Az első leosztást követően csaptak le a játékosokra a győri járőrök és nyomozók.

30 ezer volt a beugró a győri pókerpartiba: lecsaptak a rendőrök a játékosokra

Fotó: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság birtokába jutott egy információ, miszerint Győr belvárosában, egy lakásban tiltott szerencsejátékot szerveznek – olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrök nyomozást indítottak és több hónapon át gyűjtötték az információkat a magánpartik szervezőinek azonosítása érdekében.

A büntetőeljárás során beszerzett adatok alapján 2021. október 5-én az esti órákban a megyei rendőr-főkapitányság felderítői a Győri Rendőrkapitányság járőreivel és nyomozóival közösen, a Kenyér köz egyik ingatlanának lakásában lecsaptak az illegális pókerparti résztvevőire.

Aznap kilencen ülték körbe az asztalt, az akció kezdetekor éppen az első leosztásig jutottak. A minimális beugró harmincezer forint volt, de egy-egy éjszaka akár több százezer forintnyi összeg is gazdát cserélt.

A rendőrök az egyik szervezőnél közel egymillió forintot találtak, de a játékosok zsebe is nagyobb mennyiségű készpénz volt.

A nyomozók a kártyateremben elfogott feltételezett elkövetők közül három férfit – K. Ernő 58 éves, R. István 69 éves, valamint P. Zoltán 38 éves helybéli lakosokat – tiltott szerencsejáték szervezésének bűntette, míg két társukat – Sz. József 37 éves tatabányai és L. Ferenc 66 éves győri lakosokat, a bűncselekményben bűnsegédként való részvételük miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na szerencsétlen tudatlanok! Ezek tuti, hogy nem hallottak a megboldogult Endy kaszinóiról, sem az alkotmányos költségről! Na most majd kimerítő tájékoztatást kapnak!
Pálinkás Pál
marhák...baráti kártyaparti volt hivatalosan...nem hiszem hogy bárkinek bármi köze lenne hozzá ,kivel, mibe játszom...
Emmersson71
Be voltak kötve a NAV-hoz? NEM!
Akkor csak úgy csinálták, mint Orbán haverjai a kaszinóikban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.