Oszkó Péter saját bevallása szerint "indulatos ember", ezért történhetett meg, hogy egy kommentvitában nem hozzáilló jelzőkkel illette Márki-Zay Pétert, és mint européer közéleti szereplő, az indulat múltával közösségi oldalán kért elnézést azoktól, akiket megbántott, vagy felháborított hozzászólásával. Le a kalappal, ezt így kell!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Akkor lehetne megbocsájtani a mocskolódását, ha mint egy kormány pénzügyminisztere bármit is tett volna ez ellen:

hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa
"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben."

De ő sem tett semmit, csak mocskolja azt, aki ez ellen szeretne valamit tenni?
Peller Anikó
@Béla333: bazmeg béci, te már annyit mocskoltad a dékát, hogy igazi arcátlanság amit te etikettezel másokkal. Neked a déká szitokszó, a siffer életműve belerágódott az agyadba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.