A Győzike show 2005 februárjában indult és még Gáspár Győző sem számított rá, mekkora nézettséget fog hozni a műsor, és egy egész ország lesz kíváncsi mindennapjaikra - írja a femina.hu.

Elképesztő fenyegetéseket kapott a Gáspár család: Evelint is el akarták rabolni
Fotó: TV2

A hirtelen jött hírnév azonban az egész család életét megváltoztatta. A gyermekeinek is hozzá kellett szokniuk ahhoz, hogy az óvodából, iskolából hazatérve kamerák rögzítik minden lépésüket.

Gáspár Evelin a 26 éves híresség Osváth Zsolt YouTube-műsorában elevenítette fel gyerekkorát. Elárulta, hogy a tévés szereplés miatt rengetegen bántották az iskolában, de az internetes levelekben való pocskondiázás is mindennapos volt.

Benne vagy a tévében, ezáltal máshogy viszonyulnak hozzád az osztálytársaid és a tanáraid, a körülötted lévő emberek. Non-stop bántottak, akkoriban még a MyVip volt, meg küldték a postai leveleket is. Ezekben is csak a bántás volt, hogy kövér vagyok, kiesik a kapa a számból, meg utálatos vagyok, mert nem tetszett a személyiségem sok embernek

- mesélte a ZSHOW time adásában.

A 48 perces beszélgetés során Győzike lánya kendőzetlen őszinteséggel. Ám a videó leginkább szívet tépő pillanatára akkor került sor, amikor a műsorvezető egykori házi kedvencükről, Buksiról kérdezte.

Akkoriban fenyegették a családomat. Kaptunk leveleket, hogy elraboljuk a gyerekeidet, ha nem fizetsz x összeget, vagy hozzál ide nekünk ennyi pénzt, különben az életedre törünk. Aztán ellopták a kutyát az udvarból, így indult.

Elmesélte, hogy ezután a Salgótarjánban található felüljáróhoz kötözték az ebet, akit így az egyik érkező vonat megcsonkított. Ezután könnyek között folytatta a történetet.

Akkor nagyon rossz volt, mert megijedtem, hogy majd velünk is történni fog valami. A szüleim is elgondolkoztak ezen, nagyon durva volt, akkor testőrökkel járkáltunk.

Forrás: femina.hu
Címlapkép: TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
panasz...panasz..panasz...vajon miért rühellik ezeket? Olyan kedves emberek...
Emmersson71
"Evelint is el akarták rabolni"

Jáááj! Ha ingyér' adnák se kéne ez a transzvesztita!
Dr. Proktor
Mennyit fizethetnek ezek a médiának hogy minden egyes nap foglalkozzanak velük?
Ami pedig az elrablást illeti, van olyan hülye akinek kellene?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.