A legtöbb párt októberi támogatottsága csökkent, a DK erősödni tudott, sok a bizonytalan.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
Az is csoda lenne ha az 1%-ot megszerezné ami a költségvetési támogatáshoz kell.
Béla333
A Publicus nevű hazugsággyár a DK házi manipulátor cége, ha jól sejtem!
CsipkeRózsa
Miniszterelnök lehet párton kívüli is.
Nyírfa
@Béla333: Népszava, Pulai András , baloldal. Amíg néztem az ATV-t, benne a Havas, majd a Fiala vezette szombat esti közéleti műsort, addig sokszor hallottam beszélni Pulait, és kimondottan rokonszenves volt. Nem hinném, hogy a DK embere.
Béla333
"A kérdőíves vizsgálatot 2021. október 2-a és 4-e között készítette a Publicus Intézet 1004 fő telefonos megkérdezésével, a Publicus Omnibusz részeként. A mintavételből eredő torzulások a KSH Népszámlálás 2016 adatain alapuló súlyozással korrigáltak."

Bármilyen közvélemény kutatással foglalkozó szakmai szerv le tudja ellenőrizni, hogy pl. ez a vizsgálat megállja-e a szakmaiság minimális feltételét? Ja? Hogy nincs is ilyen szervezet? Hogy azt hazudnak nekünk hétről-hétre amit akarnak, illetve amit a megbízók elvárnak tőlük?
Aljas manipulátorok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.