Ki volt számítva, hogy az előválasztás izgalmai majd felülírják azt, hogy ez a bejelentés legalább néhány napig uralja a napirendet, és hogy ez a - szerintem az elmúlt évtized legpofátlanabb, legfelháborítóbb, legbotrányosabb döntése elnyerje méltó helyét a közbeszédben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Miután Orbán Ráhel és férje szabályosan végig fosztogatta az országot, közpénzek ellopott milliárdjaiból vásárolta fel a főváros, a Balaton és a magyar vidék legértékesebb ingatlanjait, O.R. aki hat év alatt három gyermeket szült és a bölcsőt ringatva lett a hazai turisztika és divatipar legbefolyásosabb nagyasszonya, Tiborcz István pedig, a semmiből vált az ország 32. leggazdagabb emberévé, gondol egyet, bepakolja a hátizsákba a lopott szajrét és a gyerekeket, és kiköltözik Spanyolországba.

Miközben egész vagyonukat, befolyásukat, pozícióikat egy olyan kormánynak, kormányfőnek köszönhetik, amely reggeltől estig a hazaffyságról, a magyarságról, a Nyugat hanyatlásáról, az uralkodóvá váló keleti széljárásról és arról hadovál, hogy lassan a nyugati országokból fognak hozzánk menekülni a kétségbeesett polgárok jólétért, biztonságért és azért, hogy ha fiú gyermeküket reggel beadják az óvodába, este ne lányként kapják vissza."
namihami
A pelenkalédi olyan iskolai végzettséggel akarja elindítani a gyerekeit az életben,; ahol legalább annyit elsajátíthatnak, hogy hol van a sz@rospelenka helye. Már legalább ne ezzel a hátránnyal kelljen indulniuk az életben. Ha már anyucinak nem jött össze.
Ezért nem Svájcba mentek. Ott ez hiányzott a tananyagból. Talán a spanyolországi drogbárók iskoláiban széleskörűbb az idevonatkozó képzés.
relatív
Gondolom ő sem akar olyan országban élni - mint már annyi magyar, aki ugyanazért hagyta el az országot - melynek egy ilyen vezetője van. Ezért fogta a lopott pénzt, és megpattant !!!

Majd lesz gondja az új vezetésnek a jogtalan-, lopott holmik, pénzek visszakerülésére a jövőben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.