hu/gazdasag/2019/05/13/magyarorszag_vonzo_adoparadicsom_de_most_tamadas_fenyegeti/
---------------------------
.
Ejnye, bejnye!
.
Mennyi potya meló!
tudode
Ne má!
.
Azt írja az újság, hony bizonyára a NER narancsköddel elhomályosíva, mikor már az ellenzék félálomban azt se tudva, hol hol vanvolt
.
-----. Megszavazta a Fidesz, hogy Magyarország adóparadicsom-szerűen működik
index.hu/kulfold/eurologus/2019/03/26/a_fidesz_szerint_magyarorszag_adoparadicsom-szeru/
-
„”””Nem mindenki nézi jó szemmel, hogy Magyarország újabban vonzó nemzetközi adótervezési paradicsom. Az OECD és az EU hamarosan az agresszív adótervezési ötletek előzetes bejelentését írja elő. Milyen következményei lehetnek mindennek Magyarországra nézve?”””
---------------------------
.
Nabatrükknek brilliáns, törvényesxtett ötletLEGELÉS lett a dugi bugi lóvék birtoKOSAI számára!
Sámannus
Ez abba fog meggebedni, hogy addig hazudozik míg az ég rá nem szakad.
lusta
A képekből kiderült, hogy a V-4 országok kőkeményen harcolnak a reezsicsökkentésért. Bizonyára valamilyen brüsszelita, vagy Soros imádó, persze biztos, hogy Gyurcsány keze benne van, mert a mai nap jelenette be a gázszolgáltató állami cég a lengyeleknél, hogy a gáz ára emelkedni fog. Lssan mondta.
fűre lépni szabad
Ahogy Orbán szeretne szélesebbnek látszani...
gina
Megszoktuk ez az elmebeteg állandóan harcol,, de inkább az agyi démonjaival...
Gazella
Magyarázd meg azt zsirháj, hogy az utolsó gáz csekken miért is duplán számolták el a el használt gázt...
justhpeter
HHHL = Harc + Hazudozás + Háttérben Lopkodás. Ez a NER egyetlen tudománya.
csipetke
A papír-Rambó meg a harc...Ennek ez a mániája,hogy folyton harcol valami/valaki ellen.
csipetke
@csipetke: Ja,meg ez a beteges Gyurcsányozás már nagyon-nagyon gáz.Kár,hogy egyik fidesznyák se érzi. Ez a visszájára fog fordulni,mert a fiatalok,akik most már szavazhatnak,és rohadtul nem érdekli őket,hogy mi,és hogy volt Gyurcsánnyal,(nem mellesleg akkor nem volt ilyen sz@r a helyzet,mint most) és nagy valószínűséggel azt fogják gondolni,hogyha orbán ennyire fosik Gyurcsánytól,akkor nem lehet gyenge ellenfél,és majd Dobrevre szavaznak
RonaGyuri
@RonaGyuri: Apja lánya

Nem, nem a bájos filmre, hanem a Mekk-mesterségre gondolok

Mondjuk a súlya sem semmi, de a „mindenhez értben” már tényleg apja nyomdokaiba lépett: „Orbán Ráhelt kreatív vezetőként alkalmazza a BDPST Group.”!!
Ez csak a hab/cserkó a tortán abban a cikkben „Magyar tempó a Costa del Solon: Orbán Ráhelék a spanyol adófizetőkből is hasznot húznak”. amit a fizetős HVG közölt.
Nos a felettébb gyanús, de a szereplőket ismervén egyáltalán nem meglepő nyalánkságok valóban a manapság sajnos „matyarosch tempó”-ról árulkodnak.
A cikknek, pontosabban az ügynek, van egy még a többinél is árulkodóbb momentuma: a helyi szakértők szerint erősen kétséges a rentábilitás, mert túl kicsi hozzá! Persze nem számolva a magyaros találékonysággal. Nem csak egyféle pénz-tisztázás/kimentés lehetősége, de nem zárható ki, hogy sokan szükségét fogják érezni, hogy ezt a lábat támogassák, főleg ha állami pénzekből is megoldható! =))
ómió
Pedig az efftársak mit nem adnának egy valamirevaló gázáremelésért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.