Interjút adott a Mandinernek Orbán Viktor jó barátja, harcostársa, a nyomdafestéket nem tűrő négybetűs szavak használatáról elhíresült publicista, Bayer Zsolt. Az 5-ös számú Fidesz-tagkönyv tulajdonosa bírálta az ellenzéket, dicsérte Orbánt és a Fideszt. Szerinte a világ jobb lenne a Facebook nélkül, ahol sokszor durva kommentekbe ütközik az ember. Úgy gondolja, a baloldalon egyetlen tehetséges politikus van, őt Schiffer Andrásnak hívják. Méltatta az Orbán-kormányt a gazdasági politikájáért, csodának minősítve az utóbbi évtized eredményeit. Szerinte megpróbálnak persze a másik oldalon úgy csinálni, mintha olyan szörnyű lenne itt élni, de a magyarok ilyen jól még a büdös életben nem éltek. Beszélt arról is, hogy miért utálja zsigerből a kommunistákat. Ezt családi hátterével magyarázta, miszerint apai ágon sváb, a kiterjedt családját kitelepítették 1946-ban, édesapja itthon maradt, de mindenét elvették.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Na jó, a Várban azt tapasztalta, na és a munkahelyén is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
Az biztos de csak az olyan X@ROS-seggnyaló gazemberek,élnek jól mint a te fajtád,aki a Magyar adófizetők pénzén élősködik és betette a rühes tetves hátsóját a várnegyed,Önkormányzati lakásába,és mocskos Ordenáré fosos pofával fröcsög mindenkire aki nem ért egyet,a NER-lovagok aljas mocskos politikájával,undorító féreg!
gina
Mocskos alja, pont ez a senki irogat ilyet, meglopta a népet ö biztos túrkál a luxusban , de nem sokáig te is mész a dutyiba mint a haverjaid, aki üvöltözik mint te az hazudik ///
CsipkeRózsa
Na jó, a Várban azt tapasztalta, na és a munkahelyén is.
division
@telegdilaci: Elég nagy tévedésben vagy azért. Az általánosítás az amit nagyon tudok utálni. Nagyon sokan élünk jól már nem csak 2010 óta a tudásunkból, munkánkból. Ezt illene hozzátenni a teljesség kedvéért.
Béla333
Te lehet hogy jól élsz Zsóóóóóti!
De ne a budai várban levő házad ablakából nézelődjél, hanem menj le vidékre!
RonaGyuri
tudjuk Zsóti mivel ti - te és a retardált dagadt törpe barátod - csak magatokat tekintitek magyarnak, s nektek műveletlen paraszt-suttyóknak ez nagyon jó! =))
Macskaszem
Aszondja zsigerből utálja a kommunistákat. Akkor mégis mi a f@szt keres a fideszben?
Málna
@CsipkeRózsa: Én is ezt tapasztalom Zuglóban.
Macskaszem
@KisTehen: Mindezzel együtt is csak a bolgárok élnek rosszabul mint mi. Európa utolsói közt kullogunk.
Macskaszem
Ne azt nézzük, hogy hogyan élünk, hanem azt, hogyan élhetnénk, ha nem loptak volna ezermilliárdokat a kedves vezető és bűntársai. Ők jól élnek, luxusjacht, luxusrepcsi, Hatvanpuszta, stb.
Macskaszem
@KisTehen: Igen, nálunk a 15-20 éves autó a jó élet, meg a lakótelepi 50 m2 100 év hitelre. Röhögnék, ha nem itt élnék baszki.
tudode
Na nézzük csak:
.
Ahhoz viszonyítva, hogy
.
---- Lesújtó adatok: az unió legszegényebbjei közt a magyarok nagy része
www.penzcentrum.hu/gazdasag/20210917/lesujto-adatok-az-unio-legszegenyebbjei-kozt-a-magyarok-a-nagy-resze-1117829
.
""""Jóváhagyta az Európai Bizottság a Magyarország 2022 és 2027 közötti időszakra vonatkozó regionális támogatási térképét, amely meghatározza a regionális állami beruházási támogatásra jogosult, leghátrányosabb helyzetben lévő magyar régiókat – írta az MTI."""
-------------------
..
Arról nem is szólva, azoknak a tagországoknak alanyi jogán jár EU-s támogatás, amelyek országában "szegény régiók" vannak, így amely alapján az egyeduralkodó is felcsipte a lóvét addig, amíg nem jogállamisági kritérium miatt berekesztette az EU őfélesége hatalom, és pénzéhes diktatúrájának feneket hokizsebébe vándorló, ATM-nek tekintett ingyen lóvét
.
----- Legszegényebb uniós régiók: folyamatos támogatás és egyedi stratégia kell
www.europarl.europa.eu/hungary/hu/aktualis/2018-hirek/hirek-marcius-2018/legszegenyebb-unios-regiok-folyamatos-tamogatas-es-egyedi-strategia-kell.html
-----------------------
.
Nem süllyedt el szégyenében az EU bacilusa, amikor magyar fordításban, a Sargentini jelentés vitájakor
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0&t=29s
--------------------------
..
Mivel az ország kecskére káposztát bíz immár 4+12 éve, egyeduralkodóként sápot húzhat még a legszebényebb régiók nyomorából
------------------------
.
Tehát az alapítók selejtjei bukásra állnak az élet iskolájában!.
.
???
Nessy
Nem vitatom, hogy Bayer, hazánk nagyjai a haverjaikkal, családjukkal, a talpnyalóikkal remekül élnek mások rovására. Hogy még a marslakókat is támogatja a kormány. De vannak pár millióan, akik ezt a cehhet fizetik, és ők már ilyen lelkesek! Talpnyaló, hazudj, de rajt ne kapjanak!
Aki Én
Ez nem azon múlik, hogy ki mit tapasztal az utcájában.

www.penzcentrum.hu/gazdasag/20210623/24-eu-s-orszagban-elnek-jobban-a-magyaroknal-mar-romania-es-szlovakia-is-eloz-minket-1115637/hog

,,A fekete leves pedig csak most következik, hiszen ahogy látjuk, az eddigi összes felsorolásból kimaradt Magyarország. Ami azt jelenti, hogy hazánk az Európai Unió 5 legszegényebb országa között tanyázik, ami jelen esetben azt jelenti, hogy az egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztás 31 százalékkal kevesebb, mint az EU-átlag."

,,Az életszínvonalat tekintve Magyarország az uniós átlag 67 százalékát érte el – derült ki az Eurostat jelentéséből.,,
Eladott Ország
Bayer profilképet váltott.
uploads.disquscdn.com/images/5adf38e7ad661182d1693c106eee8ce82a109bdac83114673eafed8b9fc37fb8.jpg?w=600&h=532
Mert ha én egyszer kinyitom a számat – seggszáj. A "felsőrendűség" ennél az 5. számú kikeresztelkedettnél teljesen érthető, hiszen, fajtajelleg! Ahogyan az írásban is szerepel, "a stílus, maga az ember"! Azzal azonban kiegészíteném, hogy azt a valamit, amiből folyamatosan fekália árad, nem nevezném embernek!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/127122991_3806964389337617_6741620956489533377_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=tBj6Um8FPcQAX8tBvqd&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=aafcd2ebcd1729548ea6590f9617db68&oe=618A69DE
CsipkeRózsa
@Málna: Zugló is egy jó hely, ott sem a legszegényebbek élnek, de nézz körül külterületeken, vagy vidéken a lepusztult területeken.
telegdilaci
@Eladott Ország: A szemétláda Bayer szerint ez lenne az egyre jobban élnek a Magyarok Szégyen hogy ez a gyalázatos aljas élősködő Gazember tagadja a valóságot,szerintem,a Fővároson kívül egyik tróger haverjával sem járt még megnézni,hogy élnek a mély szegénységben élők,csak ugatják a baromságaikat,ez a szegénység sajnos ha tagadják attól még létezik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.