Ezt jelentette be csütörtök reggeli Facebook-posztjában a főpolgármester.

Karácsony Gergely vitázni hívta Márki-Zay Pétert és Dobrev Klárát

A miniszterelnök-jelölti vitára Karácsony bárhol, bármilyen körülmények között hajlandó.

Karácsony szerint az október 13-i, RTL Klubon tervezett vita már túl késő lenne. A miniszterelnök-jelölt ezt mondta:

„az előválasztásnak arról kellene szólnia, hogy a politikusoknak milyen jövőképet kellene kínálniuk, végre arról kellene szólnia a politikának, hogy hogyan fogunk jobban élni ebben az országban. Sajnálom, hogy az elmúlt néhány napban keveset beszéltünk erről”.

Karácsony üzent Márki-Zaynak is, bár őt nem nevezte meg konkrétan, de arról beszélt, hogy ugyan tényleg fontosak a közvélemény-kutatások, azonban nem lehet mindent ezekre alapozva felépíteni. Szerinte azok a politikusok buknak meg, akik közvélemény-kutatásokból akarják a helyest és helytelent kiolvasni.

Forrás: hvg.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Na..ezt a show-t biztosan élőben nézem, ha megvalósul :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Kevesen feltételezhettők Karácsony Gergő főpolgármesterről, hogy bele van kódolva az egójába "lassu víz partot mos", és képes utolsó előrefusst játszani abban a helyzetben, amikor utolsó 24 óráig kivárt az ellenzék, a mindenreható, semmihez nem hasonlítható diktatŰRÁJÁBAN, szövetkezve, miután az 1,5 milliő lakosú főváros vezetése már nem elégíti ki hatomvágyát, ezzel a bizonytalan összevisszasággal beválalna egy olyan miniszterelnöki tisztséget, nem is akárki ellenében, ami BAZI NAGY FALAT lenne számára!
.
Dobrev Klára következetességel, ha mégis megkapja a bizalmat azoktól akik élhetőbb, kiszámíthatóbb életre vágynak, mint azok a női vezetők, akik beírták nevüket a történelem dicsőségkönyvébe, mint pl. kapásból
.
Indira Gandhi, Margaret Hilda Thatcher Angela Merkel,tisztességgel több alkalommal bizalmat kapott a miniszterelnöki tisztség betöltésére, lepipálva a hasonló tisztéget viselő legtöbb teremtéskoronái, mivel alapból
.
--a teremtéskoronái úgy vannak kódolva, hogy csak egyfelé képesek gondolkozni makróban,
-- míg a gyengébb nem mikróban, a részletekben is képesek egyidőben többfelé figyelni,
.
Amely kutatás tárgya is, hogy melyik nem egy átlagos összetartója ereje!
.
---- Minden sikeres férfi mögött áll egy nő… és az a felesége-
ferfiakklubja.hu/fk_magazin/a_ferfi_utja/minden_sikeres_ferfi_mogott_all_egy_no_es_az_a_felesege
.
Amely közül kilóg a jelenleg regnáló tótumfaktum, aki pecsejéje sütéséban remekel szükebb családja körében, és nem tudja hol van a porszívó, stb. stb.l
Yoda69
Helyes, a 13.a szerintem is túl késő. Lehetőleg vasárnapig le kellene rendezni a vitat.
Béla333
Karigeri eltaktikázta magát. Remélem marad a fővárosnál, ennél komplikáltabb dolog túl nagy falat a számára...
division
@KisTehen: Aki debil annak a debil dolgok jönnek be. Nézd csak meg, a hülye mémjein kívül képtelen írni egy értelmeset, úgy ollózza be az összes valamire való hozzászólását más újságokból.
evacica
Karácsony nagy csalódás! Becsapta a választóit, bár ha bele gondolok jobb hogy most derült ki, hogy nem tudta volna vezetni az országot! Márkí Zay behúzta a csőbe! Óvakodjunk ettől az embertől, ez is olyan fajta mint Orbán! Dobrevben meg van minden ami egy jó vezetőnek rendelkeznie kell, okos szerény művelt nem fényezi magát mint Márki Zay!Legyetek észnél emberek, tudjátok, hogy hová húzzátok az X! Fekete Győr telhessen leszerepelt Orbán fiatal korában! Kár a Momentumért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.