Az M0-s déli szektorában torlódás van, egy órával nőtt meg a menetidő, de több más úton is lépésben halad a kocsisor a főváros irányába. Több helyen balesetek lassítják a forgalmat.

Az Útinform hétfő reggel 7:37-kor kiadott közlése szerint az alábbi a helyzet az utakon:

- Baleset történt az M0-s autóúton, a gyáli csomópontnál, az M3-as felé vezető oldalon. A 33-as km-nél a sérült járművek mellett egy sávon araszol a forgalom.

Balesetekkel indult a hétfő, sok helyen torlódik a forgalom

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Az 5-ös főúton, Dabas külterületén két személyautó ütközött össze. A 40-es km-nél lezárták a fél útpályát.

- Egy személyautó szemétszállító teherautónak ütközött Verőcén, a 12-es főúton. Az 5-ös km-nél forgalomkorlátozásra, és lassabb haladásra készüljenek!

- Fejér megyében, a Székesfehérvár és Zámoly közötti úton egy személyautó mentőautóval ütközött össze. A 6-os km-nél félpályán megindult a forgalom.

- Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon. Hatvan és Mogyoród között már több szakaszon lassulás, torlódás tapasztalható, az M0-s autóúttól befelé pedig araszol a kocsisor.

- Szintén sokan haladnak a 10-es főúton Pilisvörösvártól a főváros felé, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, valamint a 11-es főúton Tahitótfalu és Budakalász között ugyancsak a főváros irányába. Torlódik a forgalom az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós és Halásztelek között. Csaknem egy órával megnőtt a menetidő. Lelassult az előrejutás a keleti szektorban, az üllői csomópontnál, az M1-es felé, valamint az északi szektorban a Megyeri híd után, a 11-es főút felé vezető oldalon. Araszolnak a járművek az M2-es autóúton is Dunakeszitől, a főváros irányába.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.