Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Fekete-Győr András, hogy a Momentum elnöksége egyhangú döntésével Márki-Zay Pétert támogatják az előválasztás második fordulójában. 

Eldőlt, hogy kit támogat a Momentum az előválasztás második fordulójában
Fotó: Facebook/Fekete-Győr András

"Eljött a cselekvés ideje, problémák helyett megoldásokról kell beszélni” – fogalmazott a Momentum elnöke a sajtótájékoztatón, majd bejelentette, hogy

a Momentum Márki-Zay Pétert támogatja az előválasztás második fordulójában.

Szerintük vele van a legnagyobb esély a Fidesz leváltására. Azt ígérte, mindenben segíteni fogják a kampányát.

Forrás: Telex.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
@Eladott Ország: Megeszem a zsíroskenyeret, ha arra vagyok éhes! Lilahagymával, vagy pirosarannyal... utána fröccccccssssss! Rozé! Neked nem telik?! Mérnök Elvtárs!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
@Shikari: És ha " véletlenül " Dobrev nyer akkor mi lesz? Háború fog kitörni az összefogáson belül?Nem arról volt szó hogy Orbán ellen harcolnak!?? Ő a fő ellenség és mégis háttérbe szorult szegény :)
Rockxy
hogyhogy kit?
hát a tótgabit!
(verát nem kell!)
rokker33
@Shikari: Eddig a 6 jelöltből legalább 3 szimpatikus volt számomra. Jakab Péter Márky Z Péter meg a Fekete Győr András Karigeri a zsidónő meg a pálinkás már az elején szarok voktak aztán kiderült hogy mindegyik szar :) Majd talán 2026 ban jobb jelöltek lesznek, ezek számomra senkik :) Marad Mi Hazánk Mozgalom az legalább nem egy áruló párt!
justhpeter
...és a Momentum megteremté Dobrev Klára biztos győzelmét... és az Út látá mennyi marhája van a magyar fajnak a szarkák mellett.
r2d2
1989. áprilisában már érezhető volt a változás szele. Meg is született akkor 2 reménység: egyik a fent említett úriember, a másik pedig ő:

kepfeltoltes.zapto.org/public/20211007165146juh.jpg

A közös bennük az, hogy egyik ultra csak bal, a másik ultra csak jobb!
jesz
ügyes ez a momentum...jól sakkoznak. Pont úgy, mint Karácsony segítői a főpolgármester-válsztás előtt...Karácsony győzött, be is nyújtották a számlát...olyan emberek kerültek hatalomba, akik másként semmire sem jutottak volna.

Márki-Zay esetében ugyanez a szitu...a szabadszemmel nem látható momentum most arra játszik, hogy kis szerencsével Márki-Zay lesz a befutó miniszterelnök...nos akkor majd kérnek valamit...
Minden minisztériumban ismeretlen momentumosok fognak főembert játszani..

Ügyes, mondhatni ravasz társaság...Márkinak mindegy ki segíti a hatalomba...a jutalmazást úgy is az adófizetők állják

Lesz itt még némi meglepetés.
Eladott Ország
„Orbán pedig egy baromi tehetséges politikus, aki az emberek nyelvén tud koherens világmagyarázattal szolgálni”. Ezt Fekete-Győr András, a Momentum vezetője mondta. Valószínűleg így is gondolja. Én pedig végtelenül sajnálom.
Orbán nem egy baromi tehetséges politikus, hanem egy baromi tehetséges manipulátor. Veszélyes. Sunyi. Aljas. Mindenre képes. Pusztító. Ha Fekete-Győr András szerint Orbán koherens világmagyarázattal szolgál a nép nyelvén, akkor nagyon nagy baj van. Orbán ugyanis nem megmagyarázza a világot, hanem egy alternatív valóságot hoz létre. Egy hazug világot, melynek minden darabkája pontosan illeszkedik az ő elképzeléseihez. Ezt a hazug valóságot magyarázza meg a híveinek, ezt tolja le egy ország torkán és ezt alakítja érdekeinek megfelelően.
rokker33
@Shikari: megértem hogy nem akarod az X edet ilyen moslék bandára pocsékolni. Majd eldöntöd addig, hogy érdemes e szavazni,meg azt is hogy kire!
Németh István
A szemétnek van egy tulajdonsága, nem csak szaporodni képes, hanem egyre büdösebb is, hányingert gerjeszt, ha nem takarítják el folyamatosan és mielőbb!!
Ez azt jelentené a nemzet polgárai felé.ha a környezetükben megtűrik a szemetet előbb utóbb ők is szemétben fognak fürdeni! Tehát a környezetünket tisztán kell tartani! Persze ez vonatkozik a kormányra is!
csak úgy....
@Németh István: te tehetségesebb mint shikari,csak nem egy diliházból származtok!?
Néro
Én meg azt hittem a Fitymák elzavarását , támogatod. Ideje lenne azzal foglalkozni.
r2d2
@Eladott Ország: Megeszem a zsíroskenyeret, ha arra vagyok éhes! Lilahagymával, vagy pirosarannyal... utána fröccccccssssss! Rozé! Neked nem telik?! Mérnök Elvtárs!!!
Eladott Ország
@r2d2: ma, 07:34 ♦ Akkor légy vele boldog! Igyál b+, mert az legalább meglátszik rajtad fidesz barma!
Akik egy nárcisztikus, hatalommániás politikai kalandort ( többgenerációs bűnöző román cigányt, migránst és politikai prostituáltat) - akiről Lázár János a fidesz egyik nagy szellemi vezére az államtudós tótum-faktum is megmondta, 600 év után sem tudtak a társadalomba integrálni - fenntartások nélkül követnek és bálványként imádják, azok saját magukat degradálják birkává, a nyáj meg ugye megy a kolompos , a vezérkos után...
Elítélem, de megértem azt, aki sok pénzért fideszes. Aki viszont ingyen hülye azt már nehezebben!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68770672_662208604259050_3199238885871714304_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=fJHwZpF6XCUAX849ZXL&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=56c783912410fc8a50693f09b8b16552&oe=61853DCE
r2d2
@Eladott Ország: Én boldog vagyok! S ehhez nem kell pénz... Attitűd... az elég!
ómió
Kár, hogy román induló nem lesz, mert Fegyőréknek az dukál igazán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.