Orbán fogorvosa a sörfőzésben is király, legalábbis erre hivatkozva is lehúztak 35 milliót egy bizarr projektre: SÖRIPARI KISÜZEMI TUDÁSTÁR 2.0- A FŐZDEFESZT DIGITÁLIS KONCEPCIÓJA – írja bejegyzésében a képviselő.

"Orbán fogorvosa a sörfőzésben is király" – milliós mutyit leplezett le Hadházy
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

A táblát Kecskeméten fotózta csak mellékesen egy 1.2 milliárdos svindli, a “ Fogászati Turizmust Kutató Intézet” nyomait keresve, amiről a tegnapi korrupcióinfós posztban számolt be.

Ez a cég is a fogorvos céghálójába tartozik, ezért lógott a falon szerényen ez a tábla is a többi milliárdos projekt mellett.

- írta.

Szerinte a cím önmagában is röhejes, de nem vehető komolyabban akkor sem, ha próbálunk utánajárni, mit is akar ez takarni.

Amit talált:

-valamikor régen létezett egy “főzdefeszt”, a kisütemi söröket propagáló, évente megrendezett , kisüzemi sörfesztiválocska. Ezt a fogorvosék Komló és Maláta kft-je szervezte, aminek táblája szintén kint lóg a “Kutatóközpont falán

- a fesztiválnak van egy fájdalmasan üres honlapja, amin a legfrissebb hír az, hogy 2017-ben nem tartanak sörfesztivált:) http://www.fozdefeszt.hu/

-a honlap impresszuma szerint a működtető ez a kft- a 35 millióból tehát ez lehet a “söripari kisüzemi tudástár 2.0- a főzdefeszt digitális koncepciója”

-a dolgot bonyolítja, hogy az EU támogatások nyilvános adatbázisában nem találunk ilyen pályázatot. A cég nevén csak egy másik, fillérre ugyanannyi, 35 milliós pályázat van, ami viszont valamiféle “digitális tananyaghoz hozzáférés javításáról” szól. A cég nevére interneten rákeresve elvileg eljuthatunk egy e-tanulást szolgáló apphoz.

Vicces ország ez, vicces miniszterelnök vicces fogorvosával. 

- zárta a bejegyzését.

Forrás: Facebook 
Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Ez a Hullaházy efftárs mindig elképzeli, hogy ő hogyan csinálná?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.