A HVG.hu olvasói fotót kapott arról, hogy az aktivisták töretlenül gyűjtik az aláírásokat a főpolgármester ellen, bár Karácsony már pénteken bejelentette, hogy visszalép az ellenzéki előválasztásról a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! kampány továbbra is dübörög.

Továbbra is dübörög a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! kampányOrbán Viktor miniszterelnök aláírja a Fidesz és a KDNP Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióját a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepsége után Sárospatakon 2021. szeptember 25-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Rétvári Bence pénteken pontosított, hogy csak félmunkát végeztek, ezért folytatják a petíciót, de ettől függetlenül Karácsony továbbra is megjelenik a plakátokon.

Augusztusban jelentette be Kocsis Máté, hogy a Fidesz elindítja a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! című petíciót, mert a párt szerint emlékeztetni az embereket, hogy „akik hatalomra akarnak kerülni, ugyanazok, mint akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot”.

Mivel a Fidesz szerint Karácsony Gyurcsány embere, kettőjük ellen indítottak petíciót, amelyet Hollik István szerint már több mint egymillióan aláírtak.

A fent említett fotó itt tekinthető meg.

Forrás: HVG.hu
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azt tudjuk, hogy a fidesz soha nem csinál félmunkát, ha pénzről és hatalomról van szó! Ebben tényleg igaza van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@ágimami: Kampányolnak. Mi ebben az undorító?
kereső
MZP már megállitotta KG-t. Ő komolyan vette a STOP táblát. Lássuk sikerül-e neki Gyurcsány-t is?Vagy ebbe már beletörik a foga.
ómió
Sőt! Ebből a Stop Dugógeri már meg is valósult!
telegdilaci
Ez a Stop Karácsony,Gyurcsány egy hihetetlenül ostoba gyagyás dedósra valló plakát inkább illene a Fidesz re a Stop vagy Állj ne tovább az Ország kirablásával! ebből van már elegünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.