Dr. Gődény György nem fogadta el a bíróság döntését, tárgyalást kértek az ügyben – adta hírül a blikk.hu.

Gődény-ügy: nem igaz, hogy rémhíreket terjesztett, nem fogadja el az egy év felfüggesztettet – Itt a következő lépésFotó: Doktor Gődény/Facebook

Gődény Györgyöt szeptemberben ítélték egy év felfüggesztett börtönbüntetésre rémhírterjesztésért. Azonban a vírustagadó aktivista és ügyvédje nem fogadták el a bíróság végzését és tárgyalást akarnak, derült ki a Nyíregyházi Járásbíróság közleményéből, amelyet a telex.hu foglalt össze. Ez azt jelenti, hogy az eljárás előkészítő ülésen folytatódik tovább. 

A Gődény elleni vádirat lényege egyébként az,  hogy a gyógyszerész még 2020. november 25-én a déli órákban „A választás szabadsága” címmel egy írást jelentetett meg a saját internetes oldalán, ami felkerült a vádlottról elnevezett egyéb közösségimédia-oldalára is – írja a blikk.hu.

Ebben Gődény értelmetlen intézkedésnek nevezte a nyugdíjasok számára biztosított vásárlási idősávot, a kormányzat intézkedéseit víruspropagandának titulálta, illetve az egész járvány elleni védekezést mesterségesen szított hisztériának nevezte. A kötelezően viselni rendelt szájmaszkokról azt állította, hogy azok az egészségre ártalmasak, védelmi eszköz szerepüket nem töltik be.

Ennek nyomán december 11-én hajnalban jelentek meg a rendőrök a férfinál, akinél házkutatást tartottak, majd előállították.

Forrás: telex.hu, blikk.hu
Fotó: Fotó: Doktor Gődény/Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Szerintem sem helyes az egy év felfüggesztett, letöltendőt kellett volna kapjon a konteó király. Tudom, te mint hű szolgája más véleményen vagy, de ez van. Már Romániában is annyi a covidos, hogy ide akarják hozzánk hozni őket a kórházakba, mert náluk nincs már hely, ami nem is csoda a 28% - os átoltottságuk mellett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Szerintem sem helyes az egy év felfüggesztett, letöltendőt kellett volna kapjon a konteó király. Tudom, te mint hű szolgája más véleményen vagy, de ez van. Már Romániában is annyi a covidos, hogy ide akarják hozzánk hozni őket a kórházakba, mert náluk nincs már hely, ami nem is csoda a 28% - os átoltottságuk mellett.
Pálinkás Pál
@division: mondtam,kussolj...a románok meg maradjanak otthon...-a több hónapos várólisták miatt valós, egyébként gyógyítható betegek halnak meg, a hisztitek miatt...
Peller Anikó
Akkor itt az ideje, hogy a görény györgyöt végre felfüggesszék.

Te meg @pali egy barom: vagy a várólisták a kormányzat őrült harácsolása és elbaszott egészségügye miatt alakultak ki, aminek perszerésze a covid kezelése is. Ideje lenne már téged is felfüggeszteni.
magyar1
Szólásszabadsággal mi van? Nem mondhatja ki nyilvánosan a véleményét valaki? Ilyen értelemben még a politikusokat is el lehetne ítélni.
orsos vendel
"Gődény-ügy: nem igaz, hogy rémhíreket terjesztett" Aki remhireket terjeszt, az Melykej Beja...
Peller Anikó
@Shikari: Lehet, hogy neked még nem mondta senki de a maszk nem téged véd (elsősorban), hanem a többieket. Akkor hatékony (amennyire) ha mindenki viseli és így a betegek nem prüszkölik tele a teszkót. Mega buszt.

Téged a rendes, minőségi maszk véd és az így szart ér.
magyar1
A maszk ügyben téved, mert nagyon fontos.
Gazella
@division: jah takonykorsag van Romaniaban. Szerintem olvass roman lapot... ne a magyarra tamaszkodj
Gazella
@Peller Anikó: hallgass igazi USA videokat.. amik megmondjak a covid hirremterjesztest.. es akik megkaptak mar a buntetest a sok ember atverese miatt. Nincs covid.
Gazella
@magyar1: feneket.. sajat levegodben fogsz megbetegedni... ostoba.
division
@Gazella: Nincs covid, a maszktól megbetegszik aki viseli...Jézus úristen! Na most már egészen biztos, hogy sosem volt közöd az egészségügyhöz, legalábbis mint orvos vagy ápoló. Megmaradsz takarítónak max. Hagyatkozz csak a konteós videókra, az a neked való, nem a tudomány meg a valóság.
magyar1
@Gazella: Inkább a saját levegőmet szívom vissza mint a másét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.