Karácsony Gergely mellett Márki-Zay Péter is szót kapott az ATV Egyenes beszéd című műsorában ma este.

Márki-Zay: "én lettem Gyurcsány embere, a feleségem gyermekgyilkos"Fotó: atv.hu

Az ellenzéki összefogás állva maradt miniszterelnök-jeloltje azt mondta, 

minden szám azt mutatta, hogy nem neki, hanem Karácsony Gergelynek kellett visszalépnie. Ezzel együtt korábban komolyan gondolta, hogy szükség esetén visszalép. Ha korábban nem lett volna biztos abban, hogy neki kell félrerántania a kormányt, akkor nem kommunikálja ezt.

Márki-Zay Péter szerint a Fidesz Dobrev Klárának szurkol, vele szemben viszont kevesebb fegyverük van. Ő – mondta – a rendszerváltás előtt is templomba járt, keresztény, nagycsaládos, akkor is konzervatív volt, amikor a Fidesz kivonult a Trianon-emléknapról. Ezzel együtt biztos benne, hogy vele szemben is megkísérlik a karaktergyilkosságot, ahogy már eddig is

őt Gyurcsány emberének, feleségét gyermekgyilkosnak nevezték, a családot pedig adócsalónak.

Márki-Zay Péter elmondta: szívesen elnézést kér a DK szavazóitól, akiket megbántott, és számít a szavazataikra.

Márki-Zay Péter Karácsony Gergelyt államférfinek nevezte, és elmondta: egy hétig közösen járják az országot.

A beszélgetés itt nézhető vissza.

Forrás: atv.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
hazudik az ellenzék.
és a fidesz is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
és a kapmpány egyre jobban durvul...még a "finomabb" feliratú forgatókönyvből dolgoznak újévig, atán jön a keményebb hajrá...
...ha én lennék a tanácsadója, javasolnám, hogy legalább a gyerekeket küldje el messzire, pl Amerikába..a net ott is mindent láttat, de mégsem itt kell járkálniuk a sárdobálásban...
...választások után visszahozhatja őket. Erre is gondolni kellene...Márki erre azt mondhatja, -az én gyerekeim strapabíróak...hát nem...ha jól nevelte őket, akkor finomlelkűek... és ami jön, az nem nekik való, akárhány évesek is...
Rockxy
hazudik az ellenzék.
és a fidesz is.
Gazella
Sunyi módon hátba tàmadtátok a szavazóitokat.. de el is vesztettetek sok szavazót. Hulladék szennyek vagytok a karácsonnyal együtt.
Ezzel csak a Dobrevet erősitittek meg.
Yoda69
@Gazella: Mivel támadtak hatba a szavazóikat? Azzal, hogy megegyeztek? Szerintem ez a politikai alku része, hogy maximalizáljak a szavazatokat. Én latok benne kifogasolni valót.
Azzal egyetértek, hogy a kezdeti herce-hurca Dobrevet erősítette, de viszont igy, hogy Karacsony visszalepett, es a Momentum es a Jobbik nagy resze is MZP tamogatja, igy fordultak az eselyek.
justhpeter
@Yoda69: Nemgondolom, hogy bármi megfordult volna, mert míg Dobrev a két forduló között is a választókkal foglalkozott, a többiek a saját pozíciójuka alakítgatták ide-oda. Rossz hír számukra, a választó annyira nem hülye, hogy akár négy évre sem emlékezne vissza, tehát ha 2022-ben veszítenek, azt 2026-ban is meg tudja büntetni.
FLETÓ
Közeleg a második felvonás vége! Addig is átmenetileg magadra vonod a figyelmet... Ez nekünk jó.
Béla333
Vagy Márki-Zay, vagy bizonytalan ideig marad továbbra is a posvány!
Aki érdemi változást akar: nosza! Itt a lehetőség!
Németh István
Ezt az elmebeteg hatalomvágytól mindenre képes állatkertet (zay-t) még megtűri a környezete!?
tudode
Szokásomtól eltérőn dióhéjban a diktTÁtor egypárt, diktatűráját """méltatni!???
.
Nem volt kár az OPNI bezáráséért, mert néphülyítéssel, karaktergyilkolással, megosztással, stb. patás ördögi pávatáncával, SS hatalombirtoklásával úgy még a fidess alapítók egyrészét, is akik bátorkodtak hangot adni annak, hogy egy szélhámos birtokolja az ország minden szegletét, valószínűsítve azt, hogy Kardos József fideSS alapítók egyike tolmácsolta az egyeduralkodó országlását, netán a 37 alapító óhaját is kifejezve, kivételt képezve azon alapítókat, akik már jóidőben kiszálltak abból a gyülekezetből, akik a politikusok értelmes vitaként gyakorolják a politika művészetét!!!
.
---- „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
--------------------------
.
Ámen!
kereső
@sgl: Hogy az ország milyen hülye, az most is megmutatkozik MZP esetében is. Tényleg ezzel "támadja" a fideSS, hogy ő Gyurcsány embere: Gyakorlatilag majd az összes ellenzéki jelöltről van plakát GYXF-el, MZP-vel még nem találkoztam. Nosza fideSS köszörüljétek kia csorbát- plakátra MZP-vel. Hiszen át kell vágni a dk-s szimpatizánsokat, szavazzanak csak MZP-re, hiszen ő is ugyanolyan GYF ember, mint mindenki más! Manipuláció a köbön, ez az ember ebbben túl tesz a habony/rogán tandemen. Neki orbán csak kérhet és jelenthet. És, hát a független ujságirók hada- most KG-n veri el port, hogy "hazudgált", meg nem mondott igazat. Holott ebbben MZP vitte a primet az elmult egy hétben- na de a független ujságirás nem erről szól- hogy tárgyilagosak is legyenek.És akkor egy Botka Laci beáll mögé.Kész. Elegem van.
kereső
@sgl: Mostan én MZP-ről szóltam , ha nem értetted volna meg- és nem az ellenzék kommunikációjáról, és orbánról.
A következő lépés a suttogóban az lesz- ezt indikálja MZP, hogy tulajdonképpen GYF és a dk puccsolta meg KG-t, nem is az mszp és ő. Ezt igazolja KG is, amikor azt mondta, neki három ellensége van: és első helyen a dk-t hozta.MZP-t meg sem emlitette, sőt szövetséges és beáll mögé.
magyar1
Na akik erre az emberre szavaztak biztosan nincs gyerekük vagy gyerekgyűlölők.
ómió
Már "embere" lettél? Eddig úgy tűnt, "csak" kollaboránsa vagy!
szaboria1
@Yoda69: Csak momentum a többi nem támogatja.
szaboria1
@KisTehen: Márki is Fideszes volt és majd az is lesz újból.
kereső
Te???Kacag a májam, csak szeretnéd azt hinni!
kereső
"Márki-Zay Péter elmondta: szívesen elnézést kér a DK szavazóitól, akiket megbántott, és számít a szavazataikra."- amint te lettél a listavezető, akkor igen. Tudod, mert az ördöggel is...,
Yoda69
@szaboria1: Akkor nem maradt mas hatra: dontson a nep. Holnaptol indul a masodik fordulo.
Viszont ez a dontes ép es sérthetetlen, minden ellenzeki partnak be kell tartania.
Yoda69
@justhpeter: Ha 2022-ben veszitunk, akkor mar nem lesz kit buntetni 2026-ban mert addigra a fideSS kiepiti a totalis diktaturat, kilepunk az Uniobol, ez ellenzeki sajtot, ami meg maradt elnemitjak. Sotet idok varnak rank, ha a fideSS ujra behuzza, foleg ha megint 2/3-dal.
simmering73
"Döbbenetes, de cseppet sem váratlan pszichózis tanúi lehetünk, amikor a liberális baloldal minden reményét egy párt- és jobboldali szavazóbázis nélküli jobboldali jelöltbe veti. Tíz év alatt nem volt képes ez az oldal kitermelni egy államférfiúi erényekkel rendelkező, határozott, elvszerű és népszerű liberális baloldali demokratát, s most minden reménye az, hogy egy jobboldali jelölt majd legyőzi nekik Orbán Viktort. Méghozzá azt képzelik, hogy nekik. Nem veszik észre, hogy a jobboldali jelölt egyetlen támogatói ők maguk, és az önfeladásuk súlyos politikai öngyilkosság."
nepszava.us/bartus-laszlo-a-liberalis-baloldal-onfeladasa-politikai-ongyilkossag/
justhpeter
@Yoda69: Orbán újbóli győzelme komoly lépés lesz a gazdasági ellehetetlenülés felé és megindít egy újabb elvándorlási hullámot.
justhpeter
@simmering73: Sajnos az általad felvetettekben nagyon sok igazság van és ha 2022-ben nem nyer az ellenzék, ezek a pártok fel is fognak számolódni, hiszen már nem lesz aki bárhol, bármiben rájuk fog szavazni.
kereső
@Yoda69: 17:41 és annak is belecsöppent az egészbe, mint Pilátus a Crédóba, de már ő dirigál kivülállóként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.