Vasárnap délután három órakor kezdődött a budapesti Madách téren Márki-Zay Péter gyűlése, amit ITT nézhet élőben. Márki-Zay azt mondta, az “elmúlt egy hétnek egy győztese van: Karácsony Gergely.” Hősnek, hazafinak és államférfinak nevezte a főpolgármestert. “Ő kilépett a pártok árnyékából. És kilépett a saját árnyékából is. És felemelte a nemzetet.”

Márki-Zay szerint mindenkinek be kellene lépnie Karácsony 99 Mozgalmába, ahogyan ő is tette,

majd megosztotta, hogy a minap beszélt Puzsér Róberttel, Karácsony egykori riválisával és nagy kritikusával, de ezt a teljesítményt (mármint a visszalépést) még ő is elismeri.

Márki-Zay Péter: "Az önök érdekében vagyok radikális” – videó

Fotó: Facebook/markizaypeter

A kutatások mutatták ki Márki-Zay szerint, hogy a legnagyobb esély Orbán leváltására vele van. A magyar jövőt az árkok betemetése kell hogy meghatározza mostantól, közölte, majd szót ejtett arról, hogy a pártok vezetése többnyire még „kivár”, azaz nem állt be mögé, de azért vannak támogatói: a Momentum felül a Székelyek Világszövetsége, „a Fidesz fogságából kiszabadult Kisgazdák”, az Új Világ Néppárt, és több vidéki jobbikos alapszervezet. Arra kérte a települési polgármestereket, álljanak be mögé minél többen, minél nyíltabban.

Szerinte a pártok attól félnek, hogy az ő támogatása szétfeszíteni az együttműködés kereteit, de ha az egykori liberális politikus Juhász Péter lement hozzá, interjút tesz közzé vele, és Osváth Zsolt, Gulyás Márton és más „influenszerek” is meghallgatják, akkor kimondható, hogy

az internet népét már megnyerték

Sokan talán azért találják túl radikálisnak a stílusát szerinte, mert ő nem fél. Egy kereszténynek nem szabad félnie, mondta, ezt vallja édesapaként is,

és ha bárki kritizálja azért, mert harcias, radikális, azoknak azt üzeni, hogy „az önök érdekében vagyok radikális”.

Az elmúlt 11 évben elege lett abból, hogy az ellenzék „nem tudja leváltani az elmúlt ezer év legkorruptabb kormányát”, ezért lett ilyen radikális – közölte.

Márki-Zay szükségesnek tartja a családi pótlék emelését, de ettől még meg akarja tartani a családi adókedvezményeket is, támogatná a fecske-lakások rendszerét, állami bérlakásrendszert és a közszféra fizetésemeléseit. Szót ejtett a megújuló energiatermelés fontosságáról, a fenntarthatóságról, az oktatás digitálissá tételéről, mobilitási funkciójának visszaállításáról, és azt mondta, nem hiszi, hogy van olyan polgármester, aki többet tett volna nála a cigányok felzárkóztatásáért. A liberálisoknak pedig azt üzente, rengetegszer kiállt az azonos neműek jogaiért, míg a baloldaliak megnyugtatására azt mondta,

Jézus is baloldali ember volt

A gyűlöletet, a megosztottságot szerinte csak a szeretet fogja legyőzni, ezért az ellenzék fogjon össze szeretetben az ellenzék.

Szerinte ha nem rá voksolnak az előválasztási szavazók, akkor „csak a Fidesznek lehet jövőre kétharmada”. Ezért kér mindenkit, menjen el szavazni, és minél több embert győzzön meg erről.

Forrás: Telex.hu, 24.hu

Címlapkép: Facebook/markizaypeter

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
@Macskaszem: Mint Hódmezővásárhelyen élő lakos és 2019-ben aktív kampányoló Márki Zay Péternek,már megbántam,hogy annyira lelkes voltam. Nem vettem észre a benne rejlő másik embert.Egy mélyen keresztény ember,aki április óta járja az országot és csak úgy fröcsög belőle a gyűlölet. 2019- ben még azt mondta nekünk,hogy mi ne süllyedjünk le a Fidesz szintjére. Ő most ugyan azt teszi. Eddig Orbánt,most már Dobrev Klárát illeti olyan szavakkal,amit ki sem mondhatna,ha tényleg olyan vallásos.2 éve választottuk meg másodszorra. ( előszőr 1,5 évig volt Polgi.) akkor még hálás volt,hogy a város vezetője lehet és büszke is volt rá. Mi történt,hogy rá két évre már még sem volt olyan heuréka a Polgármesterség. Mi tudjuk akik itt lakunk,de sajnos nagyon sok ezer ember, a régi Márki- Zay Pétert látja benne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Az, hogy 5-7 ezer ember megnézte az interneten, semmilyen bizakodásra nem ad okot, szerencsére!
Eladott Ország
Úgy könnyű kilépni a pártok árnyékából, ha az nem is létezik. Ez vonatkozik mindkettőre.
Béla333
Cserélhetik a Fideszes maffiózók a csíkos alsógatyát: ha Márki-Zay Péter lesz a Fideszes maffia kihívója, akkor meg is fogja nyerni '22 tavaszán a választást és végre elszámoltatásra kerül a politikusi bűnözők szövetsége!
verőce21
Ja, ha már a vvzsóti is be állt mögé...? - akkójóvan...
Nyírfa
Szóval, Jézus baloldali volt. Akkor Te mit keresel a jobboldalon? És a papok?
Tudod, mi volt a beszéded itt lehozott kivonata? Blabla. Mondom másképp is: halandzsa.
Hogy Juhász támogat - oké, legközelebb nem segítem ki, ha bajban lesz, majd Te megvéded.
Mert, ugye, megvéded, és megvédesz minket is, de akkor mi a csodának küldjük el Orbánt hamuba sült pogácsával a kis tarisznyájában? Ő is megvéd minket. Lehet, hogy nem őt kéne másolnod?
Miért is álljunk melléd, ha a Székelyek már megtették - ugyan nem kértük őket, hogy megint belerondítsanak a belügyeinkbe, de hát, Orbán intézte így, ebben is egymásra hajaztok.
Tudod mit? Nem vesztegetek rád több időt, mert nem érsz annyit. Megyek hajat mosni, annak több értelme van.
Macskaszem
El kéne gondolkozni azon, hogy a hódmezővásárhelyiek már másodszor választották meg, valamiért csak meg vannak vele elégedve.
Béla333
El is várjuk, hogy kissé radikális legyél, másképpen nem lehet a Fidesszel bánni!
A DK-sok sopánkodásával meg nem érdemes foglalkozni, nekik semmi más nem fogadható el, csak a DK.
Olyan fanatikusok, mint a másik oldalon a Fideszesek!
jesz
Karácsony felemelte a nemzetet? ...lehugyoztam a bokám...
Eladott Ország
@Macskaszem: ma, 18:09 ♦ Gyenge volt a bázis. Ez olyan, mint amikor volt 100 dióm, vagy volt egy dióm és növeltem eggyel. Az államigazgatási jogtudós és az önkormányzati rendszert szarrá verő gané' illetve elősegítő Lázárjankó, Rapcsák András polgármester táskahordozója volt, de belőle legfeljebb egy politikusi ingyenélő szarjankó lesz, illetve az is. Ehhez viszonyítva MZ/X egy továbblépés volt , de nem több. Egy volt fideszes nem tud megváltozni!
cikicakk55
@Macskaszem: Mint Hódmezővásárhelyen élő lakos és 2019-ben aktív kampányoló Márki Zay Péternek,már megbántam,hogy annyira lelkes voltam. Nem vettem észre a benne rejlő másik embert.Egy mélyen keresztény ember,aki április óta járja az országot és csak úgy fröcsög belőle a gyűlölet. 2019- ben még azt mondta nekünk,hogy mi ne süllyedjünk le a Fidesz szintjére. Ő most ugyan azt teszi. Eddig Orbánt,most már Dobrev Klárát illeti olyan szavakkal,amit ki sem mondhatna,ha tényleg olyan vallásos.2 éve választottuk meg másodszorra. ( előszőr 1,5 évig volt Polgi.) akkor még hálás volt,hogy a város vezetője lehet és büszke is volt rá. Mi történt,hogy rá két évre már még sem volt olyan heuréka a Polgármesterség. Mi tudjuk akik itt lakunk,de sajnos nagyon sok ezer ember, a régi Márki- Zay Pétert látja benne.
Eladott Ország
@jesz:ma, 18:25 ♦ Ha fejjel áll az ember még a nyakát és a fejét is lehugyozza. Karácsony legfeljebb a famíliáját emelt fel, de nem a nemzetet. Azzal hogy visszalépett szerintem kiírta magát a közéletből is! Sajnos, ennyit tudott! Jövőre nézve a Budapestieknek el kell gondolkoznia, hogy ilyen gyenge jellemű/befolyásolható embert választottak vezetőjüknek! ( ez nem jelent fideszes polgármestert)
Eladott Ország
@cikicakk55: ma, 19:25 ☻ "Kutyából nem lesz szalonna." Ahogy jobban megízleli MZ/X a győzelem ízét, annál jobban előjönnek a volt fideszes tulajdonságai, bár ennek nehéz ellenállni, de enélkül nem lehet ember az ország vezetője.
ittott
kivel szemben vagy radikális? ja igen. Az összefogás másik jelöltjével szemben. ökör vagy. Tudod ki az ellenfél. nem Orbán? ja nem. hát persze. egy senki nő, aki fényévvel jár előtted kultúrában, felkészültségben...
Macskaszem
@Eladott Ország: viszont nem hallottam még, hogy lopott vagy korrupciózott volna. Másrészt nem teheti meg, hogy olyan legyen mint orbán, mert nincs mögötte olyan egységes, sőt semmilyen párt mint orbán mögött. Neki mindenről egyeztetnie kell majd a többi párttal. Viszont nem lehet összegyurcsányozni, a fidesznek új ellenségképet kell keresni, és úgy tűnik nincs ilyen raktáron.
Baker
@Macskaszem: Karácsonyt is megválasztották, aztán tessék!
surdilloFUJT
@Eladott Ország: ...sőt a miépes gyökerei is már látszanak!!!
csak úgy....
a shikarik örömmel látják,hogy alapítottatok egy orbán viktor fan clubot! :)
le márkival, éljen viktor! :) baxxus...,aki nem fekszik le a ti kijelölt jelölteteknek az csak rossz ember lehet! :)
komolyam mondom,ti megérdemlitek viktort és a vele járó szir-szart...,-szegénységet és nyomort!
Eladott Ország
A nyerő Dobrev Klára lesz! ( Én meg a magam nevében vagyok radikális)
csak úgy....
@Eladott Ország: ha a vesztesekröl is mondanál pár szót,ha nem jön be a papírforma és viktor marad a király...
(én túlélem ha shikari,pegero naponta kiröhög benneteket,elvégre nem az én saran.)
tudode
Miközben az orgánumokra felkerült nyilatkozatai megnyerősek voltak, 98-ban az egyeduralkodónak adtam bizalmat, akkor döbbentem meg, hogy rosszul döntöttem, mivel a kisgazdákkal SS módon, a kisgazdákkal koalícióban érzékelhető volt a GYŐZELMI KÉNYSZERE, kezdve az épülő IV.es metró leállításától, a Deák téren már épülő Nemzeti Szinházat, ki tudja milyen hadicsellel, átrakatta a Duna-parti rozsda temetőre, kimutatva a műfogát, passzra verte a kisgazdákat:
.
Miközben megszegte az előválasztási rendszert, fényezve magát azzal nem dicsekedett, hogy 2021. szeptember
2021. 09. 03-án az origó hírül adta::
.
------Rágalmazás miatt jogerősen elítélték Márki-Zay Pétert
www.magyarhirlap.hu/belfold/20210903-ragalmazas-miatt-jogerosen-eliteltek-marki-zay-petert
.
Jogerősen 200 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) hódmezővásárhelyi polgármestert, mert a becsület csorbítására alkalmas tényt állított Lázár János fideszes országgyűlési képviselőről.
.
A cikk befejezése bekezdésew szerint:

(……) „””A tárgyaláson Bakos Éva tanácsvezető bíró iratokat ismertetve közölte, a polgármestert a Szegedi Törvényszék korábban már két másik ügyben is jogerősen elmarasztalta nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt, és akkor 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta.”””
---------------------
.
Ezek szerint messziről jött ember azt mond amit akar, kihasználva az egyeduralkodó leáldozó, halványuló csillagát, villogva azzal, hogy keresztény!
.
Cseberből vödörbe, ledegradálva az előválasztásban résztvevő miniszterelnök-jelölt teket, megdumálva a közel 1,8 milliós főváros vezetőjét, és lecikizve a tárgyilagos, felkészült DK-s jelöltet!!!
.
Részemről emberileg zéró!!!
csak úgy....
@tudode: tehát,- a csak 200.ezer forint értékben rágalmazók a te szemedben már nem is emberek!? az öketet drágábban rágalmazókról mi a véleményed?
tudode
@tudode: .
"Csak 2021. 09. 03-i hír), szemben a HírTV adásában
.
----Jogerősen elmarasztalta a bíróság Márki-Zay Pétert (HírTv 2019. ápr. 23)))
www.youtube.com/watch?v=MqcdvEChL6k

---------------------------
.
Ehhez rinocérosz orca kell egy, még egy öntelégelt imádkozóSÁSKÁNAK IS!
.
Átejtő show a "csak én tudom legőyzni az egyeduralkodót, mert nincs RAJTAM FOGÁS)
.
Egyáltalán kis ez az ember???
.
???
simmering73
"Márki-Zay Péter mellett olyan érvek szólnak, hogy majd ő lebontja a jobboldal és a baloldal közötti válaszfalat, egyesíti a nemzetet, de egyelőre az ellenzék legmegosztóbb személyisége, mert az Orbán-ellenes szavazótábor legnagyobb részét alkotó balliberálisokat már végletesen, a gyűlölködésig ható módon megosztotta. Ez azt jelenti, hogy annak semmi jelét nem lehet látni, hogy Márki-Zay Péter a jobboldalról hozna szavazatokat, ömlenének az orbánisták hozzá, de az már most látható, hogy a baloldali liberális tömböt szétverte, és az jelentős mennyiségű szavazatot veszíthet."
nepszava.us/marki-zay-peterhez-nem-omlenek-az-orbanista-szavazok-de-a-baloldalt-mar-sikerult-megosztania/
tudode
@csak úgy...: .
És nem tiltották el a városvezetéstől, sőt volt képe Mindenki Magyarországa, vagy mi a bánattal feljönni Pestre eddig a rendszervátozás óta egyre gyatrább pártitKÁROK foglalták el a bársonyfotelt, élet, halál , miután 2-3 éve Amerikából elfoglalta a városvezetői pulpiTUST, HÁROMSZOR itélte el a bíróság!!!
.
Erre még a fideSS alapítók sem vetemedtek, csak madárléptekkel szállt fejükbe a dicsőség!!!
.
Sajnáltatva magát, hogy
.
---- Márki-Zay: "én lettem Gyurcsány embere, a feleségem gyermekgyilkos"
propeller.hu/itthon/3720037-marki-zay-en-lettem-gyurcsany-embere-felesegem-gyermekgyilkos
------------------------
.
Minősíthetetlen!
Eladott Ország
Márki-Zay Péter: "Az önök érdekében vagyok radikális" meg a kurva anyád, te fidesz seggét nyaló mocsokláda. Ki a kurva anyádat akarod képviselni te újra definiált politikából élő szarjankó! Ha érdekel megadom a címemet is ! Egyébként meg leszarlak!
tudode
A félmunka nem munka!
.
Akkor Lázár János, vagy valamelyik kórház lecikizése miatt ítélte el jogerősen, miután Amerikából visszajött hazájába mellékterméket keverni, mert kilóg nem a ló lába, egész ló::
.
-----.Jogerősen elmarasztalta a bíróság Márki-Zay Pétert kijelentései miatt
hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2019/04/23/jogerosen-elmarasztalta-a-birosag-marki-zay-petert-kijelentesei-miatt/

.„””””Jogerősen elmarasztalta a Szegedi Ítélőtábla Márki-Zay Péter (független) hódmezővásárhelyi polgármestert kedden a helyi kórházra tett kijelentései miatt – tájékoztatott az egészségügyi intézmény főigazgatója.
..
Kallai Árpád azt mondta, a bíróság megállapította, hogy a politikus valótlan tényállításaival megsértette az intézmény jó hírnevét, amikor tavaly tavasszal az országgyűlési választások kampányában két lakossági fórumon úgy fogalmazott, „ha önök bemennek a hódmezővásárhelyi kórházba, az életüket kockáztatják”, és állítását több példával is igyekezett alátámasztani.
..
A bíróság nyilvános elégtételadásra, valamint nyolcszázezer forint sérelemdíj megfizetésére kötelezte a politikust, és eltiltotta a további jogsértéstől. A főigazgató kifejtette: a polgármester kijelentése – a táblabíróság szerint is – alkalmas arra, hogy megingassa a közbizalmat az intézmény iránt. A beteg-orvos, beteg-ápoló és a beteg-intézmény közötti bizalmi viszony a gyógyítás alapfeltétele, így azt megbontva a közintézmény működése és akár maga a gyógyulás is veszélybe kerülhet.
--------------------------
.
Azzal együtt, hogy az orgánumok öt hónap múlva hozták nyilvánosságra, azzal, hogy Lázár János volt. pm-et sértette meg, miközben a kórház igazgatója mág az ítélet meghozatalával egyidőben nyilatkozott!
.
Zavaros ez a pacák "is"!!!
tudode
Meg annyit!
.
Ennél nincs lejebb egy spionnál!
.
---Márki-Zay: Nem zárható ki, hogy Dobrev mellett a Fidesz is mozgósítani fog
telex.hu/belfold/2021/10/10/ellenzeki-elovalasztas-marki-zay-peter-kampany-mozgositas-dk-fidesz
.
"""""„Sajnos nem zárható ki, hogy most Dobrev Klára mellett nemcsak a DK, hanem a Fidesz is mozgósítani fog. Ezért a választási csalás leleplezésére jutalmat ajánlunk fel. Összesen egymillió forint jutalmat fogunk fizetni azoknak, akik szervezett választási csalást tárnak fel, akik fideszes hátsó szándékot tudnak bizonyítani adott esetben a választás meghekkelése érdekében. Tartsuk vissza a csalástól azokat, akik erre esetleg hajlamosak lennének”
------------------------
.
Elment a józan esze!!!
.
Ennél a pacáknák inkább az egyeduralkodó fejezze be az EU első diktatúráját, rugka be magának az ÖNGÓLT, mint ez a Bibó István megfogalmazásában amivel a fidesznyikeket illette
.
Nem erkölcsetelen, erkölcs nélküliek:
.
------ „Nem erkölcstelenek. Erkölcs nélküliek” – Bibó István Magyarország mai vezetőiről
www.valaszonline.hu/2021/07/20/bibo-istvan-interju/
.
Ki ez a pacák vajon!!!
.
!!!???
Gazella
1000 fő szimpatizánd.. igen csak kevés...
Ezek nem járták a vidéket... nem is fog nyerni.
tudode
@csak úgy...: .
Számomra zavaros, mert az a Lázárt megsértő 200.000 Ft bünti előtt 800.000 Ft sérelemdíjat is fizetnie kellett a kórház üzemmenetének zegzavarása miatt, és egymillió jutalmat ajánlott fel a választási csalás leleplezésére, a Fideszt feltételezve csalónak!!!
.
----Márki-Zay Péter egymillió forint jutalmat ajánlott fel a választási csalás leleplezőjének – videó.
www.blikk.hu/aktualis/politika/marki-zay-peter-penz-jutalom-valasztasi-csalas-elovalasztas/9xdtcd7
.
Nekem ez nem jön össze az önfényezése, nyomulása, és játékszabályokat betartó Dobrev Klárával amit praktikázik!, amióta visszajött Amerikából a bíróságtól háromsor megbüntetve!
----------------------------
.
Jogerősen elmarasztalta a Szegedi Ítélőtábla Márki-Zay Péter (független) hódmezővásárhelyi polgármestert kedden a helyi kórházra tett kijelentései miatt – tájékoztatott az egészségügyi intézmény főigazgatója.
.
hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2019/04/23/jogerosen-elmarasztalta-a-birosag-marki-zay-petert-kijelentesei-miatt/
--------------------
.
"""Kallai Árpád azt mondta, a bíróság megállapította, hogy a politikus valótlan tényállításaival megsértette az intézmény jó hírnevét, amikor tavaly tavasszal az országgyűlési választások kampányában két lakossági fórumon úgy fogalmazott, „ha önök bemennek a hódmezővásárhelyi kórházba, az életüket kockáztatják”, és állítását több példával is igyekezett alátámasztani."""
------------------------
.
Az előválasztási rendszer összekutyulásáról nem is szólva!.
Pálinkás Pál
@Béla333: mzp nem fog nyerni..ő orbán embere, te meg bolond vagy-..de ezt mondtam 18-ban is, amikor a széllel béleltél lelkesedtél...aki erősen besegített a cigó kétharmadába..
Nyírfa
@Eladott Ország: tegnap, 20.52

Úgy legyen, de ne kiabáljuk el!
ómió
Akkor, innentől Dugógerinek már a "csókosa" is?
cikicakk55
@Macskaszem: Már pedig az utóbbi egy évben bőven volt korrupt. egy nagyon jó barátja,aki 2018 óta anyagilag támogatója volt,kinevezte Alpolgármesternek. Minek egy 44.000 lakosú városnak 3 alpolgi? Egy másik havernak meg a buszos cégét behozta a városba,úgy,hogy a Volánnal még élő szerződése van 2023 december 31-ig. Elbukott 16 milliárd forintot,mert a könyvtár + tudásház helyét 1 év alatt sem volt képes meghatározni. 2 középiskola is nyert felújítási pályázatot,de azt is elbukta,mert 3x is kért halasztást,még sem adta le a költségvetést. Nem ért rá,járta az országot,kampányolt magának. Egy időben minden vasárnap élő facebook adásban elmondta,hogy az utolsó héten mennyi pénz jött be a városba és ebből mennyit,mire költött el. Most semmit nem mond. Nem tudjuk miből fedezi az egész tavasz óta tartó kampányát. A városra magasról tesz. Nyakig ér a gaz, a játszótereket nyár közepén mind lezárták,mert 3 éve képtelen volt felül vizsgálni az állapotukat. Volt a vakcina ügye,hogy a felesége és az apósa soron kívül megkapták a Pfízert. Sorolhatnám mit tesz és mit nem tett,de nincs annyi karakterem.
Sziszifusz
@cikicakk55: 15:28
Én nem sokat tudok MZP-ről, de egyes emberekről nagyon sokat elárulhat a megszólalás közbeni testbeszéd .
Érdemes MZP megszólalásait visszanézni úgy, hogy közben a hangot lekapcsoljuk.
Visszataszító !
Nyírfa
@cikicakk55: Fontos információk. Miniszterelnökként vélhetőleg ugyanolyan lenne mint Orbán, de erről nem óhajtok meggyőződni.
Macskaszem
@cikicakk55: Mit mondjak, ez tényleg elég kiábrándító. Mentségemre szóljon, hogy még nem szavaztam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.