Mi is beszámoltunk róla, hogy Márki-Zay Péter az ATV Híradójában azt mondta, a DK-s jelölt mellé sorra beálló politikusok hazánkat is elárulják.

Márki-Zay Péter elnézést kért a hazaárulózás miatt

Kijelentéseire Dobrev Klára morcosan reagált, azt mondta, 

olyan határt lépett át Márki-Zay Péter, amit mindenki átléphetetlennek tartott. Ez már valódi gyűlöletkampány

- fogalmazott.

Márki Zay Péter szombathelyi rendezvényén bocsánatot kért, amiért egy rögtönzött interjúban azt mondta, hazaárulók a párbeszédes politikusok, hogy nem követik Karácsony Gergely kérését és Dobrevet támogatják.

Elnézést kért azoktól, akik úgy értették, hogy le lettek hazaárulózva. Mint mondta, ez a szó ugyan nem hagyta el a száját, de Dobrev jogosan értelmezhette így.

Márki-Zay szerint még akkor sem hazaárulók említett személyek, ha ők is annak a biztos tudatában állnak Dobrev mellé, hogy neki alig van esélye leváltani Orbánt.

A bocsánatkérés a videó legelején hallható:

Forrás: Facebook/Márki-Zay Péter

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Gusztustalan féreg ez!
Tudja nagyon jól, hogy a hazaárulózása nagyobbat üt, mint az álságos elnézést kérése! Kíváncsi lennék - nem tudom meg, mert nem nézek lakájmédiát -, hogy miről számolnak be az MTVA, TV2, Pesti TV (és még az ATV is) stb adók!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Gusztustalan féreg ez!
Tudja nagyon jól, hogy a hazaárulózása nagyobbat üt, mint az álságos elnézést kérése! Kíváncsi lennék - nem tudom meg, mert nem nézek lakájmédiát -, hogy miről számolnak be az MTVA, TV2, Pesti TV (és még az ATV is) stb adók!
CsipkeRózsa
@Pegero: Márki-Zay baloldali? Ő indította a műsort.
CsipkeRózsa
@Pegero: Te mostad bele a baloldalba, mert megcímkézted a műsort.
Emmersson71
@Pegero: Ugyanaz megy, mint 2006-ban - egy beépített ügynök csinálja a fesztivált, majd Orbán hívei (pl te) azt hazudjátok, hogy baloldalon balhé van.
CsipkeRózsa
@Pegero: Mi volt az össze, mi volt a vissza? És miért nem érted a rövid mondatot?
Eladott Ország
@Pegero: kanadaihirlap.com/2014/01/13/kommunista-kutyabol-nem-lesz-demokratikus-szalonna/
"Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. A rendszerváltozás után néhány évvel mondta ezt Kövér László, akkor, amikor még a Fidesz magát liberális baloldali pártként határozta meg, és amikor az akkor még a Kövér által kiadóként jegyzett Magyar Narancs Cápaszem című gúnyos kiadvánnyal „köszöntötte” a katolikus egyházfő magyarországi látogatását. Abban a kommunista kutyás történetben speciel igaza lett Kövér Lászlónak, mert sem belőle, sem azokból a társaiból, akik még ma is mellette vannak, tényleg nem lett demokratikus szalonna. Ugyanazok maradtak, akik mindig is voltak: suttyó fiúk, akiket akkoriban egyedül a futball, az ivászat és a csajozás érdekelt. Igaz, ma a futball helyett stadionokat építenek, az italozás házi pálinkafőzéssé, a csajozás vak komondorozássá nemesedett." Nos MZP is ehhez a fidesz bandához/maffiához/szektához tartozott, csak időközben megváltozott a színe, mint a kaméleonnak. Mert ő sem más, mint a csúti geci reinkarnációja.
kereső
„Még Dobrev Klárának is rám kell szavaznia, ha azt szeretné, hogy neki jövőre kormányzati pozíciója legyen” - mondta.
Szombathely- MZP kampányrendezvény/ forrás: 444!/
jesz
Ha egy csúnya beszéd, szó elhagyja az ember száját, az bizony "el van hagyva"...ahogy Hofi is mondta, -utólag már baszhattyuk! Az ilyen elnézéskérések szart sem érnek...akár a nyílvános politikában, akár otthon a konyhában..

Szóval kedves politikus úr...egyre lejjebb teccik csúszni...ugye nem várja el, hogy jövendő országvezetőként tekintsen önre az egyszerű ember? Ha meg mégis erre ácsingózik, akkor csináljon úgy, mint egy kulturált, magát hívőnek mondó, sok gyermekes családban élő férfiú...ez a sok alja beszéd a kedves feleségére, és gyermekire is kellemetlenül hatnak...

Nos?
kereső
Aki sokszor kényszerül "elnézést" kérni, az hazug ember-én ezt igy tanultam az "öregjeimtől". MZP már néhányszor erre kényszerült- amióra feltúnt "csilllagként" a magyar politika egén, mint egy igazi "csoda".
Eladott Ország
MZ/X, neked csak a pofádba kell tenni a mikrofont és elintézed magadat is te volt fideszes szarjankó!
Szevasztok
Lopásból, hazudozásból csak itthon lehet megélni, rájött erre Maky-is.
Peller Anikó
@Pagero: 19:33, Nem nehéz kitalálni, MZ befeküdt orrbának. A viktor rárepült a leggyengébb láncszemre, igért neki fűt fát és rátolta a szavazóit, Ezzel első körben lenyomta az igen kényelmetlenné vált Jakabot.

Mark izé megrészegült önnön nagyságától és elmondta kalácsonynak, hogy nem nyerhet, mert fidesz támogatással ők még ráugranak Dobrevre is akit első körben nem sikerült megfogni, mert ő az igazi célpont, őt kell lenyomni. Kalácsony felfogta, hogy az előválasztáson csak veszíthet, így visszavonult. Csakis valami ütős indoklás kellett, hogy a 2. helyről az utána következő, párttámogatás nélküli jelölt javára visszalépjen. Ez a fidesznek minden pénzünket megér és szinte a kisujját sem kell mozdítani érte.

Ez a terv.
verőce21
Ezek a komcsik mindig elárulták egymást!
A hazát is, de semmi bajtársiasság nem volt bennük...!
ómió
Hazaárulók? Hűha! Már a DK-s efftársaid is?
Béla333
Ő elnézést kért, de a DK-s uszító csapat nem bocsájt meg!
Nekik a gyűlölködés kell!
Mert náluk ez a demokrácia!
kereső
@verőce21: Figyelj jobban kishenceg. MZP - jobboldali, mélyen vallásos, konzervativ keresztény.
Szevasztok
Csak Mo-on lehet lopásból,hazudozásból megélni és meggazdagodni, ugye te világjárt gazember??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.