A testület szerint ugrásszerűen növelni kell a lakosság átoltottsági arányát. A járvány negyedik hullámának jelentkezéséig a szakemberek és a döntéshozók erőfeszítéseinek köszönhetően sikerült gyorsan elérni a hazai lakosság 60 százalékos átoltottságát. Ez az arány azonban nem elegendő a további nagyszámú megbetegedés és jelentős halálozás megakadályozására. Az egészségügyi ellátórendszer minden jelentkező számára biztosítja az oltásokat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Vajon mikor lépnek már fel a szakértők a mellett, hogy az oltás és a maszkviselés mellett zárni is kellene, az iskolákban áttérni a digitális oktatásra? Viktor, önmagában csak az oltással nem fogjuk átvészelni könnyen a negyedik hullámot, főleg hogy sokan be sem oltatják magukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Vajon mikor lépnek már fel a szakértők a mellett, hogy az oltás és a maszkviselés mellett zárni is kellene, az iskolákban áttérni a digitális oktatásra? Viktor, önmagában csak az oltással nem fogjuk átvészelni könnyen a negyedik hullámot, főleg hogy sokan be sem oltatják magukat.
Pálinkás Pál
magyar tudósok...kac-kac...eljátszottátok ti azt hogy bárki ,bármit elhiggyen nektek..sok víznek kell lefolyni a dunán hogy helyreálljon a bizalom...
division
@Pálinkás Pál: Nyilván messze nem érnek fel a te nagyságodhoz, na de erre még Isten sem lenne képes...
Nessy
@division: Most nem a tényleges járvány elleni védekezés a lényeg, hanem a népszerűség a tömegrendezvények. Panem et circenses! Miután a kenyér egyre drágább, marad a "cirkusz", a szabadon látogatható rendezvények.
Pálinkás Pál
@division: te ki vagy?...ismerlek félcédulás?...
division
@Nessy: Egy darabig csinálhatja még ezt a cirkuszt, meg hogy nálunk meg vannak védve az emberek a viszonylag magasabb átoltottsággal, de egyszer borul majd a bili, és azok az emberek, akik most még üdvözlik a nagy szabadságot, betegen fognak neki menni.
division
@Pálinkás Pál: Ja, mert csak az a valaki akit te ismersz...Ismét meghajlok nagyságod előtt:-))
Nessy
@division: Különösen az idén elég korán ránk köszönt az influenza is, és a kettő együtt bizony sok lesz,
division
@Nessy: Tavaly alig volt influenzás eset, ugye hordani kellett a maszkot. Most új erőre kap majd az is, fél ország beteg lesz, abban lehet reménykedni hogy a kórházi esetek száma nem ugrik meg drasztikusan, bár ha a románokat is idehozzák, katasztrófa is lehet még.
Nessy
@division: A szakrendelőkbe már kiment a körlevél, hány embert kell a kórházba delegálni. Ebben a legnagyobb probléma, hogy az asszisztensek nem dolgoztak kórházban, így nem sokat tudnak velük kezdeni a betegellátásban. Viszont a szakrendelőben romlik az ellátás a hiányuk miatt! Csak legalább egy, két ember lenne a politikában, akik egy hangyafülnyit értenének az egészségügyhöz, és meg is kérdezné őket valaki!
csipetke
Nem a tudósoknak kéne ezt ajánlgatni,hanem a kormánynak elrendelni.Amilyen ramaty állapotban van az egészségügy,és amilyen kevés az orvos és a szakdolgozó,imádkozhatunk,hogy ne kerüljünk kórházba
csipetke
@csipetke: Ja,és azt írja,hogy a döntéshozók erőfeszítéseinek köszönhetően sikerült elérni a lakosság 60%-nak az átoltottságát. Erőfeszítéseket tettek azért a döntéshozók,hogy minél több kínai vakcinát az emberekre sózzanak,na azokat oltják most pfizerrel,hogy védettek legyenek.Ha a kormány nem hazudozik annyit a járvánnyal,vakcinákkal kapcsolatban, nyilván többen beoltatták volna magukat.Milyen kormány az olyan,akikből ki kell perelni a járványügyi adatokat.Normális országban automatikusan nyilvánosságra hozzák
Gazella
Fulladjatok bele a saját használt levegőtökben maszk alatt.
A maszk többet árt mint használ!
division
@Gazella: Jól van Gazella Pali, nyugi. Az oltottaknak szerencsére nem tudsz ártani maszk nélkül sem, magaddal meg az oltatlanokkal meg azt csinálsz amit akarsz. Nyilván műtéteknél is merő szórakozásból van mindenkin maszk ha van járvány ha nincs.
division
@csipetke: Azért a lakosság is hibás a kormány mellett. Én, a családom, és még több ismerősöm is hordtuk a maszkot legalább zárt térben, mert tisztában voltunk/vagyunk azzal miért is kell. Sajnos az emberek zöme képtelen a saját fejével gondolkodni, terelni kell őket mint az állatokat, különben semmit nem képesek felfogni.
Pálinkás Pál
@division: te barom...ha a családodban van olyan ,akinek többje van 6 eleminél, kérdezd meg tőle miért vesz fel maszkot a sebész?.. megfigyeltem itt a propin-...vsgytok vagy 6-7 -en...akik nem az erősebb szériából lettek megalkotva...
division
@Pálinkás Pál: Most buktál le végleg Gazella:-)))))) Ki az amúgy aki nem kap egyetlen lájkot sem a vírusos hülyeségei miatt? Ahhoz nem kell 6 elemi, hogy az ember tudja miért vesz fel maszkot a sebész, de hogy te nem jutottál el a 6 elemiig, az 100%.
Pálinkás Pál
@division: te valami álomvilágban élsz seggfej...az hogy te hülye vagy, magánügyed, gyerekeidet sajnálom...szerintem alig várják a 18-at, hogy otthagyjanak az inkubátoros világodban...
division
@Pálinkás Pál: Én meg téged sajnállak, bár aki ostoba az valójában nem tudja magáról hogy az, így fel sem fogja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.