Orbán fogorvosa, Bátorfy Béla minden jel szerint 1,3 milliárd EU támogatást csalt el egy megépült, de a valóságban soha nem működő bizarr “kutatóintézettel” – írja Hadházy Ákos a Korrupcióinfón.

"Ennyiért megéri Orbán szájában turkálni" – hatalmas pénzlenyúlást találhatott Hadházy

A független politikus a helyszínen azt tapasztalta, hogy az épület tökéletesen kihalt, a három emeletes irodaházban egyetlen biztonsági őrrel találkozott, aki viszont az épület másik felében működő ipari kutatóközpontnak dolgozott.

A biztonsági őr nagyon zavarba jött érkezésemkor, hosszas telefonálgatásba kezdett, hogy megtalálja a KUTATÓINTÉZETBEN DOLGOZÓ EGYETLEN HÖLGYET, de végül nem találta meg.  Helyette a KÉSZ Zrt. vezetőjével beszéltem, aki arról tájékoztatott, hogy az épületszárnyat hamarosan meg fogják vásárolni és abban nem dolgozik senki

- számolt be Hadházy.

Ami az interneten fellelhető adatok és a helyszínen tapasztalatok alapján alaposan gyanítható: Bátorfiék felépítettek 1.3 milliárdból egy épületet, néhány laboreszközzel, fogorvosi székkel, majd évekig nem csináltak ott semmit. Miután az EU támogatásoknál szokásos “kötelező fenntartási időszak” lejárt, eladják az épületet , eszközöket egy valódi vállalkozásnak és már meg is van a talált 1,2 milliárd forint.

A céghálózatot a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztő-, Kutató- és Tudástranszfer Központ Kft. birtokolja, annak a tulajdonosa a Magyar Fogászati Turizmus Szervező kft, azt pedig a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztő Kft. birtokolja, amelynek az egyik tulajdonosa Orbán fogásza, Bátorfi Béla.

Ennyi pénzért megéri Orbán fogorvosaként a miniszterelnök szájában turkálni. De belegondolni is rossz, mit kap majd pl. az urológusa...

- gonoszkodott Facebook-posztjában Hadházy.

Forrás: korrupcioinfo.hu

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem semmi ez a fickó, le a kalappal előtte. Míg nemzeti kormányunk és csicskái ezer szám lopják a közpénz milliárdokat, addig ő próbálja ezt a nyilvánosság elé tárni. Nem is véletlen, hogy a szekta támadja ezerrel, holott mindenki hálával tartozik neki.
Sok ilyen igazi, magyarokat tényleg védő emberre lenne szükség.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nem semmi ez a fickó, le a kalappal előtte. Míg nemzeti kormányunk és csicskái ezer szám lopják a közpénz milliárdokat, addig ő próbálja ezt a nyilvánosság elé tárni. Nem is véletlen, hogy a szekta támadja ezerrel, holott mindenki hálával tartozik neki.
Sok ilyen igazi, magyarokat tényleg védő emberre lenne szükség.
Néro
Az összes hülye agyatlan Fityma-Köpnömkő NER-esnek itt kellett volna ellátást kapnia a fogára. Ott üvöltözhetett volna , hogy jaj de jó , jaj de jó hogy épített nekünk a kormány ! Ennek a tróger alja kormánynak MINDENE ilyen. Egy egész ország bűzlik a mocskoktól.
szaboria1
@Shikari: Ne legyél ennyire negatív. Még én is ha valamelyik cégre kíváncsi vagyok megnézem a cégbíróságnál.
Emmersson71
@Shikari: Te a bizonyítékot akkor sem fogadnád el, ha a torkodon lenyomnánk és fuldokolnál tőle!
Talán ha Szájer felnyomná a seqqedbe, azt értékelnéd :P
nemkati
@Shikari: Menj oda, és bizonyítsd be, hogy nem igaz amit Hadházy állít, mert a kutatóintézet évek óta 100%-on működik!
jesz
@Shikari: már megint próbálsz jujdeokos lenni...menj el a helyszínre, oszt nézd meg hülyegyerek..
Maxipocak
@Shikari: Bizonyította te fideszfasszopó! Hogy dögölnél meg te a többi hazaáruló köztörvényes patkánnyal!
jesz
@Shikari: ..."Mint ismeretes, a Fidesz az MDF-fel közösen mintegy másfél milliárd forintra tett szert az államtól ingyen kapott Tiszti Kaszinó eladásakor."...

(origo)
ESCOBAR
Ákos! Legyél te a miniszterelnök! Arra koncentrálj! Ne más szekerét told!!!
kereső
@KisTehen: Mégis miről beszélsz? Hiszen az iskolák nyitva, egyetemek nyitva, a munkahelyek ezrei működnek, tömeg rendezvény tömeg rendezvény hátán. A kutó infrastruktúrája meg a kutató helyen van, nem otthon. Otthon esteleg csak összegez, ill. szakmai cikkeket böngész. Na de ezt csak azután lehet, amikor már kellő mennyiségű kisérleti- kutatási anyag van elvégezve, feldolgozva. Itten meg azt irja Ákos, hogy megépült és azóta üres. Akkor ez a "home office" mire fel?
kereső
@KisTehen: Mert az épület az elkészülte óta üres, tehát senki sem használta. Akkor hol kutatott a kutató? Ja, voltak egyáltalán kutatók, vagy csak a projektnek adtak egy hangzatos nevet, annak érdekében , hogy meg legyen az eu-s támogatás.
Emmersson71
@KisTehen: Mostanában nincsen elrendelt home office!
De a cikk írja ezt is: "A biztonsági őr nagyon zavarba jött érkezésemkor, hosszas telefonálgatásba kezdett, hogy megtalálja a KUTATÓINTÉZETBEN DOLGOZÓ EGYETLEN HÖLGYET, de végül nem találta meg. Helyette a KÉSZ Zrt. vezetőjével beszéltem, aki arról tájékoztatott, hogy az épületszárnyat hamarosan meg fogják vásárolni és abban nem dolgozik senki."
tudode
A Hadházy Ákos mire megy azzal, ha a mindenhatónak bármely testrészében talál a székházmutyi bevált recepjénél elképesztőbb, törvényesített dugibugi lóvét, hiszen a feneketlen hokizsebét tömni kell szerinte is, Brüsszel a hibás
.
---- Orbán: Brüsszelnek és a nemzetközi pénztőkének nem számít a magyar jövő
444.hu/2017/03/15/orban-brusszelnek-es-a-nemzetkozi-penztokenek-nem-szamit-a-magyar-jovo
.
„””Orbán: 1848 megmutatja, hogy mi az álomgyilkosság””””
---------------------
.
Azzal együtt, hogy van recept arra is hogy bármilyen közlóvé a narancsködbe vesszen
.
---- Magyarország tényleg adóparadicsom
www.napi.hu/magyar-gazdasag/ado-kedvezmeny-paradicsom-magyar.699141.html
.
„””Adóparadicsomi állapotokat teremtett a magyar kormány a nagy cégek számára, eközben a lakosság soha nem fizetett olyan sok adót, mint tavaly - foglalta össze a helyzetet röviden a Népszava.
.
Amásodik Orbán-kormány a 2010-es hatalomra kerülésekor átalakította az adópolitikát - a gazdaságpolitikát akkor irányító Matolcsy György elképzelései szerint. Az új célkitűzés az lett, hogy a jövedelmekkel szemben a fogyasztást adóztassák."""
------------------------
.
A fizika törvénye alapján a leejtőn nincs megállás, akkor sem ha saját hazáját a ssmmibe rátnhat bárki, aki rossz társaságba keveredett, hiszen a pávatáncosoknak nincs annyi életük, amit a saját hazájuk ellen elkövetnek/TEK!
.
Az aranymondások árulkodóbbak, mint Hadházy Ákos által megtalált klf. mutyik korrupció infón megörökített lajtstROM!
.
Hiszen SZABAD A GAZDAG, nincs aki megvonja a hatalmukkal visszaélőket addig amíg vannak vállalkozók a piszkos meló elvégzéséhez, annak érdekében, hogy a mindenreható nyugodtan szövögesse rémálmaiban a további hadicseleit!
.
Minden rosszban van valami jó, mármint az, hogy milyen uncsi lenne az alattvalók élete, ha minden rendes útján működne, és nem kellene az országLÓ hadicselein sírva röhögni, milliók számára egyre kevesebb eklézsiÁval!
.
Aki Én
@KisTehen: Ti tényleg ennyire hülyék vagytok? Tényleg nem látjátok mi megy ma itthon?
De tényleg???
Vagy fizetett hazaárulók vagytok? Mert az más kategória.
Komolyan azt gondoljátok, hogy van itt bárki, aki hisz nektek?
Komolyan azt gondoljátok, hogy van bármi pozitívuma, haszna annak, amit ti itt páran műveltek?
Málna
@kereső: Nem tudjuk, hogy mióta üres az épület. Értelmezd az olvasottakat!
Málna
Ha így van, ahogy Hadházy sejti, akkor tényleg felháborító, ahogy az EU szórja a pénzt.
Emmersson71
@Shikari: Szerintem sem a hangosnak van igaza. Hiszen Orbán és bűntársai teleüvöltik a médiát - TV csatornák, rádiók, a KESMA majd 500 lapja, YouTube, Facebook stb - hogy STOP...
Hiába kiabálnak a hazugok!
Aki Én
@Málna: Mondtam már, neked nem áll túl jól az irónia.
Ha pedig komolyan gondolod...
azt is mondtam már
Neked még nem tűnt fel, hogy minden lopásra megpróbáltok valami eszméletlenül ostoba, gyermeteg felmentést találni, amitől még hitelesebb lesz a lopás?
Legalább valami valóságnak látszóval próbálkozzatok, ha már mindenbe belementek kéretlenül, ezzel még többet ártva a fidesznek. Ti csak egyértelműbbé teszitek a lopások tényét, még ha azt valószínűtlennek gondolná is az ember, mert enélkül is hihetetlenül látványos.
justhpeter
@Shikari: @Málna: Mentegethetitek a vezéreteket, de minden nap több lopásra derül fény. Találtam számotokra egy biztos mentséget, amit még polt Pot is elfogad: biztos Gyurcsány bízteata fel a vezéreteket a lopásra. A másik mentség: Orbán ezekről a disznóságokról nem is tud... Csak legalább ne vennétek a bátorságot, hogy a normális magyarokat (nem tolvajokat) ne néznétek hülyének. Biztos nincs nálatok otthon tükör.
Málna
@Aki Én: @justhpeter: Hol itt a lopás?
kereső
@Málna: Akkor az épületszárny. De, Te tudod értelmezni az olvasottakat? Mire kapta a hangzatosan szép nevű cég az eu-s pénzt? Egy gyönyörűen hangzó kutatási projekt dfeltételeinek megteremtésére. az épület elkészült. Folyt /folyik az a kjutatási projekt qaminek azérdekében épült az épület? Nem! Akkor miről is kérdeztél? Az az épület a támogatás szempontjából "üres", hiszen valószinűleg ahol munka folyik benne, az bérbeadott rész, a másik szárny meg eladó. Ugye azt kérdezted, hol itt a lopás? Hát('sic'), itt az orrod előtt, bár annál tovább nem látsz.
Hosszú idő után válaszoltam, most ismét hanyagollak- mert irritálóan okoskodó sötét vagy.
Málna
@kereső: Még egyszer mondom - hátha most átmegy - nem tudjuk, hogy mindig üres volt az épületrész, vagy csak mostanában lett az. Azt sem tudjuk, folyt-e benne valaha kutatómunka. Az épület mindenesetre elkészült, tehát hol itt a lopás?
Aki Én
@kereső: Ne hagyd magad, pontosan tudja, hogy a gazdája 1000 milliárdokat lop. Folyamatosan.
Megépítenek, vagy meg sem építenek ezt-azt, bőven túlárazva, aztán sokszor maguknak ajándékozzák. Számtalan példa van erre.
Csak kötözködik, mert aljas és személyiségzavaros. Gondolom sokat van egyedül, nem véletlen.
csipetke
@KisTehen: 11:15 Fogorvos home office-ban?Neked se a szomszédod agyával van baj...
Málna
@csipetke: Ez egy kutatóintézet.
Van itt valaki, aki érti is, amit olvas?
Aki Én
@Málna: Nem sokan. Kár, hogy te sem tartozol közéjük. Bizonyos részeket értesz meg, de a lényeget, amiről a cikk valójában szól, azt sosem. Most sem. Persze amit értesz, vagy érteni vélsz, arra nagyon büszke vagy mindig :)
kereső
@Málna: Én is. Miért nem a Bodóné nevet választottad??
Málna
@kereső: Mit te is? Te is érted, amit olvasol? Viccelsz? Úgy kellett a szádba rágni.
Málna
@Aki Én: Tökéletesen értem. Már megint sehol semmi, csak úgy csinálunk, mintha lenne. Mindig ez van. És igen, büszke vagyok rá, hogy kizárólag a tényekre hagyatkozom, a fantáziámat másban élem ki...:-)
Aki Én
@Málna: ...még az is lehet, de bizonyos tényeket rendre figyelmen kívül hagysz.
Erre ne legyél büszke. A magára büszke ember sosem jelent jót. Esetleg azt, hogy ,mások ritkán büszkék rá.
Emmersson71
@Shikari: Mert NER-lovagok nem is nagyon mennek az ATV-be :P
CsipkeRózsa
Orbán fogorvosa többször kapott milliárdos összegeket. 2010-ben Orbán kormányra lépésének első öt percében kapott 1 milliárdot, csak úgy, aztán egy másik alakalommal valami fogorvosi turizmus jelszóval kapott 1-2 milliárdot, és még talán, amiről nem szivárgott ki a hír. Most pedig ezzel a kivárásos idővel épülethez jutott játékkal, megint ott kötött ki egy szép EU-s pályázati pénz.

A fideszes polgármesterek nagy része is így jutott ingatlanhoz az EU-s pénzekből.
Azt, hogy néhány év után megszerezhetik az épület tulajdonjogát, Orbán törvényének köszönhetik, ő tette lehetővé a majdnem törvényes lopást. És így játszották ki, 100 milliárdokkal mérve a pályázati pénzeket.
csipetke
@Málna: 13:10 Az ottlévő fogorvosi székből te mire következtetsz?
Málna
@Aki Én: Mindent figyelembe vettem, még kérdeztem is tőletek. Választ most sem kaptam.
"A magára büszke ember sosem jelent jót." Már megint nagyot akartál mondani, és jó nagy marhaság lett belőle.
Málna
@csipetke: Nem kell következtetni semmire, le van írva, hogy mi ez.
csipetke
@Málna: Süket rizsa. A fogorvosi székről kérdeztelek,hogy vajon miért van ott?Akkor szerinted dísznek.
gina
Ez a mocskos putris mindenhol csak hinti a szemetet, egyszer vége a mocskos uralmának,,,,és kihúzzák a méregfogát
Málna
@csipetke: Hol van fogorvosi szék? Sehol nem látok. De ha lenne, ez akkor is egy kutatóközpont, tehát nem elképzelhetetlen a home office.
gina
@Shikari: Téged ki fizet hogy itt agitálj te bunkó??? ha nem tetszenek a cikkek mi a fenének eszik itt a fene?? ja hogy kaptál egy kiló krumplit hahahhahahahaha
CsipkeRózsa
@Málna: 18:02

A fenti írásban:

"Bátorfiék felépítettek 1.3 milliárdból egy épületet, néhány laboreszközzel, fogorvosi székkel, majd évekig nem csináltak ott semmit."
csak úgy....
@CsipkeRózsa: gondolod,hogy ezzel meggyözöd ezt a legyözhetetlen markotányos pennát? :) a csölátásúakat lehetetlen...,talán,- majd ha már nekik is viszket a tenyerük az kimaradt apanázs miatt.
Málna
@CsipkeRózsa: Köszönöm, olvastam, csak nem látom a képeken. De ettől még persze lehet.
csipetke
@Málna: 18:02 Talán figyelmesebben kéne olvasnod. Ott van az a szék
Málna
@csipetke: Ha figyelmesebben olvasok, akkor látni fogom a széket?:-)
Aki Én
@Málna: Látni nem fogod, de ahogy mondtad: ,,Nem kell következtetni semmire, le van írva"

Home office?
,,évekig nem csináltak ott semmit."

Tehát abból indulunk ki, ami le van írva.
Te mag abból, ami a propagandista fejedben van.
Málna
@Aki Én: Amire én utaltam, az tény. Amire te, az meg csak Hadházy feltételezése. Ez a baj veletek, hogy nem tudtok különbséget tenni a valóság és a feltételezés között.
Aki Én
@Málna: ...amire itt utalunk, az tény.
11 éve látjuk a valóságot. Kicsit le vagy maradva :)
ómió
Hullaházy efftárs újabb "ráhazudóbázisra" lelt?
Málna
@Aki Én: Dehogy tény. Feltételezés. Mondom, hogy keveritek.
Dr. Proktor
A Fidesz hívei vagy a fától nem látják az erdőt, vagy lovasnemzet lévén ló szemellenzőt hordanak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.