A volt pénzügyminiszter szerint a miniszterelnök-jelölt saját magát járatja le nyilatkozataival.

(Forrás: hvg.hu)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Egyedül Oszkó Péter az, aki közülük képes a feladatra - persze ő pártonkívüli!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Ez a "futóbolond" nagyon talaló rá, ennyi elég is a hazugsagai mellé.
fergeteg
Az egy ejtőernyős műkatolikus. Fényevők társasága is pénzelte a visszailleszkedésüket.
HÓDMEZŐVÁSÁRHELY nagytemplomában ki van írva a nevük a padjaikon. Örök hülyék.
justhpeter
Vajon ki(kik) áll(állnak) mögötte ? mert az x ezer aláíró, akinek révén jelentkezhetett édeskevés.
Horizont
Az baj ezzel, hogyha mégis Márki nyer akkor mögé kéne állni mindenkinek??? Mi lesz majd?
bencemacska
Nem tudom megérteni Karácsonyt. Ennél sokkal okosabbnak ismertem meg.
Még Dobrev Klárát is hibáztatom, - aki nagyon sokat dolgozott Karácsony győzelméért a 2019-es főpolgármesteri kampányban, - miért nem csapott szét közöttük.
Béla333
@Horizont: 15.24
Vedd már észre! Ezek a DK-s áldemokraták nem akarnak semmiféle együttműködést, csak akkor, ha azt ők vezethetik, irányíthatják.
Ha ez nem valósítható meg, akkor inkább ne is legyen semmi!
Mint '18-ban, ugyanaz van most is!
kereső
@bencemacska: Ugyan már, akkor ki más lenne a hibás, mint Dobrev Klára. És ahogy KG sokszor megnyilvánult vele szemben, jóizúen gyircsányozva- mégis mit kellett volna tennie?
Horizont
@Béla333: Oszkó szerintem nem DK-s. Itt most róla van szó.
Nem az van mint '18-ban ne beszélj már zöldségeket.
bencemacska
@kereső: ma, 16:51
Az okosabb okán - persze tehetetlenségemben - jutott eszembe, hogy kicsit kioktathatta volna a "fiúkat", minek mi a következménye. Jogi végzettsége csak neki van közöttük!
És nemcsak a mi, hanem az ő bőrére is megy a "játék".
Persze, lehet, hogy meg is tette, csak megfelelő tapintattal. KG viszont "elfelejtette" D. K segítségét az önkormányzati választásokon! O1G bezzeg nem felejtette el, lásd a KG és GyF elleni aláírásgyűjtést!
Béla333
@Horizont: 17.15
'18-ban pl. az LMP olyan fordulatot akart a politikában, mint amilyet most Márki-Zay akar. Emlékszel, hogy milyen szarlavina zúdult rájuk.
Oszkó nem tudom, hogy milyen pártnak szurkol, de a megnyilvánulása alapján biztosan nem a Márki-Zay féle változást szeretné!
Azt vedd észre: a politikai "elit", aminek Oszkó is a része volt (és lehet, hogy most is az!) irtózik, retteg, hogy valaha bárki is belelásson és felfedje, hogy mekkora aljasságokat követtek el.
Mindkét oldalon!
Horizont
@Béla333: Néha (sűrűn) nem tudom eldönteni, hogy vajon fideszes narancslé folyik -e az ereidben???
Béla333
@Horizont: 17.32
Miért nem tudod elhinni, hogy egy korrupció nélküli, élhető Magyarországot szeretnék.
Sem nem Fideszest, sem nem DK-st!
Normális országot!
Horizont
@Béla333: Kivel??? És te még hiszel a mesékben? Ez az ország teljesen soha nem áll már fel.
Béla333
@Horizont: 17.37
Miért törődnék bele, hogy mi csak kergethetjük életszínvonalban, gondolkodásban, mentalitásban mondjuk az osztrákokat? Számos alkalommal jártam náluk, és igenis, szeretném, ha nem ez a balkáni állapot lenne nálunk, amiben élünk, amiből csak elmenekülnek a gyermekeink, hanem az, olyan, ami pl. ott van.
Béla333
@Horizont: 17.42
Sóhajtozással, beletörődéssel, nem fog menni, de muszáj tenni ezért. A politikusainkat kell jól megválogatni, ők tudnak a legtöbbet tenni a változásért. Ezért kell Márki-Zay, a változás miatt!
Vagy neked már ez is jó, ami itt van?
Peller Anikó
@Béla333: De béla, nem az számít, hogy a legkisebb pártok milyen felfordulatot akarnak hanem, hogy kinek van, lesz elegendő támogatottsága. A márkit most a fidesz szavazók nyomták fel, mint a fidesz számára a legkisebb rosszat. Vélhetően a második fordulóra is aktivizálva lesznek, mert a fidesznek Dobrevet kell lenyomni, a Jakabot sikerült is már félreállítani annak ellenére, hogy eleinte jól teljesített.

Elfelejted, hogy az első fordulóban a választók letették a voksukat, Dobrev kapta a legnagyobb támogatottságot. És őrá biztosan nem szavaztak a fidesz birkái.

De te akkor is a legkisebbben bízol. Lehet, hogy a fidesz besegíti MZ-t az előválasztáson, de jövőre már nem lesz neki fideszhátszél.
Béla333
Az persze senki által nem bizonyított hazugság, amit most Márki-Zay-ról terjesztenek a DK-sok, hogy a Fidesz segítségével jutott idáig.
Ha jól emlékszem, akkor az előválasztást úgy hirdették meg, hogy BÁRKI is lesz az ellenzék KÖZÖS miniszterelnök-jelöltje, azt a többi ellenzéki párt támogatni fogja.
Azt nem tették korábban hozzá, hogy ez alól Márki-Zay a kivétel!
A DK-sok most ugyanúgy a Fidesszel való összefogással vádolják a politikai ellenfelüket, ahogy 2018-ban tették azt az LMP-vel! Legalább lenne annyi fantáziájuk, hogy mást találnának ki. Vagy legalább egyszer bizonyítanák is amit mondanak!
Horizont
@Béla333: Miből gondolod, hogy nekem jó ami itt van?
Nem hiszem hogy tudsz akár csak egyetlen szót is idézni tőlem erre vonatkozólag.
Az ilyen típusú meccset már lejátszottuk veled '18-ban is.
Nem vagy képes elfogadni ha valaki mást akar.
lampa laz
@Horizont: Egyre erősebb a gyanú bennem, h emögött a faszi mögött a fidesz áll. Ez a borzalmas erőszakossága, magabiztossága nem lehet véletlen. Úgy beszél már most mint aki meg is nyerte a választást, sőt már ő a miniszterelnök.
Horizont
@lampa laz: nem hiszem, hogy a fidesz mögötte állna.
MZP ilyen most mutatta meg az igazi arcát.
Horizont
@Béla333: 17:42 Azt én is szeretném...
bencemacska
@Horizont: ma, 17:32
Nem emlékszel a 2018- as "fröcsögéseire"?
Béla333
@Horizont: 17.55
" Ez az ország teljesen soha nem áll már fel. "
Magától nem is fog! Ezért tenni is kell és nem csak a politikusoknak. Ki kell állni az igazunkért, nem szabad beletörődni a posványba.
És igen: '18-as választásból a jelek szerint semmit sem tanultál, ha még most is azt hiszed, hogy az LMP miatt van a Fidesznek 2/3-a!
Egyébként meg én elfogadom, ha más mást akar mint én, csak éppen a DK-sok (nem te) vannak azon felháborodva, hogy él Magyarországon olyan valaki, aki nem akarja sem Orbánt, sem Gyurcsányt, de még a feleségét sem!
Horizont
@bencemacska: Akkor itt összeveszett mindenkivel mert neki az LMP volt a favoritja és haragudott ránk mert nem értettük azt meg hogy nekünk is ők kellettek volna a nyerők lenni:)
Horizont
@Béla333: Én soha nem írtam és nem is gondoltam, hogy az LMP miatt lett 2/3.
Béla333
@Horizont: 18.03
Igen! Rájöttem, hogy erőszakkal nem lehet jót tenni. Ha a többségnek tetszik az a posvány, ami itt van és ez ellen nem akar semmit sem tenni, akkor maradni fog a nihil...
Csak akkor nem értem, hogy miért ez a siránkozás?
Horizont
Oszkó Péter:
"Az elmúlt napokban változatos beszélgetéseket és vitákat folytattam az előválasztás témájában a facebook különböző oldalain, kommentek formájában, olykor kimérten, olykor sajnálatos módon indulatosabban is. A vitákat természetesen nem sajnálom, sőt, kifejezetten hasznosnak tartom, hogy végre van lehetőség közéleti és közpolitikai kérdésekről véleményt cserélni. Ezzel együtt emberből vagyok én is, aki ugyancsak képes olykor felkapni a vizet, különösen, ha eszembe jut, amikor évekig voltam kitéve a Fidesz elszámoltatás címén folytatott lejárató hadjáratának, Budai Gyula sajtónyilvánosság előtt folytatott vegzálásának, az ügyészségi és a bírósági eljárásoknak. És különösen akkor, amikor olyan állítást hallok, amit nehéz nem úgy érteni, hogy mi ne lettünk volna megfelelően elszámoltatva, pedig a kormányzásunkat is állítólag micsoda korrupció jellemezte.
Márki-Zay Péter egy interjújában megtett ezen állítására a kommentekben zajló adok-kapok közben valóban a szokásosnál jobban felkaptam a vizet és meglehetősen erős kijelentésekkel illettem. Ezekből a kommentekből a mai napon sajtóhír lett, ahol már csak annyi jelent meg, hogy én milyen, egyébként valóban sértő jelzőket használtam Márki-Zay Péterre. Bár ezek a kijelentések nem a sajtónyilvánosságnak szóltak és szerencsétlennek tartom, hogy azok úgy jelentek meg, mintha valamiféle nyilatkozatot tettem volna Márki-Zay Péterről, ezzel együtt a sértésre alkalmas jelzőket és egyéb erős megfogalmazásokat sajnálom. Természetesen mindenki, aki részt vesz az ellenzéki előválasztás folyamatában, kifejezetten hasznos és kívánatos tevékenységet végez a demokratikus versengés visszaállítása és fejlesztése terén. Aki pedig az összes ilyen aktuális kérdéssel kapcsolatos érdemi véleményemre kíváncsi, annak javaslom, hogy olvassa majd a Válasz Online-nak adott, hétfő reggel megjelenő interjúmat, ahol is igyekszem minden kemény kérdést higgadtan és átgondoltam megválaszolni. "
lampa laz
@Horizont: csak próbálom kitalálni, h mi a franc miatt fut ennyire. Még az is benn van a pakliba, h ő nem is tud róla, h a fidesz őt használja fel az összefogás szétverésére.
Peller Anikó
@lampa laz: Ez teljesen biztos. A fidesznek joga van szavazni az előválasztáson, büntetlenül, kristálytisztán. El nem tudod képzelni mennyire kiépített hálózatuk van az élet minden területét befonva mint egy pók. Egy polip pók.

Az előválasztás első napjaiban a Jakab szárnyalt, ami rossz ómen volt a viktornak. Ekkor aktivizálták a birkákat, hogy szavazzanak MZ-re.

Erre MZ vérszemet kapott és felrúgott minden előzetes megállapodást. Immár eszébe sem jutott orbán, ő már csak Dobrevet akarja legyűrni, az együttműködési partnerét.
Béla333
Ki tudja, nem-e az a Fidesz érdeke, hogy Dobrev Klára legyen az ellenzéki közös jelölt?
Hiszen a férje fogva van, soha nem lépett fel a Fidesszel szemben, nekik az lenne jó, ha ez a helyzet maradna.
Gyurcsány soha nem lépett fel komolyan a 2006-os Fideszes államcsíny ügyében, valaki megmagyarázhatná, hogy miért nem tett semmit ?!
Peller Anikó
@Béla333: Béla te nem furfangos vagy hanem egy balfék.
KisTehen
@Béla333: 2006-ban nem államcsíny volt, hanem választási csalás
r2d2
Egyedül Oszkó Péter az, aki közülük képes a feladatra - persze ő pártonkívüli!
Béla333
@KisTehen: 20.45
Nem választási csalás volt, hanem olyan hazugság volt Gyurcsányék részéről, amit a Fidesz napjainkban minden nap megcsinál!
Egyébként meg államcsíny volt 2006-ban, amit a Fideszesek szerveztek!
Csak éppen ezt Gyurcsányék elfelejtették kivizsgálni!
KisTehen
@Béla333: 2006-tal azzal kampányolt gyurcsány, hogy adókat fognak csökkenteni
el is fogadott az mszp-szdsz többségű kormány egy szja-t csökkentő törvényt a választás előtti hőnapokban
a 2006-os választást megnyerve
kiszivárogtatták az őszödi beszédet
visszavonták a törvényt
és adókat emeltek
Béla333
@KisTehen: 20.58
Ez nem választási csalás, hanem a választók arcul csapása, hazugság volt!
Ez senkit nem jogosít fel arra, hogy felgyújtsa a várost!
KisTehen
@Béla333: választási csalás, tudatosan hazudva nyerték meg a választást
FLETÓ
Mert hogy az is! Mi az hogy nagyon is!
szaboria1
@KisTehen: Csak, hogy értsd nem volt választási csalás ugyanis ez volt az első választás az EU tagság belépése után. Rengeteg EU megfigyelő volt így nem lehetett csalni. Orbán ezért is dühöngött, mert az egyezség így borult fel. 4 évig a Fidesz 4 évig az Mszp kormányoz.
szaboria1
@Béla333: Megkellene nézned a videót Márki a bejelentéskor sok zagyvaságot mondott. Olyan mint Orbán csak felolvasni tudott egy kék dossziéból.
Peller Anikó
@KisTehen: 20:58, decemberben már lehetett tudni, hogy az Eu haladékot adott a választásokig a megszorítások bevezetésére amit már jó egy éve forszíroztak. Világgazdasági válság volt akkor egyébként. Csak akkor adnak pénzt ha bevarrják a feneketlen kúton a lyukat. Így volt.

A fidesz azzal kampányolt, hogy megszorítások lesznek? Ők is tudták nyilván, ha én is tudtam, már decemberben lehetett tudni, bár nem ezt verték nagydobra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.