Csütörtökön sem hagyott alább a már-már fideszes retorikára hasonlító ellenzéki adok-kapok. A nap eddigi főszereplője ezügyben kétségtelenül Márki-Zay Péter, aki legfőbb riválisává léptette elő eddig szövetségeseként emlegetett Karácsony Gergelyt. Bele is szállt, ahogy Tőle tellett!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Úgy látszik teljesen hiába kérték a szavazók az ellenzéki összefogás szereplőitől, hogy mellőzzék a nyilvános üzengetést, mert némelyek fittyet hánynak rá. Ahogy MZP nemrég azon lepődött meg, hogy megszaporodtak a támogatói, úgy érheti az a meglepetés is, hogy látványosan lecsökkennek, ha sürgősen nem hagyják abba az üzengetést!
Nessy
MZP árulja el, nagyon nehéz lenne kultúrember módjára viselkedni? Nem lehetne befejezni ezt a kormánypárti kampányolási stílust? Különösen annak a tükrében, hogy eddig minden Ok. volt, most meg semmi sem jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.