Bár ilyet korábban nem tettem, de ha itt van a coming out ideje, akkor én is így teszek: közhírré teszem, hogy Dobrev Klárát fogom támogatni az előválasztás második fordulójában. Nem azért mert DK vagy Gyurcsány fan vagyok.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
sgl figyelmébe ajánlom!

" Nem tagadom nekem az is imponál, ahogyan a legnehezebb, emberpróbáló időkben is kiállt a társa mellett, viszont elijeszt azt a teljes szolidaritáshiány, ahogyan a baloldali és liberális közösség nagy része – lényegében szó nélkül – asszisztált ahhoz az embertelen lélek- és karaktergyilkos kampányhoz, amit a fidesz 15 éve művel Gyurcsánnyal.
És Dobrevre szavazok, mert szerintem kevés dologra van nagyobb szüksége ma a magyar társadalomnak, mint arra, hogy végre a nők is társadalmi súlyuknak megfelelő, méltó szerephez jussanak a politikában. Biztos vagyok benne, hogy ez a hazai közélet javára válna. "

Végre valaki, aki a közéleti személyiségek közül is szóvá teszi, hogy hogy 15 év telt el anélkül, hogy valaki befogta volna a fidesz gyurcsányozós száját - a baloldalról.

Előttem van, ahogy Márki , a gyalázkodásai kompenzálásaként Dobrev elé dobta - mint kutyának a csontot -, hogy milyen büszke rá, amiért nő létére - ismétlem, nő létére , mintha csak Afganisztánban lennénk . ilyen sikert tudott elérni az előválasztás első fordulójában.
Szerintem Klára asszony nem tart igényt Márki elismerésére, én pedig roppant szánalmasnak érzem a polgármester pozőrködését.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Szerintem egyedül ők kampányoltak igazán, lelkesen, naponta (többször is). Nem csak telefonon géphanggal, hanem élő hangon is, ráadásul még e-mail-ben is.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Na, Klárának eggyel több szavazata van, ami tegnap nem sikerült, ma igen. Ráadásul kiderült, miért mentem potyára vasárnap du. a kiírt helyszínre: 1 órával később kezdtek. :)
A lényeg: megvan, jól láthatóan, határozottan ikszeltem! :)

Ma is kaptam hívást , Gyurcsány gépi üzenetét, a postaládánkba be volt dobva szórólap is, meg egy néhány lapos tájékoztató füzet , amit még nem olvastam el, de a címoldalán Klára és Gergely szerepel az ország térképével. Klára és Gergely. Ez elég sokat mondó. Egyre több szocialista áll ki Dobrev mellett, most a sátorban is kint volt az egyik nagyágyú.
Szerintem Márki totál le fogja járatni magát, és mindenki, aki őt erőlteti.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Várom a szavazás végét, kíváncsi vagyok a számokra. Az a baj, hogy Márki-Zay mögött sokan állnak.
A békés vagy háborús kormányalakítás a nagy kérdés nekem.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Én is! Izgalmas hét lesz!
Az EU szociáldemokratái Dobrevet támogatják, gondolom, az EP nagyon nem bánná, ha ő alakítana kormányt jövőre - mindjárt megszűnne a magyarprobléma.
Az a baj, hogy a határontúliak is szavazhatnak - bár, nem értem, miért, mert ez nem parlamenti választás - , és Márki számít rájuk.
A szavazati jog rendezése az elsők között kell, hogy álljon.

Béke vagy háború - ez függ attól is, hogy Európában hogyan alakulnak az erőviszonyok, mi történik a lengyeleknél, a cseheknél, a németeknél, a franciáknál. És, hogy mit lép az USA.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Az EU-val való együttműködés is változást kíván, ott is béke legyen.

A határon túliak szavazati jogának megszüntetése most egyik jelöltnél sem vetődött fel, csak az, hogy a Magyarországról kivándoroltak is voksolhassanak levélben.
Régebben még a DK beszélt a határon túliak szavazásának megszüntetéséről.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Utána fogok járni, hogy a hatpárti megállapodásban szerepel-e a határon túliak szavazási lehetősége, most és a jövőben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.