A nő kérvényezheti, hogy büntetését Magyarországon töltse le, ennek azonban a nő anyja, a meggyilkolt kisfiú nagymamája egyáltalán nem örülne.

A Bors cikke szerint a héten kezdődik meg annak a magyar nőnek a pere Olaszországban, aki nemrég a gyanú szerint saját kétéves kisfiát ölte meg, mivel a magyar bíróság a gyereket az apának ítélte azzal, hogy a nő csak héthetente láthatja három órára a gyereket felügyelet mellett.

Indul a gyerekét megölő magyar anya pere Olaszországban

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

B. Katalin a gyermekelhelyezési pert követően menekült Olaszországba a cikk szerint, és telefonon könyörgött élettársának, Norbertnek, hogy ennél több időre láthassan kisfiát, ám a férfi nem adott erre egyértelmű választ. 

A nő a kisfiú, Alex életét több késszúrással oltotta ki a cikk szerint, majd a halott gyerekről fotót készített, amit szétküldött a családnak és és ismerőseinek, ezután a gyermeke holttestét egy áruház pénztári szalagjára helyezte és segítséget kért. A nőt nem sokkal később az olasz rendőrség elfogta, ám B. Katalin tettét nem ismerte be. A rendőrök továbbra is keresik a gyilkossághoz használt kés törött pengéjét. 

A nő anyja nem kíváncsi lányára, és bár B. Katalin kérvényezheti, hogy az olasz bíróság ítélete után a kiszabott büntetést magyar börtönben tölthesse le, ennek az édesanyja egyáltalán nem örülne. Szerinte a nőnek Olaszországban kellene maradnia, akit se anyagilag, sem lelkileg nem tud támogatni.

- Megölte az unokámat, látni sem akarom már ebben az életben! Megbocsátani neki nem tudok, már csak az érdekel, hogy Alexet tisztességgel eltemessük az apjával, aki viszont fel sem veszi nekem a telefont

- mondta el a nő a Borsnak, aki azt is elárulta, hogy a gyermekelhelyzési perben a lánya az ügyvédet az ő nyugdíjából fizette, amit hol elkért, hol elvett tőle, és nem adta vissza. A budapesti lakást átírta a nagyobbik fia nevére, de a haszonélvezeti jogot megtartotta, és havi 110 ezer forintért adta ki.

Forrás: borsonline.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.