Ezt a lehetőséget Márki-Zay Péter lengette be vasárnap délelőtt a Facebookon. De mondott ennél még cifrábbakat is.

Hajmeresztő elmélet: a Fidesz saját aktivistáit küldi Dobrev Klárára szavazni

Fotó: Facebook

Önöket arra kérem, hogy ha hazánk sorsán változtatni akarnak, akkor feltétlenül és minél nagyobb számban vegyenek részt most a következő hét napban az előválasztáson

– mondta a 24.hu által idézett Márki-Zay Péter vasárnap délelőtt közzétett Facebook-videójában. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a magas részvétel a kulcs, mert

„ha alacsony lesz a részvétel, akkor Dobrev Klára nyer, és Orbán Viktor nyugodtan alhat”.

Márki-Zay ezen kívül arról is beszélt, hogy úgy véli, még a DK-nak is az az érdeke, hogy ő nyerje ezt a választást, hiszen ők tudják leváltani Orbánt.

Sajnos nem zárható ki, hogy most Dobrev Klára mellett nemcsak a DK, hanem még a Fidesz is mozgósítani fog, ezért a választási csalás leleplezésére jutalmat ajánlunk fel. Összesen egymillió forint jutalmat fogunk fizetni azoknak, akik szervezett választási csalást tárnak fel, akik fideszes hátsó szándékot tudnak bizonyítani, adott esetben a választás meghackelése érdekében

– fogalmazott, majd arra kért mindenkit, hogy nemcsak a nyomravezetői díj miatt, hanem akár pusztán tisztességből is, de tisztességen vegyen részt mindenki az előválasztáson.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Igyál mégegyet és fogd rá a nyuszira!""
Egyre inkább biztos vagyok abban, hogy ezt a M-ZP-t a Fidesz szándékosan és előre kirendelte az ellenzék emberei közé. Minden megszólalásával inkább gyengíti az összefogás, ahelyett, hogy erősíteni. Vagy legalább kussolna!
Ha már nyerni nem tud, legalább veszítene úriember módjára. De pont az nem áll össze a ""nag, jobboldaliérzelmű, keresztényneveltetésű"" ember (!!!)nek.
""Ne higgy a görögnek, mégha ajándékkal is jön!"" -- Ne higgy a kiugrott fideszes kereszténynek, mégha ellenzékinek is mondja magát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Holnap megyek szavazni, mert a vasárnapom nem teszem tönkre ilyen szarsággal! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Érzem, hogy zavar lesz az erőben!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Baker
MZP el van tévedve. Az EV nyitott, BÁRKI szavazhat!
Ha fideszesek szavaznak, az sem csalás. Ezt nevezzük demokráciának, amely fogalmat ez az ember igencsak furcsán értelmez!
namihami
""Igyál mégegyet és fogd rá a nyuszira!""
Egyre inkább biztos vagyok abban, hogy ezt a M-ZP-t a Fidesz szándékosan és előre kirendelte az ellenzék emberei közé. Minden megszólalásával inkább gyengíti az összefogás, ahelyett, hogy erősíteni. Vagy legalább kussolna!
Ha már nyerni nem tud, legalább veszítene úriember módjára. De pont az nem áll össze a ""nag, jobboldaliérzelmű, keresztényneveltetésű"" ember (!!!)nek.
""Ne higgy a görögnek, mégha ajándékkal is jön!"" -- Ne higgy a kiugrott fideszes kereszténynek, mégha ellenzékinek is mondja magát!
sgl
MZP egyre hülyébb.
Már előre magyarázza ha bukik.
A geczire Dobrev sokkal nagyobb veszély mint MZP, ki az a segghülye aki magának rosszat akar.
Eladott Ország
Nem százas MZ/X! Azon csodálkozom, hogy ezzel a szellemi tudással, hogyan tudott ideáig eljutni. Hamar ki is nyírja magát a közéletből a bukás garantált lesz!
human
Karácsony szimpatizánsként Márki-Zay-ra szavaztam. Taktikailag szavaztam 2018-ban és most is ezt tettem, mert úgy érzem MZP-re többen hajlandóak voksolni, mint Dobrev Klárára.

Ugyanakkor unszimpatikus kijelentésnek tartom MZP részéről, hogy megelőlegezi, hogy fideszesek fognak elmenni Dobrevre szavazni. Logikus lépés lenne, de erről nincs felmérés vagy konkrét információ tudtommal. Érthető módon érezheti ezt sértésnek a DK szavazó.

A másik, hogy nem is nagyon tudom elképzelni, hogy egy fideszes Dobrevre szavazzon. Szerintem a büszkeség nem vinné rá őket.
csak úgy....
@human: "Shikari
Holnap megyek szavazni, mert a vasárnapom nem teszem tönkre ilyen szarsággal! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Érzem, hogy zavar lesz az erőben!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) "
tegnap oktatás volt fideszéknél,lásd shikari már el is szólta magát!
a fidesznél ez nem büszkeség kérdése, ez taktika!
Baker
@human: Egy fidesz szavazó az anyját és a nagyanyját partiban, ha a pocakos vezénylő tábornok úr úgy parancsolja.
Nyírfa
@csak úgy...: Csakhogy nem Klárára szavaztat a fidesz, hanem MZ-re, mert őt tavasszal ki tudják dobni a szemétdombra.
Klárától úgy fél Orbán mint a tűztől.
human
@Baker: Az anyját és az apját is, persze. No de azért Dobrevre szavazni teljesen más számukra :)
Pálinkás Pál
MZP1G...orbán embere...teljesen világos...az összefogás szétverése az egyetlen célja...
csak úgy....
@Nyírfa: erös kétségeim vannak az állításoddal szemben,szerintem klárára szavaztatnak! jövöre,ha orbán ismét kormányt alakít,akkor kiderül,kinek volt igaza!
Nyírfa
Nem ez az első alkalom, hogy MZ nyomravezetői díjat tűz ki, számít a fel- és bejelentő hajlamúakra.
Ő majd ellenőriztet, majd lefülel, számon kér és megbüntet...ha jól emlékszem, a gyerek veréssel való megregulázását is természetesnek tartja.
No, akinek kell egy ágaskodó kis inkvizítor, aki majd Gyurcsányt is elszámoltatja, s egymaga a fidesz, annak lelke rajta.
Katalina62
@namihami: egyetértünk! Bár ne legyen igazunk!
Béla333
Igaza van Márki-Zay-nak! Ha Dobrev nyerné az előválasztást, az főnyeremény a Fidesznek, ezért nagyon is logikus, hogy a Fideszesek most Dobrevre szavaznak.
csak úgy....
a fidesznek ismét sikerülni fog a magyarokat alaposan félrevezetni!
Béla333
2 dolog miatt is főnyeremény lenne a Fidesznek, ha Dobrev lenne Orbán kihívója!
Mert minden bizonytalanban és az esetlegesen kiábrándult Fideszesekben Gyurcsány neve elég ahhoz, hogy összerázza a bandát.
És azért is, mert ha mindezek ellenére képes lenne Dobrev vezetésével nyerni az ellenzék, akkor családi érintettsége okán biztos lehet a Fidesz/Orbán, hogy nem lesz teljeskörű vizsgálat a politikusok bűncselekményeiről.

Az egyetlen megoldás: Márki-Zay-ra húzni az x-et!
Ne menjünk el újra egy olyan lehetőség mellett, ami változtathatna az ország sorsán, túl sokáig éltünk már a posványban!
Macskaszem
Ne tegyünk már úgy mintha a fidesztől távol állna az iyen aljasság, lásd fentebb: Sikari. A fidesznek persze, hogy Dobrev kéne, mert a Gyurcsányozásra építették a kampányukat. Semmi újat nem tudnak felmutatni.
Márki Zay-on viszont nem igazán találnak fogást. Nem lehet összegyurcsányozni, nem lehet teszetoszázni. Keresztény, sok gyerekkel. Nem akarom a Gyurcsány családot ekézni, de van az ő számlájukon is bőven, és most nem az öszödi beszédre gondolok, mégcsak nem is a 2006-os fidesszes randalírozók szétkergetésére.
csak úgy....
@Béla333: ezt pofázom én is de shikari fülekre lel, mert akit egyszer meggyöznek valamiröl az attól nem tágít..
Horizont
SZALONNAZO.COM:
"Az egyik térfélen ott van a Fidesz. Ott nincs kavarodás, nincs huzakodás, nincsenek viták, pláne előválasztás. Ott Orbán Viktor van, ott áll az oszlop tetején, mindenki előtte hódol, őt imádja. Nem kell neki senkivel szemben bizonyítani az alkalmasságát, mert nincsen, aki merészelne ellene indulni. Ő a Fidesz nevű egykori párt vezetője, tulajdonosa és irányítója. Nem üzenget magának, nem kell bizonygatnia, hogy jobb, mint önmaga, nincs szüksége választási programra. Ott áll, ott gömbölyödik a magaslati ponton, lehet csókolgatni a lábát.
Aztán ott van az ország másik fele, ami eddig sok kisebb darabból állt, de a vihar összeterelte a darabokat, végül összeállt egy tömbbé. Nem mindenhol illeszkednek a darabok, vannak súrlódások, de azért mégis egyben van. Itt még zajlik a verseny, hogy ki lenne a legjobb ellenfél, akit indítani lehet Orbán ellen.
És most jön a meglepi: nem ám az Orbán-ellenes térfélen szurkolnak erőteljesebben a versenyzőknek, hanem az Orbán-térfélen. Hát de nekik nem tök mindegy? Úgyis a szektavezérre fognak szavazni. Akkor is, ha ezer bizonyíték kerül nyilvánosságra arról, hogy hazahordta a fél országot, de akkor is rá szavaznának, ha a Karmelita teraszáról kiskutyákat dobálna a mélybe. Tehát őket nem lehet megingatni a hitükben, ők ragaszkodnak a szerelmükhöz, elképzelhetetlen, hogy a másik térfél bármelyik indulójára vagy befutójára voksoljanak. Ilyen formán kurvára nem érinti őket sem az, ha Karácsony Gergely lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, sem az, ha Márki-Zay Péter, sem az, ha Dobrev Klára. Az sem érintené őket, ha a sarki zöldséges, vagy Panni kutya lenne a kiválasztott. Na ehhez képest..."
Nessy
@namihami: Nekem is ez jutott eszembe! Timeo Danaae... Féld a görögöket, ha ajándékot hoznak is! Ez az ember?? nem tud mást, csak uszítani, amúgy fideszféle keresztény módra!
Alabástrom Jakab
@Baker: Jogilag nem csalás, ha egy fideszes az előválasztáson Dobrevre szavaz, erkölcsileg azonban az, és mélyen elítélendő. Ha ugyanis egy fideszes részt vesz az ellenzéki előválasztáson, akkor azt annak tudatában teszi, hogy az igazi választáson egyik ellenzéki jelöltre sem fog szavazni. Ez pedig csalás, becsapás, erkölcstelenség, akkor is, ha a jog nem szankcionálja.
Béla333
@csak úgy...: 12.25
Örülj, hogy nem esnek neked mint a sakálok...
Velem megtörtént, mert 2018-ban az LMP-t tartottam megoldásnak az ország gondjaira, a DK-sok meg az MSZP-sek meg nem.
csak úgy....
@Nessy: ha nem az ellenségem fegyvereivel harcolok ellenük,akkor mik az esélyeim ? fideszéket nem lehet másképp lapátra tenni csak az ö módszereiket alkalmazva.
csak úgy....
@Béla333: ragaszkodó nép a magyar, ki is használja a politika ezt a fura hajlamukat! hányszok is csapatták be magukat a rendszerváltás óta a kis kedvenceikkel? :)
Peller Anikó
@Alabástrom Jakab: Csakhogy a fidesz nem Dobrevre küldi a szavatóit hanem MZ-re. Csak ez a féleszű MZ képzeli nekünk, hogy Dobrevre szavaznak.

Az indexen fut egy szavazógép, de pörög mint a rosseb az első perctől kezdve MZ 2-3 -szoros előnyét hazudva.
ómió
Márki efftársnak már üldözési mániája is van?
Manhattan
MZP a mai bejelentkezésében a határon túli magyarokat is buzdítja az előválasztáson való részvételre. Ismerős?
Béla333
@csak úgy...: 12.47
Az összes választáson. Elég belengetni, hogy azért szavazz rám, hogy ne a másik legyen és a szavaző engedelmesen már húzza is a kívánt helyre az X-et.
Hogy ki mit akar, mit tett eddig, az felejtős. Aki felhozza az elmúlt évtizedeket, azt rögtön kikiáltják ellenségnek, aki ugye (mi mást?!) a Fidesz szekerét tolja.
És ennyi.
Málna
Döntsétek már el végre, hogy nekünk, fideszeseknek kire kell szavaznunk...:-)
KisTehen
és mit fogsz mondani ha téged hoznak ki győztesnek?
akkor már nem lesz csalás? :)
KisTehen
@Málna: mzp-re, össze kell ugrasztani a DK-sokat és mzp-t ;)
csak úgy....
@Béla333: míg gyurcsányok és orbánok uralják a politikát,addíg ez így is marad.
Alabástrom Jakab
@Peller Anikó: 1. Ami az Indexen fut, az nem előválasztási szavazás, csupán olvasói vélemény - óriási különbség.
2. Nem kell mindent elhinni, amit hírnek tálalnak.
3. Egy olyan hír, hogy MZP toronymagasan vezet, pontosan azt fogja elérni, hogy a hívei otthon maradnak, mondván, "minek menjek el MZP-re szavazni, ha MZP az én szavazatom nélkül is fölényesen nyer".
4. A legjobban mozgósító hír az lenne, hogy "MZP pár százalékkal le van maradva, amely egyenértékű lenne azzal az üzenettel, hogy "gyorsan menj és szavaz le rá, mert most minden MZP fan szavazatára szükség van".
Béla333
Mivel egy DK-snak szájbarágósan el kell magyarázni, ezért:
2 dolog miatt is főnyeremény lenne a Fidesznek, ha Dobrev lenne Orbán kihívója!
Mert minden bizonytalanban és az esetlegesen kiábrándult Fideszesekben Gyurcsány neve elég ahhoz, hogy összerázza a bandát.
És azért is, mert ha mindezek ellenére képes lenne Dobrev vezetésével nyerni az ellenzék, akkor családi érintettsége okán biztos lehet a Fidesz/Orbán, hogy nem lesz teljeskörű vizsgálat a politikusok bűncselekményeiről.
Ezért küldheti a Fidesz a szavazóit, hogy Dobrevet hozzák ki győztesnek!

Az egyetlen megoldás: Márki-Zay-ra húzni az x-et!
Ne menjünk el újra egy olyan lehetőség mellett, ami változtathatna az ország sorsán, túl sokáig éltünk már a posványban!
jesz
Márki-Zay megválasztása esetén a fidesz rápihen egy kicsit..ez az ember annyi hülyeséget fog még csnálni, mondani, hogy áprilisig mindenki töke tele lesz vele, és saját magát csinálja ki...a fidesz meg csak, néz, és kávézgat, majd megszámolja a kétharmadot...a győzelmi bulin Márki-Zaj lesz az est fénypontja.
csak úgy....
na itt a következö fidesz módszer,bocika tollából! :) hát nem aranyos?
"KisTehen
@Málna: mzp-re, össze kell ugrasztani a DK-sokat és mzp-t ;) "
KisTehen
@csak úgy...: ez a hátránya a sok fordulónak, de állítólag így demokratikus :)
csak úgy....
@Málna: akit tegnap az oktatáson említettek nektek! :)
Nyírfa
@Alabástrom Jakab: 12.33

Tiszta beszéd.
Nyírfa
@jesz: 13.06

Pontosan így gondolom én is!
KisTehen
@csak úgy...: egyébként az ország megmentésének letéteményeseit nem lehet összeugrasztani :)
Alabástrom Jakab
Nem érdemes Dobrevet bírálni, nem érdemes Márki-Zayt bírálni. Egyetlen dolgot érdemes csupán megtenni: ÖSSZE KELL HASONLÍTANI AZ ESÉLYEIKET, ÉS AZ ESÉLYESEBBRE SZAVAZNI.
Nem arra, hogy ki a szebb.
Nem arra, hogy ki a szimpatikusabb.
De még arra sem, hogy kiből lenne jobb miniszterelnök!!!
Csak és kizárólag arra érdemes szavazni, akinek nagyobb esélye van a győzelemre az igazi választáson.
Málna
@Alabástrom Jakab: Se nem csalás, se nem erkölcstelenség, ha fideszes szavaz az előválasztáson. Szavazhatok azért is, hogy ha valami csoda folytán mégis ellenzéki győzelem születne, akkor az általam kevésbé rossznak tartott jelölt legyen a miniszterelnök.
Málna
@csak úgy...: Még ti magatok sem tudjátok eldönteni. De bármi is lesz az eredmény, az csalás...:-)
Nyírfa
Hoppá! Olyan természetellenes a határon túliak bármiféle szavazáson való megjelenése, hogy eszembe sem jutottak.
Az Összefogás nem zárta ki őket a részvételből?
Málna
@KisTehen: Összeugranak ők maguktól is, nem kellünk mi ehhez.:-)
Nyírfa
@Alabástrom Jakab: 13.14

És azt ki dönti el, hogy ki az esélyesebb?
Ha már igazi választásról beszélünk, akkor abból nem hagyhatjuk ki azt a szempontot, hogy ki alkalmas az ország igazgatására. Mindig hosszú távon kell gondolkodni, hogy építkezni lehessen.
Eladott Ország
@Nyírfa: Itt a végeredmény, 12 évvel ezelőtt sikeresen építkeztünk, remélem nem ez lesz 2022 után!
www.hevesmegyeonline.hu/wp-content/uploads/2016/10/20161008_2.jpg
Adj címet a képnek. Javasolt tippek: Üres a zsebem és a fejem is! Leesett a teherautóról a vakcina, én meg rohantam utána. Kétszer vettem, egyszer észre, majd elvettem. Elfáradtam, már nem bírok futni. Búsuló "jogász"! Szegény fejem, itt a baj!...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/149251060_456216119076447_8917075125142292006_n.png?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=bhjjz4LqvuMAX978jkq&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=6f7e2127c6c08c94053f5b8c193a187e&oe=618818D6
csak úgy....
@Málna: amiben a kedvenc humoristád keze benne van, ott nem kizárt! :)
azt már többször említettem,hogy én becsületböl,mert nem magyarországon élek nem szavazok senkire! én csak egy külsö szomorkodó szemlélö .
kereső
Mindenki- még a fideszes is szavazzon saját belátása szerint- ha nincsenek erkölcsi aggályai a cselkevésével kapcsolatban.Felnőtt emberek vagyunk. Ne csináljunk ebből az előválasztásból vásári cirkuszt egy bohóc kedvéért. Ezt már egyszer megjátszotta-és megnyerte KG-vel szemben. Talán nem ártana neki is gondolni arra, hogy ha győz az ellenzék 2022-ben, neki ezekkel az emberekkel kéne /kellene együtt dolgoznia, akiket most bemószerol, és meg kiván alázni.Ez nem az "élj a pillanatnak"- ennek hosszú távú hatásai vannak- és az ország demokratikus állampolgárai a szenvedő fél.Mindenképpen rajzuk csattan az ostor. Persze ez nem jut annak az eszébe, aki magát kiáltja ki egyedüli győzőnek.Hajmeresztő módon, egy orbáni idézettel üzennék: " soha többé ne legyen olyan kormányfője az országnak, aki azt hirdeti , hogy ő az egyedüli megoldás. Aki ezt teszi, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar".- orbán viktor 1998.
Eladott Ország
@Béla333: ma, 13:00 ♦ Írod: "túl sokáig éltünk már a posványban!" Ki vezeti 12 éve ezt a jobb sorsra érdemes országot?!
- Orbán: Készüljetek minden nap készüljetek .
- Készen állok mester had menjek be.
www.facebook.com/100002064552514/videos/g.1858506450967791/3715422761869839
sgl
@Horizont: 0))
beletrafáltál, kiskoromban volt egy Panni kutyám, fekete spániel.
csak úgy....
@kereső: ez így igaz is lenne ha elöre tudnátok,hogy kiböl lesz a bohóc...
nagyon elszomorítana a dolog,ha jövö ilyenkor a shikari még mindíg gúnyolódhatna rajtatok.
Shikari
Nagyon pofás sztori, hogy az esélytelenek egymás között marakodva a nem létező koncon légvárakat fújkálnak.
A Fidesz igen csak kétharmaddal tarol megint, mert ezek szánalmasak!
kereső
@csak úgy...: Nem ismerjük a jövőt, de mi alakithatjuk. Ezért aztán nekem, megrögzött liberálisként akinek a szive a baloldalon dobog nem igazán tetszik, hogy egy hosszú idő óta első demokratikus eseményt egy jobbos vásári kikiáltó a vásári kofák szintjére kivánja degradálni.
Rockxy
nekem van igazam. :)
a jelenlegi politikai mókusőrsöt nem lehet elitnek nevezni, mert aljas.
nyugi má!
a fidesz is.
az a baj, hogy túl sok a jóhiszemű pógár, aki elmegy szavazni.
nem tudja, hogy a sok szar közül választja az egyiket.
karma1
@Baker: Csak eppen semmi ertelme nincs ebben a szavazasban resztvenniuk! Mert ez nem arrol szol! Egy kicsit utana kene bogaraszni. Ha most egy fideszes BARMELYIK ellenzekire adja le a szavazatat, azzal MINDENKEPPEN az ellenzek egy emberet dijazza, jutalmazza, es az fog tobb szavazatot kapni.
MZP akkora baromsagot mondott, mint ide Lachaza - ha eppen Dobrevre szavaztatna orban, az elete legnagyobb taktikai hibaja lenne, hiszen a Dobrev nyerne, akkor nemcsak Dobrevvel, de a remalvala, Gyurcsannyal is meg kell majd kuzdenie, amitol rettenetesen felt eddig. Ha pedig Dobrev fog bejonni, akkor orbant EGY NO , raadasul Gyurcsanyne fogja legyozni??? Ezzel csak lenullazna teljesen azt a 15 eve Gyurcsanyra alapitott propagandajat, amivel legyoznivalo szemelykent abrazolja az egesz familiat! Nem, orban ezt tutira nem lepne meg, mert a tomeg most annyira kiszamithatatlan, hogy nagyon sok eselye van bejonni orban tenyleges bukasanak.
Raadasul az a nonszensz helyzet allt elo, hogy az az mszp tamogatja most Dobrevet a tagsagaval, akik annakidejen elarultak es eluldoztek Gyurcsanyt! Igaz, EZ az mszp mar NEM AZ az mszp, ami 15 evvel ezelott volt!
Most mar semmibe se tud igazan beleavatkozni a puhos. max. a jarvanyra valo hivatkozassal az egeszet leallitja. De szerintem Klara erre IS gondolt, es erre is megvan mar a kidolgozott terve.
Baker
@karma1: Nem azt mondtam, hogy MZP elmélete valós! Én a fidesznyik megalkuvó természetet írtam le :)
csak úgy....
@kereső: lehet,hogy az a leg nagyobb hibám,hogy az én szívem se jobbra-se balra nem kalinpál? lehet,hogy ettöl vagyok cinikusabb és talán kevésbé átverhetö? én csak a politikusok ígérgetéseit hasonlítgatom a képességeikhez és lehetöségeikhez ,kétszer faragtam rá az utóbbi 30 évben. -az elsö helmuth kohl volt a második gerhard schröder-jóska fischer duett,akik után (köpködve) de merkelre szavaztam! a magyarországi híresztelések ellenére,nem beszélve az én korábbi aggodalmaimról,merkel egy kiváló kancellár volt!
ha idén bakot löttem a szocikkal akkor jövöre korrigálom!
egy halandónak ennél több köze úgy sem lehet a politikához,max. véleménye.
Nessy
Mi van, MZP már ott is összeesküvést észlel, ahol nincs? Kitört rajta az üldözési mánia? Most már csak a "boszorkány üldözés" hiányzik.
kereső
@csak úgy...: Nem érdekelnek a poltikusi igéretek- amelyek elhangzottak az elmult 30 évben. Dobrev Kláránál érzem most azt hosszú idő óta először, hogy amit mond, azt úgy is gondolja.És nem a pillanatnak szónokol- hanem komolyan gondolja, hogy Ő van értünk, és nem mi őérte. És biztosan lesz olyan intézkedés a kormányban, ami nem mindenkinek fog tetszeni-mert ilyen egyszerúen nincs, de ha az a tömegek jobb létét, életének körülményeinek javulását eredményezi és a jövőnek szólnak, nem a multnak- akkor sok támogatója lesz. Nagyon nagy baj, hogy utóbbi 12 év kiölte szinte teljesen a társadalmi szolidaritást a kormányzat szintjén- és ez hat a társadalom egészére. Pedig a szolidaritás a társadalom egyik kohéziós összetartó ereje, amely mostanság csak az egyes emberek szintjén működik. Anno az általad is annyira utált Gyurcsány mondta" több lehetőség lenn, több felelősség fennt". - ez mára azzá lett, amelyet minden normáális társadalom el akar kerülni: semmi lehetőség lenn, és semmi felelősség fenn. Ez egy zülött, életképtelen társadalom kép, amelynek még nem értük el az alját/tetőpontját- de ha orbán marad, akkor az isten sem ment meg bennünket. És ennek a lebontásához erős emberek kellenek. ezt az erőt látomDobrevben, Jakab Péterben és ezt látom a vörös rongy Gyurcsányban( aki nagyon megelőzi korát abban, hogy milyen egy egészséges társadalom képe, ) mert ugye nem az a legény, aki adja, hanem aki állja.
Katalina62
@csak úgy...: inkább aljas! Bár értem az iróniát!
csak úgy....
@Nessy: mzp. nejét olyan vádakkal hurcolták bíróság elé,hogy akár börtönbe is kerülhetett volna,-az valóban "boszorkány üldözös" volt,- ennek ellenére ,sokan azt képzelik róla,hogy ö egy fidesz tégla...,hát nem tudom,számomra egyre bonyolultabb ez a föltupírozott helyzet..
ti még át láttok a szitán? :)
csak úgy....
@kereső: nem vonom kétségbe az igazad,de azzal orbántól sosem fogtok szabadulni és itt ippeg erröl van szó!
kereső
@csak úgy...: De igen. Mert orbánt, a NER-t, egy ember nem tudja "leváltani", felszámolni. Azt csak a sokaság tudja, és ha két emberben(háromban +dk-sokban) megvan az erő és akarat, az elszántság- akkor az tömegeket képes vonzani, bármiféle ellenszélben a változásért.
csak úgy....
nálatok ez a leg nagyobb problema és a végzetetek is egyben :)
www.youtube.com/watch?v=CBYatyxFFd8
Béla333
@csak úgy...: 17.07
"ti még át láttok a szitán? :) "
Át! Te nem itt élsz, nem ismerheted a DK-s fanatikusok lelki világát.
Őket nem érdekli ország, erkölcs, becsület, csak az érdekli őket, hogy végre, annyi idő után a Gyurcsány klán újra hatalomra kerülhet. Az ellenfelüket úgy mocskolják, olyan stílusban beszélnek róla, mintha az ellenségük lenne.
Vérszagot fogtak, képesek mindenen átgázolni csakhogy pártjuk szeretett vezetői fussanak be elsőnek a célba.
Fanatikusok!
Ekkor jön Márki-Zay a semmiből és egyre többen támogatják, egyre többen hisznek neki, benne látják a régen várt igazi változás lehetőségét, visszalép Karácsony az ő sikere érdekében, támogatja a teljes Momentum?!
Nehezen viselik a DK-sok a konkurrenciát, ezért csépelik, ahogy tudják.
Mert ők már csak ilyenek!
Ezért hiszterizálódik a közvélemény, a közélet.
Lesz ez még rosszabb is: az LMP miniszterelnöl jelöltjét 2018-ban genetikai hulladéknak nevezték, prostinak és a többség nem intette le a szélsőségeseket, inkább egymás alá adták a lovat. Most is ezt várom tőlük!
Nessy
@csak úgy...: A lehetetlennel már nem is kísérletezek! Sikerült az egészből bolha cirkuszt csinálni.
csak úgy....
@kereső: a fidesz elsöpri az ellenszeleteket és megy minden tovább a régiben!
- egymás kedvenc politukasai iránti gyülöletetek és bizalmatlanságotok már a 2018 as választások elött is tapasztalható volt,valami változott az óta!?
orbánt csak egy embert tudja legyözni de az semmi esetre sem gyurcsány felesége! abból a sokaságból sokakat sikerülne eltávolítania a fidesznek,hisz a gyurcsány név még mindíg egy szitok szó,mint a libás bajnai ! a vidék nehezen tanúl és még nehezebben felejt!
csak úgy....
@Béla333: igen,ez a pártokhoz kötödö fanatizmus csak ront a helyzeten,mert nem serkenti az ember fiát gondolkodásra!
érdekes,hogy pegerón ,shikarin,málnán,veröcén,mindenki észre veszi,hogy begyöpösödött fideszes,közben maguk fölött hajlamosak elsiklani.. :)
colibri
Nem hinném, hogy ez a hajmeresztő elmélet ne lenne valós, ugyanis a fidesztől minden kitelik! Senki nem tudja bizonyítani, hogy az előválasztás első fordulójában nem kapott Dobrev Klára fideszesektől szavazatokat. Ha ez mégis megtörtént, akkor most még inkább érdeke a fidesznek, hogy vezető pozícióban tartsa a dk-s politikust. Voltak itt már történések, amiket nem lehetett bizonyítani, de mindenki tudja, hogy ki állt a háttérben, pl elég Váradi András alcsúti juhász esetét megemlíteni.
csak úgy....
@Nessy: elefántok azok,nem bolhák! :) a manézsban orbán viktor lép föl nap mint nap a nyulaival ,akik már nem is szórakoztatóak...
Béla333
@csak úgy...: 18.15
Észre veheted: ha valami olyanba botlanak, ami nem egyezik a párt véleményével, akkor érdemi vita nélkül elkezdenek személyeskedni. Nem lehet velük megvitatni semmit.
Márki-Zay esetében is: személyében mocskolják, a programjáról egy szót sem mondanak, csak beleszállni eltiporni, mert most ő a Gyurcsány klán ellensége.
Ez megy az "áldemokratáknál"!
Remélem, hogy a többség azért elveti ezt a fanatizmust, képes gondolkodni és arra szavazni, ami most az ország érdeke: Márki-Zay Péterre
justhpeter
Nem is értem miért baj, ha a kleptokrata-nemzeti-keresztények támogatói is elmennek szavazni Dobrevre. Azt azért megnézném, hogy áll a pofájuk amikor Dobrev 99%-kal nyer.
gina
Piszkosul félhet ez a zsiros muzsikus, már mindent kitalálnak hogy lejárassák az ellenzéket pedig nem tudják, el fognak takarodni jövöre Viktor és aljas szolgái
gina
@justhpeter: Bár igaza lenne, az lenne a vezérnek a legnagyobb pofon, fel is kötné magát hahahahha
csak úgy....
@Béla333: nehéz a berögzödött dolgoktól szabadulni,gyakorlatilag 1945 óta ezt püffölték bele a magyarba, aztán meg az elött mások mást..
fökolmpos nélkül nem igazán találnak magukra,föleg ha nincs kolomp az aktuális efftárs nyakán...
Peller Anikó
@justhpeter: Csak az a baj, hogy hazudnak és nem Dobrevre küldi a fidesz a szavazóit hanem a Márk izére.
csak úgy....
@Peller Anikó: nektek orbánon kívül már márki zorro is ellenség? :)
titeket,már a 6 bors ökröcske sem bírna kihúzni a szellemi slamasztikából...
kulabombaafityiszre
Kedves márki-Zay Péter az ön hitelességének nálam itt a vége.
Van most egy sunyi alattomos vezetője az országnak nekem nem kell helyette az ön személyében egy ugyanolyan másik.
Istenakinincsen
@Shikari: Nagy zúrzavar van a fejedben!
kotos
@Nessy: ... timeo DANAOS et dona ferentes. Vergilius: Aeneis (II, 49): Quidquid id est,: Bármi is ez, "félek a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is".
Nessy
@kotos: Kösz!. 64 év után megbuknék a latin érettségin! :-)))) Hiába, ez már a kor!
kotos
@Nessy: Hát, én se mostanában érettségiztem latinból...:))
Peller Anikó
@karma1: majd holnap.. de nem így van.
Shikari
@DARTH VADER: Az Erő legyen veled!
Nessy
@kotos: Gratulálok! Lusta kutya lévén, mindig szenvedtem a memoritertől. Ha verset kellett mondani, a magyar tanár így szólított felelni: Kérem mondja el a Walesi bárdokat Arany János után szabadon! :-))
Istenakinincsen
@KisTehen:ma, 12:58
Ez olyan ismerős fideSSes megoldás:Összeugrasztani,ellentéteket gyűlöletet kelteni,megosztani...
Tanult valamit a geczi a történelemből:Oszd meg és uralkodj!
Ismerős ez egy kis ostoba tehénnek?
Istenakinincsen
@Shikari:ma, 15:07
Mindegy ki nyeri az előválasztást,sőt megkockáztatom hogy az is mindegy ki nyeri meg 2022-ben a választásokat.
Te már taroltál az biztos!Lúzer vagy.Örök vesztes.Sajnállak is egy kicsit azért hogy egy csepp eszed sincs.Szánalmas vagy.
Istenakinincsen
Nem annyira hajmeresztő az elmélet.A fideSS-től bármi elképzelhető.
Gondoljatok bele:Márki Zay-t nem tudják mivel támadni(még).Dobrevet még nem nem vették le a listáról,mert Ő a Gyurcsány...
Hogy lesz ebből Márki Zay stop kampány???
justhpeter
@Peller Anikó: Tök mindegy hova küldi Orbán a szavazóit, mert MZP mindenogyan elbukik. Vagy Dobrev győzi le, vagy Orbán, vagy a tehetségtelensége. csak számunkra nem mindegy a végeredmény, mert az utolsó kettővel a gazdasági összeomlás is eljön.
Nyírfa
@Nessy: 21.01

Vannak megértő tanárok! :)))
Tőlem a gimiben csak azt kérdezte a magyartanárnő, hogy jó-e a könyv, amit olvasok. Mondtam, hogy jó. Jókai Anna Tartozik és követel című regényébe feledkeztem bele, amikor a tanerő megállt a padom mellett. Bólintott, ő el, én folytattam az olvasást. :)
terlasz
Jó tanítvány ez a fazon. Vádold meg az ellenfeled azzal a disznósággal, amit elkövettél vagy elkövetni készülsz.
karma1
@terlasz: Miert csodalkozol? Ex fideszes... Tudod, kutyabol max. kutyaszalonna lesz...:) Es kulonben is alakoskodott mar vagy ket es fel eve - mar nem birja soka!
karma1
@csak úgy...: Azert ne feledd, merkel megitelese csak a nemetorszagi nemetek szerint kivalo... Figyeld meg, jon meg ebre de'r...Nalam o mar csak merkel nyanya lesz, akinek a felto gondossaga mellett viragzott fel orban naci allama, es aki miatt kezdett el az egesz unio a felbomlas szelere keveredni.
Majd figyeld meg, mit fog kapni a Mutti, amikor jovore az uj kormany elso tevekenysege az lesz, hogy orszag-vilag elott megmondja, orbanek meghekkeltek az Alkotmanyt, es hogy Magyarorszagon 2011 ota nincs jogallam, vagyis 10 eve az unio egy bunszovetkezetnek se nem a magyar koztarsasagnak adta szamolatlanul 580 millio ember leadozott penzet! Mert merkel nem lehetett olyan hulye vagy tajekozatlan, hogy ne tudta volna, hogy Magyarorszag az alapkatyvasz bevezetese ota mar jogilag nem letezik, de minimum azt kellett tudnia, hogy a 2004-es csatlakozaskor az Unio a Magyar Alkotmany szerint mukodo orszagot fogadta el, mig az alapkatyvasz az meg semmi, mert nem johetett volna letre orban jogtalan lepese nelkul. Tudom, hogy merkel messze magasan a legjobbat tette a nemet nepnek, de kerdezd meg az egesz Uniot. Es mindazert a gazdasagi fellendulesert nem kellett semmit sem tenni merkelnek, mint par jo szot szolni orban erdekeben INGYEN, (mire a penzek elindultak, OLAF jelentes ide, Sargentini jelentes oda), az ellophato penzekert halabol orban meghozta a rabszolgatorvenyt, a 3 autogyar kivihette az osszes profitjat, adokedvezmenyt es minden evben 10-12 milliardot kaptak az autogyarak meg raadasul "fejlesztes" cimen! Ez olyan alacsonyan tarthatta a legnehezebb idokben is a nemet autoarakat, amivel Nemetorszag talpon tudott maradni trump 25 %-os unios autoimportja idejen is, es a Mutti leszarta, hogy kozben a francia, olasz, angol autogyartas vergodik. Majd azert ezt meg szamon fogjak tole kerni azok, akiket nem befolyasol a gazdasagi fellendules
karma1
@csak úgy...: Hat ahhoz kepest, hogy a szavazas csak vasarnap indul, akkor ez a csikari tenyleg sikhulye... HOVA mnegy szombaton szavazni?
karma1
@Macskaszem: 12.22-re: Akkor mire celzol, megis? Hogy Dobrev Klara Apro unoka? Nem ertelek benneteket - belengettek egy semmit - mint mzp " a fel kormany buzi" cimu igen erosen megallo allitast, es utana egy kurva szot nem szoltok! MI A BUNE GYURCSANYNAK? CSak EGYET mondjal! Tudom, hogy erre nem kaptam meg senkitol sem valaszt - Toled sem fogok!
Mert rajtad is fogott a gyurcsanyozas - teljesen alaptalanul.
(Hogyha a 4-es metrot hoznad fel, akkor csaxolok: arrol keszitett az OLAF egy reszletes jelentest, es amikor azt atadtak a magyar felnek, nevezetesen poltnak tovabbi intezkedesre, akkor Gyurcsany es Demszky AZONNAL jelentkeztek maguktol kihallgatasra ebben az ugyben, mert nem voltak benne vetkesek, es ezt akartak tisztazni! Es akkor valaki szolt orbannak, hogy "fonok, a 4-es metro epiteset mi allitottuk le es mi loptuk el belole a penzt" - ezert erre az ugyeszsegi meghallgatasra nem is kerult sor.
Szoval mas egyeb? Hadd ne haljak meg teljesen hulyen...:)
karma1
@Béla333: Lulukam, en mar nagyon regen elfogadtam, hogy Neked Gyurcsany-fobiad van - nem is akarlak errol lebeszelni, mert ez a Te velemenyed!
De nagyon szepen kerlek, nagyon alaposan gondold vegig, hogy mitol volna az jo orbannak, hogyha Dobrev nyerne???
Most azert idezd elo magad ele azt a kepet, hogy orbant minden ejjel kiveri a viz, mert Gyurcsannyal (es most mar Dobrevvel is ) almodik, termeszetesen remalmokat!
Most akkor el tudod kepzelni, hogy meg egy olyan hatalmat is adjon - akar jelkepesen is ! - hogy Dobrev legyozhesse ot? EGY NO??? Aki raadasul Gyurcsany felesege?
orban taktikazik, - es ha most ezt csinalna megis, vagyis a fideszeseket Dobrevre szabaditja - akkor elete Waterloojat koveti el, amibe BIZTOS, hogy beleve'sz! \Kepzeld el, hogy lehetoseget ad Dobrevnek, hogy az ellenzek a fo valasztason IS Dobrevre szavazzon, ami ohatatlanul azt is jelenti, hogy KET fineszes emberrel kene megkuzdenie, - Dobrevvel es (me'g ha hatterben is marad), de Gyurcsannyal is! Tenyleg ennyire hulye lenne orban? Es mzp meg plane, mert ilyet sugall a valasztoinak?
orban abba belerokkanna, hogyha Dobrev nyerne - kepzeld el, mit szolnanak azok a valasztoi, akik eddig ugy neztek orbanra, mint eloistenre, - es most EGY NO lesz a fo kihivoja???
Vegiggondoltad Te ezt?
Legalabb Neked legyen tobb eszed, mint mzp-nek van!
terlasz
@karma1: Mit használsz éleslátásra?
Peller Anikó
@karma1: Bélának esze? Resze semmi fogdmeg jól.

15:19, "Csak eppen semmi ertelme nincs ebben a szavazasban resztvenniuk! Ha most egy fideszes BARMELYIK ellenzekire adja le a szavazatat, azzal MINDENKEPPEN az ellenzek egy emberet dijazza, jutalmazza, es az fog tobb szavazatot kapni."

Pont ezért uszította rá a debilnyáját a szavazásra. MZ-t helyzetbe hozta ezzel Jakab ellen, sikeresen kinyírva őt. Gondolom Dobrev kinyírása volt a fő cél de ez még nem sikerült. Az most következik, továbbra is MZ-t kell támogatniuk, hogy Dobrev kiessen a versenyből.

Jövőre meg MZ nem kap fidesz hátszelet, nyilván. A többit meg hozzácsalják.

A többi korrekt, @terlasz: kiválóan fogalmazott.
Peller Anikó
@karma1: Ja és az a cikk, ezzel a címmel egy nagyon aljas hazugság. És ha ezt a Márk izé komolyan gondolta akkor nemcsak aljas hanem idióta is.
sgl
@Peller Anikó: Tordai most ajnározta az ATV-n hogy a kutatások MZP előnyét mutatják.

Arató visszakérdez: mileyn és melyik kutató?
Tordai sumákol.
Arató újra: megnézte a fellelhető összes kutatsi eredményt, nem talált ilyet.
Torda: belső kutatások, majd kijönnek vele.

Tordai most ezzel a jazudozással esett ki nálam, a hazudozás számomra a legnagyobb bűn. Pláne most amikor arról van szó: a fideszt elzavarni.elszámoltatni.
Toller Béla
MZP gazemberkedik egy kicsit. Hátha elnézik neki még ...Azt azért nehéz lenne feltétezni, hogy orbán, aki a jobboldalt felszeletelte és eltüntette, egy új jobbról érkező MZP-t ne tudna ledarálni, erre csak Dobrevvel szemben lenne képes ...Mekkora baromság ez ? Majd róla mást mond, nem a férjével rémisztget (bár ki tudja ezt előre...) !
kereső
Nekem is van egy hajmeresztő elméletem: a választás első fordulójánban nagyon úgy nézett ki, hogy a harmadik helyre befutó jelölt Jakab Péter lesz- sőt, nagyon megszorongatta a második KG-t. Aztán az utolsó két nap el kezdtek ömleni az online szavazatok MZP-re, és a momentumos egyéni jelöltekre. MZP 3.,lett- JP kiesett a versenyből( MZP a dunántúlon tarolt- mindenhol verve JP-t, ott is ahol egyébként a jobbik egyséni jelöltjei győztek. Nagyon úgy néz ki, hogy ez volt az egyik cél - JP ki, a pártja meg kell MZP-nek, mert egy párt nélküli miniszterelnök jelölt(párt nélkül vezetni egy pártok listáját-hm...). Aztuán jött a leggyengébb láncszem- mert JP decemberben nem állt kötélnek- kigolyózása a versenyből.
Most meg DK -t támadni mindenáron, talán sikerül meggyőzni és lenyúlni az Ő választóit is. Megvádolni olyen ötletekkel, amit már az Ő érdekében kipróbáltak és bevált - megvádolni azzal, amit már elkövettek és elkövetni szándékoznak.

Na, hihető ?
sgl
@kereső: MZP-re adott szavazatok száma gyanus volt, van és lesz.
Egy helyi politikus - Budapestet leszámítva - sosem annyira ismert vagy elismert mint egy országosé.
A jobbik országos párt, MZP kisebb város helyi polgija párt nélkül.
Logice itt valami büdödch.
1 hete mindehol MZP képe tolta magát előre, 1x nem láttam mást.

És akkor azt mondja ő költötte a legkevesebbet.
karma1
@sgl: Most meg bedobta azt a lehetoseget, hogy a fidesz Dobrevre fog szavazni. Mert el akarja a disznosagot mar most takarni: a fidesz OT fogja tamogatni ezerrel...
De remelem, - mert csak remelni tudom, mert nem ertek hozza, - hogy az online leadott szavazatokat vissza tudjak keresni.
Azt hiszem, ezert kellett az elozetes lejelentkezes a partoknal, hogy kesobb olyanok ne tudjanak szavazni, akik nem jeleztek elore.
Sajnos, olyan fokon nem ertek az informatikahoz, hogy tudjam, hogy ilyen esetekben meg lehet-e allapitani, hogy egy bizonyos IP cimrol hany szavazatot kuldtek el, illetve hogy be lehet-e azonositani a szavazatok eredetet. Csak abban bizok, hogy az arckepes online szavazasnal kiderulne, hogyha valaki robot, vagy kamu, ugye?
Szerintem - mar tobbszor, tobb helyen is leirtam - hogy az ex-fideszest orban kipecezte maganak, es ugy adja at neki a hatalmat, hogy o meg a csokosai, csaladja el tudjon menekulni bantatlanul Magyarorszagrol, - ugyanilyen alkuval kerult anno putyin is a hatalomba, (nem kellett neki puccsolnia, balheznia, csak megzsarolta a reszeges jelcint, es azt mondta neki, hogy elhuzhat a dacsajaba bekeben, csak adja at neki a hatalmat - jelcin meg belement, mert meg a hatalomnal is jobban szerette a vodkat.
Nessy
Alapjába véve, felesleges ez a harci kakas viselkedése MZP-nek. Először is nyerni kell 2022-ben, és a nyertes párt/csoport alakíthat kormányt, ha az Orbán hű közt. elnök úgy dönt. Ismerve a fidesz eddigi választási manővereit, nehéz lesz! Neki nem gond a közpénzből kamupártokat indítani, szavazókat utaztatni, ajándékot osztogatni. A maguk által készített választási törvény már csak hab a tortán.
Peller Anikó
@karma1: Dehogy adja át MZ-nek a hatalmat, senkinek sem adja át. Az előválasztást meghekkeli vele, Dobrevet kiejti aztán kész, mehet a süllyesztőbe, Jövőre a választáson már nem fogják támogatni, akkor MZ már sehol sem lesz, a többit meg elcsalják.

Hogy jut eszedbe ilyen butaság?

És mit akarsz előkeresni online? Joguk van szavazni, akárkinek, Mozgósította a birkáit.

Az indexes felmérés viszont simán csalás, hazugság, azt néhány ember is képes meghekkelni.
evacica
@kereső: A Dksok és szimpatizánsai okosabbak mint ez az öntömjénező agresszív erőszakos MZP/ Bennünket nem téveszt meg! Jakab korrekt egyenes ember ne dőlt be MZP nek Gratulálok Neki!
kereső
@evacica: Tőlem Fair Play dijat kapott JP.
evacica
Ez az ember nem csak erőszakos, agresszív , de még gátlástalan is! Aki rá szavaz kap egy másik Orbánt!Óvja Isten M.o Marki Zaytól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.