Nem kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét, és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is a Karácsony-Márki-Zay huzavona láttán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
“Ha valaki 3 héttel ezelőtt elmondja azt ami a napokban történik az előválasztás kapcsán bolondnak néztem volna… Most nem tudom eldönteni a nagy helyezkedési versenyben – jóindulattal nevezzük annak – hogy sírjak vagy nevessek… Csak bámulok és azon gondolkodom kik ezek az emberek valójában…”

"Lehet ennyire hülye -ingyen- egy ember?" Hajjaj, még kettő is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
“Ha valaki 3 héttel ezelőtt elmondja azt ami a napokban történik az előválasztás kapcsán bolondnak néztem volna… Most nem tudom eldönteni a nagy helyezkedési versenyben – jóindulattal nevezzük annak – hogy sírjak vagy nevessek… Csak bámulok és azon gondolkodom kik ezek az emberek valójában…”

"Lehet ennyire hülye -ingyen- egy ember?" Hajjaj, még kettő is.
Pálinkás Pál
megérdemli a magyar a sorsát..ahol 11 éve hagyják dúlni a tolvaj cigányt és a hordáját, úgy hogy egy komoly megmozdulás nem volt ellene, az tökéletesen megérdemli ezt a két görényt...az egyik fideszes, a másik meg kitünteti a fideszest...
RonaGyuri
kapcsolódó:
A hír és a cím különös egysége

nem, nem arról van szó, hogy értelmes a cím, hanem arról, hogy vetekszik a hír bornírtságával

Mottó:
„Kimondhatták az igazat, és nyílt sértéseik is pozitív fogadtatásra találtak.
A kimondott igazság, ha nem okoz sérelmet, boldoggá tehet,
de ezt a képességet az istenek csak a bolondoknak adták”
(Rotterdami Erasmus)

Ha valaki azt hiszi, hogy átlátja a dolgokat, az rényleg nincs magánál. Ráadásul a Népnek, az istenadtának, mely mint tudjuk … kellene eligazodni. Hogy a derék média ebben semmi értelmeset sem tesz az várható volt.
Azonban a derék 444.hu-nak sikerült „22-re is lapot kérni”.
A beszámolók szerint „Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd-LMP miniszterelnök-jelöltje és Márky-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Momentum miniszterelnök-jelöltje pénteken 10 órától a Kossuth téri József Attila-szobor előtt rendkívüli sajtótájékoztatót tart.”.
Erről az origo.hu órákkal korábban azt írta, hogy: „Ezek után Gyurcsány úgy látja, hogy a láthatóan teljesen összezavarodott Karácsony Gergelynek esélye sincs a választáson, ezért arra kényszerül, hogy lecserélje - mivel Gyurcsányné elutasítottsága hatalmas, végső kétségbeesésében a szintén esélytelen Márki-Zay Péterre”!
Tegye fel a kezét aki ezen csodálkozik, ez az Origo!
Azonban úgy tűnik a derék 444.hu-soknak van stílusérzékük. Sikerült az erről való beszámolójuk címnek hasonló bornírtságot választani: „Az udvaribolond-média 1 tökéletes mondatban értelmezte az ellenzéki előválasztás új fordulatát”!
Baker
@Pálinkás Pál: Pedig állítólag a baloldal folyamatosan agresszív - a Fidesz szerint.
Pálinkás Pál
@Baker: bár az lenne...ennél az orbánisztánnál bármi jobb...
simmering73
Megmondták: Márki-Zay-jal vigyázni kell, mert a fidesz bábja. A fidesz Karácsonytól félt a legjobban, ezt sikerül leamortizálni. Dobrevről meg azt gondolják, elég lesz ha Gyurcsánnyal riogatják az embereket. Így lehet hátradőlni a fotelban és pattogatott kukoricát ropogtatva élvezni az ellenzéki ketrecharcot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.