Már nem Kelemen Beatrix Csilla az ügyvezetője az Alcsútdobozi Arborétumot is üzemeltető és ott esküvőket is szervező cégnek. Mészáros Lőrinc újranősülése előtt kellett távoznia.

A sors fintora: mennie kellett a megunt feleségnek a Várkonyi-Mészáros menyegzőt szervező cégből

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az Mfor cikke szerint már csak két cégben maradt tulajdonosi vagy vezetői érdekeltsége Kelemen Beatrix Csillának, Mészáros Lőrinc volt feleségének, ugyanis augusztus 23-a óta már nem ő az ügyvezetője a Puskás Akadémia Sport Hotel Nonprofit Kft.-nek sem.

Így jelenleg a Life TV mögött álló Media Vivantis Kft. tulajdonosa és igazgatósági elnöke, valamint a rendezvényszervezéssel foglalkozó Talentis Event and Marketing Kft. ügyvezetője.

Forrás: mfor.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem a lehasznált és lecserélésére kerülő régi asszony rendezhette a már (ugyan mások által) de már szintén lehasznált (de a Lölőnek még) új asszonynak a lagziját!?!?!? Pedig jópofa fintora lett volna a sorsnak. És ez mégcsak a ""nemközgyűlést"" se forszírozta, mégis megy a süllyesztőbe. Bár nem annyira mélyre (anyagilag).
jesz
Szép ez az elhagyott feleség, akárki meglássa...bááár...gyanítom nem ő lett elhagyva, hanem ő tette lapátra a milliárdost...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.