A Demokratikus Koalíció ismét egy olyan kijelentésre reagált, ami Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter mai, rendkívüli sajtótájékoztatóján hangzott el – írja a 444.

DK: Márki-Zay kérjen bocsánatot a lefideszesezett szavazóitól
Kép: Facebook/ Márki-Zay

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Márki-Zay azt mondta, hogy aki Dobrev Klárára szavaz, az Orbán Viktorra szavaz.

Ezzel több mint 214 ezer olyan embert sértett meg, akik az első fordulóban Dobrev Klárára szavaztak. Tisztelettel arra kérjük Márki-Zay Pétert, hogy kérjen bocsánatot azoktól a tisztességes ellenzéki polgároktól, akiket ebben az országban utolsóként lehetne fideszességgel vádolni

- olvasható a közleményben.

Ma már adtak ki közleményt az eseményen elhangzottakról:

azt állították, nem igaz Márki-Zay azon állítása, mely szerint tárgyaltak volna Karácsonnyal a visszalépésről.

Forrás: 444
Címlapkép: Facebook/Márki-Zay

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Ez az "államférfi" tönkrezilálja a magyar ellenzéket. Mintha csak a feladata lenne. Szavazatokat nem hoz az ellenzéknek, legalább is nem látszik csökkenés a másik oldalon. Persze, várjuk ki a végét. De azért sértegetni ne hagyjuk magunkat ! Kész szerencsénk lesz, ha a végső menetben, jövőre nem erre a nemtudommire kell majd szavazni, pusztán azért, hogy a fasizmusnak egy időre vége legyen már. Persze, addig még kkiderülhet, hogy megállapodott orbánnal a feles miniszterelnökségben, az együttes aláírásban, arcképeik közös foglalatban való terjesztésében, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
@simmering73: És ezt a nevezett sem tagadta, eddig, neki jó a ner, csak ő legyen a miniszterelnök. A ner-hívúk szavazatával szeretné ezt elérni a továbbiakban IS !
Rockxy
a lefideszesezetteket most már felfideszesezíteleníteni kell!
esakkorrr...egységbeforrr a zellenzékk!
Nyírfa
Az Élet megtanított arra, hogy soha ne akarjak két rossz közül választani, mert az csapda, ami foglyul ejt, és utólag senkinek nem tehetek szemrehányást a saját döntésem miatt.
Ez a tapasztalat nem az életképes kompromisszumok elutasításáról szól, hanem az elveink, az eszméink, a saját értékrendünk szerinti életvezetésről, amelynek, ha hátat fordítunk, abba , biztos, hogy belebukunk, belebetegszünk.
A két rossz jelen esetben Márki és Orbán. Nem kell közülük választanunk. Nem az ő elvárásaik, érveik mentén kell meghoznunk a saját döntéseinket.
Márki, személyiségében hasonlít Orbánra, de kettejük közül Orbán a ravaszabb, mögötte áll egy kiépített párt- és államszervezet, ezért ne legyenek kétségeink afelől, hogy játszi könnyedséggel taszítaná le az új miniszterelnököt a trónjáról. Megszégyenítené, kinevettetné. Vagy beléptetné a fideszbe.
Olyan ember kell, aki egyenes, akit megtart a gerince. Különben nincs is értelme a jövő évi választásoknak, és lehet üzenni Orbánnak, hogy feleslegesen ne verje az államot költségekbe, ő lett a befutó.
Béla333
Remélem a DK-sok akkor is fontosnak tartják a maffia leváltását '22 tavaszán, ha az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét Márki-Zay Péternek hívják, amire nagy esély van immár.
Hogy náluk nem addig tart a demokrácia, amíg a saját emberüket kell támogatni a harcában, hanem ha a többség esetleg mást tart erre alkalmasabbnak!
human
Jogos. Senki sem hibátlan. MZP is néha túltolja a biciklit. Kampányszövegről van szó persze, ahol radikálisabban szoktak fogalmazni, de szerintem is néha túllépi a határt. De ez legyen a legnagyobb hibája. Amúgy a besértődés is tud kampánytaktika lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.